Įkraunama...
Įkraunama...

Laimo liga ir erkinis encefalitas

[COLOR=purple]
sveikos,
ir mane itariu uzpuole Laimo liga
siandien ginekologas patvirtino, kad 6 sav laukiuosi unsure.gif
nulekiau pas odos, sako, kad Laimo liga, israse Ospamox 3 kart i diena ir liepe po savaites ateit. vis delto nuejau dar pas infektologe - ji liepe iskar darytis tyrima... laukiu penktadienio

uztikrino, kad itakos apsigimimam neturi Laimo liga, tik perejus i II stadija dazniausiai sukelia persileidima... verysad.gif verysad.gif

gal kartais kas nors buvo susidures su tokia situacija
nuniekaip negaliu nusiraminti doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(meskiniene @ 2009 08 31, 20:07)
[COLOR=purple]
sveikos,
ir mane itariu uzpuole Laimo liga
siandien ginekologas patvirtino, kad 6 sav laukiuosi unsure.gif
nulekiau pas odos, sako, kad Laimo liga, israse Ospamox 3 kart i diena ir liepe po savaites ateit. vis delto nuejau dar pas infektologe - ji liepe iskar darytis tyrima... laukiu penktadienio

uztikrino, kad itakos apsigimimam neturi Laimo liga, tik perejus i II stadija dazniausiai sukelia persileidima... verysad.gif  verysad.gif

gal kartais kas nors buvo susidures su tokia situacija
nuniekaip negaliu nusiraminti doh.gif  doh.gif

Svarbu kuo greičiau pradėt antibiotikus gerti.Nemažai turi laiko praeit,kol pereina į antrą stadiją. mirksiukas.gif
Atsakyti
kol neateis tyrimu ats - jokiu budu neleido gerti antibiotiku
ir infektologe pabreze, jog ne visada ilgai buna I stadija, kartais tas paraudimas nepasirodo ir greitai pereina i II stadija. Priklauso labai nuo zmogaus organizmo. As tik tikiuosi, kad viskas gerai baigsis, nes kai tiek prisiskaitau ir prisigalvojau, tai kuo toliau tuo labiau man pilva skauda doh.gif
Atsakyti
As ir laukiu Laimo ligos atsakymo. Ikando erke i koja pries 2 men. Jokio paraudimo nebuvo. Po kokiu 14 dienu buvo ant rankos papleiskanojusi deme be jokiu raudonu apvadeliu. Po men pradejau blogiau jaustis, tirpsta liezuvis, galunes, silpna, meslungis, skauda galva, temperatura sokineja iki 37,2. Visa savaite laukiu, tai tiek visko prisigalvoju ne tas zodis. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Jam @ 2009 08 02, 01:24)
Siuo metu ir musu seima eda erkines problemos. Mano vyra pradejo kamuoti galvos skausmai, is pradziu nekreipe demesio, bet galiausiai pamatem labai nezymia ir neryskia deme erkes ikandimo vietoje,  nusprende kreiptis i medikus. Pradejo zandas lyg lengvai tirpti, kilo neauksta temperatura, apie 37,4. Velai vakare nuvaziavom i infekcinio priimaji, pagal pozymius itare erkini encefalita, jau ir mes buvo su tuom susitaike, nes vyras jaute, kad jo organizmas streikuoja, jautesi silpnas. Norejo guldyti i ligonine, bet kadangi vyro lauke" svarbus darbai", tai atsisake, bet kitos dienos vakara savo noru ten pats sugryzo. Pasidare tyrimus Aids centre, encefalita paneige, buvom labai laimingi, nes laimo liga bent jau isgydoma vaistais. Bet kas idomiausia, siand vyras savaitgaliui parvaziavo namo is ligonines, pries isvaziuojant dar sulasino laseline ir paleido, po kokios valandos atsitiko keistas dalykas, israudo visas veidas, toks ispudis, kad visas kraujas sutekejo i veida, pasidare raudonas, raudonas, dar veliau lyg i kojas toks kaitimas persimete, dabar va jau naktis , as cia narsau, domiuosi, o jis bando uzmigt, bet vel veidas kaista, temperaturos kaip ir neturi, yra 37. Tai va, bandau rast, gal kam nors panasiai buvo, nes neaisku kas cia darosi. Antibiotikus geria jau 4 diena,  bet zymiu pagerejimu labai nesijaucia, ir dar tas raudonavimas, cia tikriasiai su spaudimu susije, bet keista, kad laikosi visa diena. Dabar dar laukiam ats del laimo ligos patvirtinimo. Tikiuosi rytojus bus geresnis. Jei kam buvo panasiai, papasakokit, aciu.

Na pozymiai mano ir labai panasus, galva sirdis streikuoja, kraujotaka taip pat. As ir geriu antibijotikus ketvirta diena, nors atsakymo kaip minejau nesulaukiu jau visa savaite doh.gif jautrumas super didelis viskas erzina jaudina doh.gif cry.gif Dar gydytoja itaria IS, tai is viso verkiu ir galvoju apie pati blogiausia, paralyziu, nasta kt zmonems.... doh.gif Kaitimas rankose buvo pries antibus, dabar lyg praejo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dianule: 01 rugsėjo 2009 - 09:35
QUOTE(Ruta1992 @ 2009 08 15, 15:49)
Daro ir poliklinikoj,bet kaip esu rašius anksčiau,tai man geriausiai buvo AIDS centre,ir net kai gulėjau sanatriškėse vežė kraują tyrimams į AIDS centrą mirksiukas.gif

Man poliklinikoj nedarė,vaziavau i Vytenio g.laboratorija(cia gal ir yra tas AIDS centras?)tyrimas mokamas 43 lt dariau rugsejo3d.Tiesiog davė siuntimą ten darytis.
Atsakyti
[quote=Naminė,2009 09 06, 08:16]
Man poliklinikoj nedarė,vaziavau i Vytenio g.laboratorija(cia gal ir yra tas AIDS centras?)tyrimas mokamas 43 lt dariau rugsejo3d.Tiesiog davė siuntimą ten darytis.
[/quoteTaip,ten AIDS centras.Šiaip oficialiai skaioma,kad ji yra Nugalėtojų gatvėje...Ten siunčia,nes tyrimai tiksliausi...kaip preiš tai rašiau-net kai gulėjau santariškėse,siuntė kraują į AIDS centrą..
Poliklinikoj Centro tikrai daro,tik atsakymai nesamoningi....
Atsakyti
nebutinai poliklinikoje buna nevisai tikslus atsakymas
kiekviena laboratorija turi savo technika
aisku geriausiai tas brangus, apie 110 lt,bet as sumokejau 40 lt ir nustate I stadija,dabar geriu antibiotikus, triskart i diena rolleyes.gif bjaurus reikalas
ir siaip jauciuosi kaip primusta, nieko nenoriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(meskiniene @ 2009 09 06, 13:28)
nebutinai poliklinikoje buna nevisai tikslus atsakymas
kiekviena laboratorija turi savo technika
aisku geriausiai tas brangus, apie 110 lt,bet as sumokejau 40 lt ir nustate I stadija,dabar geriu antibiotikus, triskart i diena rolleyes.gif  bjaurus reikalas
ir siaip jauciuosi kaip primusta, nieko nenoriu doh.gif

Tuo tikslumu suabejojau tada,kai iš dviejų skirtingų dalykų IgG ir IgM tai yra iš ūminės ir lėtinės stadijos jie man sugebėjo gauti vieną atsakymą!!
Čia taspats kaip iš 2 vėžio žymenų atsakymų gaut 1 neigiamą,kai 1 yra teigiamas,o kitas neigiamas... doh.gif doh.gif
Nes lėtinė pas mane pakankamai stipriai teigiama,o ūminė pagaliau po metelių jau tikrai tikrai neigiama...
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2009 08 05, 11:55)
paprastai užtenka vieno kurso ir skaičiukai palaipsniui mažėja.O šiaip geriausiai konsultuotis su infektologu  mirksiukas.gif

Noriu paklausti, ar ir II stadijoje gydo antibiotikais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2009 09 07, 16:55)
Noriu paklausti, ar ir II stadijoje gydo antibiotikais?  g.gif

Taip.Tik ilgiau arba dozėmis didesnėmis.
Atsakyti
sveikutes,
reikia pagalbos, gal kas galit padeti unsure.gif
pati esu gimus ir uzaugus kaime, kur visokiu vabzdziu tai kibirais nesk, o siuo metu taip pat dirbu su vabzdziais. pries kiek laiko pradejau labai blogai miegoti arba tiksliau perdaug miegoti, ryte neatplesiu akiu ir visa diena jauciuosi labai pavargusi, nieko nenoriu daryti, taip pat buvo uzeje dideli galvos skausmai, kokiu gyvenime niekad neturejau blink.gif dar kas neramino, tai kad pries pora menesiu man y koja ikando kazkoks neaiskus vabzdys, nuo kurio visa koja buvo melynai raudona ir ziauriai sutino verysad.gif praejo tik po kokios savaites, lankantis pas gydytoja israse antialerginiu, taciau as nuo mazumes su tais vabzdziais gyvenu ir n tukstanciu tu visokiu ikandimu gavusi imuniteta tureciau tureti gelezini cool.gif tad po visokiu galvos skausmu nuvariau pas daktares ieskot priezasties. tai jinai pasiule tirtis skydliauke, o del laimo ligos issireiske jei norit darykit (tipo jei pinigu neturi kur kisti), tai pasidariau visus tyrimus ir siand gavau rezultatus. skydliauke raso normoj, o del Laimo ligos, tai vienas is tu Ig (nepamenu kuris) raso "+/- neaiskus". tai kaip man dabar suprasti? cia gerai ar blogai? ar man vel kartos tuos tyrimus? blink.gif jauciu ka vel prasidejo tie galvos skausmai, o beto viena diena buvo labai bloga, vos paejau, atrode, kad tuoj nualpsiu verysad.gif
dabar ieskau info apie tyrimu patikimuma...
aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiduliox @ 2009 09 08, 16:12)
sveikutes,
reikia pagalbos, gal kas galit padeti unsure.gif
pati esu gimus ir uzaugus kaime, kur visokiu vabzdziu tai kibirais nesk, o siuo metu taip pat dirbu su vabzdziais. pries kiek laiko pradejau labai blogai miegoti arba tiksliau perdaug miegoti, ryte neatplesiu akiu ir visa diena jauciuosi labai pavargusi, nieko nenoriu daryti, taip pat buvo uzeje dideli galvos skausmai, kokiu gyvenime niekad neturejau blink.gif  dar kas neramino, tai kad pries pora menesiu man y koja ikando kazkoks neaiskus vabzdys, nuo kurio visa koja buvo melynai raudona ir ziauriai sutino verysad.gif  praejo tik po kokios savaites, lankantis pas gydytoja israse antialerginiu, taciau as nuo mazumes su tais vabzdziais gyvenu ir n tukstanciu tu visokiu ikandimu gavusi imuniteta tureciau tureti gelezini cool.gif tad po visokiu galvos skausmu nuvariau pas daktares ieskot priezasties. tai jinai pasiule tirtis skydliauke, o del laimo ligos issireiske jei norit darykit (tipo jei pinigu neturi kur kisti), tai pasidariau visus tyrimus ir siand gavau rezultatus. skydliauke raso normoj, o del Laimo ligos, tai vienas is tu Ig (nepamenu kuris) raso "+/- neaiskus". tai kaip man dabar suprasti? cia gerai ar blogai? ar man vel kartos tuos tyrimus? blink.gif  jauciu ka vel prasidejo tie galvos skausmai, o beto viena diena buvo labai bloga, vos paejau, atrode, kad tuoj nualpsiu verysad.gif
dabar ieskau info apie tyrimu patikimuma...
aciu uz pagalba 4u.gif

Jeigu tik 1 teigiamas,vadinasi IgG.Tai yra lėtinė forma.Nes jeigu IgM teigiamas,tai ir IgG bus stipriai teigiamas.Jeigu IgG silpnai teigiamas,vadinasi Laimu Jūs persirgot jau labai seniai...maždaug minimum prieš 5 metus...Nes IgG išnyksta (jei išvis išnyksta) maždaug po 5 metų nuo sirgimo...
Atsakyti