Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnų kaimynės ir...

Apklausa: Is kurio Zirmunu galo esam? (122 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(byne @ 2010 03 15, 16:55)
Pati į darbą negrįžau ir vėl kokiems trims meteliams negrįšiu, laukiam trečio 2.gif .

o ,arba kažką anksčiau praleidau, arba tik apsiskelbei??? Sveikinimai 4u.gif

QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2010 03 16, 12:02)
Mes jau po kirksnies isvarzu operacijos. Kolkas viskas gerai. smile.gif

Kaip viskas praėjo - tikiuosi lengvai kiek tai įmanoma?
Atsakyti
QUOTE(skibru @ 2010 03 16, 13:57)
o ,arba kažką anksčiau praleidau, arba tik apsiskelbei??? Sveikinimai  4u.gif
Kaip viskas praėjo - tikiuosi lengvai kiek tai įmanoma?

Atvykti sake 6:45, operavo po 10val (truputuka lenda mintis, kad ankstesniam operacijos laikui vokelio truko, bet ka gali zinot doh.gif ), vaikas nevalges nuo 3:20... Operacija pavyko sklandziai, po narkozes dejavo zuikis, mp atpylinejo is pradziu, po to mp jau liko skrandukyje. Po sav. vaziuosim siulu issitraukt. Tirpiu neemem, nes dazniau juos organizmas atmeta, o mes juk atopinio dermatito diagnoze turim.
Snd aktyvus, veiklus, rods nieko ir nebuve. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2010 03 16, 15:18)
Atvykti sake 6:45, operavo po 10val (truputuka lenda mintis, kad ankstesniam operacijos laikui vokelio truko, bet ka gali zinot  doh.gif ), vaikas nevalges nuo 3:20... Operacija pavyko sklandziai, po narkozes dejavo zuikis, mp atpylinejo is pradziu, po to mp jau liko skrandukyje. Po sav. vaziuosim siulu issitraukt. Tirpiu neemem, nes dazniau juos organizmas atmeta, o mes juk atopinio dermatito diagnoze turim.
Snd aktyvus, veiklus, rods nieko ir nebuve.  smile.gif

Cia Antakalnyje? O kaip suprasti atmeta tripius siulus, kuo tai pasireiskia? Ir kas tai bendro su atopiniu dermatitu? Ta prasme alergizuoja tie siulai, ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(skibru @ 2010 03 16, 14:43)
Cia Antakalnyje?  O kaip suprasti atmeta  tripius siulus, kuo tai pasireiskia? Ir kas tai bendro su atopiniu dermatitu? Ta prasme alergizuoja tie siulai, ar kaip?

Santariskese, tirpiu siulu atveju daugiau atmetimo reakciju buna (nesugyja, supuliuoja), tai nerizikavom. Priimu, kad mano maziaus organizmas jautresnis nei nealergiuku.
Atsakyti
labutis,
QUOTE(skibru @ 2010 03 16, 13:57)
o ,arba kažką anksčiau praleidau, arba tik apsiskelbei??? Sveikinimai  4u.gif

ačiū, jau anksčiau sakiau mirksiukas.gif

Viskas bus gerai sūneliui 4u.gif , kad greičiau pasveiktų .

Mano chebrytė darže, tai po truputį namus kuopiuos, spintas persikraustinėju, nu, tipo, ruošiuos pavasariui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo byne: 18 kovo 2010 - 10:05
O man skalbianke po 3men garantinis galu gale sutvarke. Ale skalbiniu namuos ner. biggrin.gif Keista bus, kad mamai nebereiks vezti. smile.gif

Mazius jauciasi puikiai, snd ant pilvuko guledamas atbuliniu per visa sofke pravare ir padares posuki nulipo... saugiai i mamos glebi smile.gif

Pavasariskos nuotaikos visoms :*
Atsakyti
Sweikutes, linkejimai didziausi is silto Briuselio.... jetau kaip faina, kai ner sniego ir lauke 12 laipsniu smile.gif

as tai jau noriu namo...3 dienu intensyvaus klausymo ir bendravimo anglu kalba daro savo...uz tat miegu kaip kudikis...karaliskoj lovoj....

thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, su šiluma visas 4u.gif

Mane vakar pyktis suėmė - norisi ir nestuke.gif apsimauti kokį sijoną, ar suknelę, bet kad Lietuvos parduotuvių pasirinkimas - schmoll.gif Arba iš vis nėra, arba tokie "be ryšio"... Kaip ir praeito dešimtmečio ar dar anksčiau.

Eirea, kokie keliai nuvedė tenais? Pavydžiu aš kelionių bei komandiruočių į užsienį, seniau į metus kelis kart lekdavau, o dabar vėl nenusimato kelis metus į priekį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skibru: 19 kovo 2010 - 11:55
Laba diena, kaimynės;) Turiu jum klausimą. Mum 16sav. daktarė žadėjo padaryti echoskopiją, bet kiek kartų buvau, išrašo lapuką šlapimui ir viso gero. Kaip jūsų daktarė jus apžiūrinėjo? kiek dažnai lankėtes, kiek kartų daret echoskopiją. Nes jau labai nerimauju, gal keisti daktarą? schmoll.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Elita2010 @ 2010 03 19, 14:48)
Laba diena, kaimynės;) Turiu jum klausimą. Mum 16sav. daktarė žadėjo padaryti echoskopiją, bet kiek kartų buvau, išrašo lapuką šlapimui ir viso gero. Kaip jūsų daktarė jus apžiūrinėjo? kiek dažnai lankėtes, kiek kartų daret echoskopiją. Nes jau labai nerimauju, gal keisti daktarą?  schmoll.gif  blink.gif

Aš dariausi pirmąkart 12 savaičių, dabar turėsiu eit 18-22 savaičių. Tai manau 22 ir nužingsniuosiu ax.gif
Šiaip, einu kas mėnesį pas akušerę. O ginekologo konsultacija priklauso tris kartus per nėštumą ax.gif
Papildyta:
QUOTE(skibru @ 2010 03 19, 11:53)
Mane vakar pyktis suėmė - norisi ir  nestuke.gif apsimauti kokį sijoną, ar suknelę, bet kad Lietuvos parduotuvių pasirinkimas -  schmoll.gif Arba iš vis nėra, arba tokie "be ryšio"... Kaip ir praeito dešimtmečio ar dar anksčiau.

per antrą nėštumą nusipirkau iš mamyčių tris fainus sijonukus, tai esu labai patenkinta, vienas juodas toks velvetinis su papuošimais, kitas baltas lininis vasarai - irgi liuksiškas sijonukas ir trečią rudą turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elita2010 @ 2010 03 19, 15:48)
Laba diena, kaimynės;) Turiu jum klausimą. Mum 16sav. daktarė žadėjo padaryti echoskopiją, bet kiek kartų buvau, išrašo lapuką šlapimui ir viso gero. Kaip jūsų daktarė jus apžiūrinėjo? kiek dažnai lankėtes, kiek kartų daret echoskopiją. Nes jau labai nerimauju, gal keisti daktarą?  schmoll.gif  blink.gif

QUOTE(byne @ 2010 03 19, 21:45)
Aš dariausi pirmąkart 12 savaičių, dabar turėsiu eit 18-22 savaičių. Tai manau 22 ir nužingsniuosiu ax.gif
Šiaip, einu kas mėnesį pas akušerę. O ginekologo konsultacija priklauso tris kartus per nėštumą ax.gif
Papildyta:
per antrą nėštumą nusipirkau iš mamyčių tris fainus sijonukus, tai esu labai patenkinta, vienas juodas toks velvetinis su papuošimais, kitas baltas lininis vasarai - irgi liuksiškas sijonukas ir trečią rudą turiu biggrin.gif

jo, man ir darė du kartus - pradžioj kažkur 11-12 sav., ir apie 20 sav. Dar trečias kartas bus, neatmenu kada, bet kažkur apie 30 gal savaičių.
O šiaip lankausi kas mėnesį, tai realiai padaro šlapimo tyrimą, pamatuoja kraujospūdį, ir pilvą - tuo ir baigiasi, jei nėra nusiskundimų... Kelis kart daro kraujo tyrimą, bet nepagavau dar periodiškumo (su pirma atsimenu kas mėnesį darydavo, dabar gal taupo...). Jei viskas gerai, tai man tie kasmėnesiniai apsilankymai - laiko gaišimas... (nes su antru man jau klausimų nebėra smile.gif )

Byne, reiks man ir taip pasidairyti, o tai gaila, kad sezonai nesutampa pirmo ir antro nėštumo, tai ir rūbų reik vasarinių dabar; šiandien nusibeldžiau iki Mamų zona Konarskio g. - nu jaučiu ji iš vis numirusi, nes langai su žaliužėm, raštelio jokio.... Jei Būk mama nieko nerasiu šiandien - tyrinėju SM pasiūlą.
Atsakyti
Na ir ką, SM irgi nieko beveik nesiūlo (arba aš ieškoti nemoku) - radau tik gal du skelbimus doh.gif
Atsakyti