QUOTE(Elita2010 @ 2010 03 19, 15:48)
Laba diena, kaimynės;) Turiu jum klausimą. Mum 16sav. daktarė žadėjo padaryti echoskopiją, bet kiek kartų buvau, išrašo lapuką šlapimui ir viso gero. Kaip jūsų daktarė jus apžiūrinėjo? kiek dažnai lankėtes, kiek kartų daret echoskopiją. Nes jau labai nerimauju, gal keisti daktarą?
QUOTE(byne @ 2010 03 19, 21:45)
Aš dariausi pirmąkart 12 savaičių, dabar turėsiu eit 18-22 savaičių. Tai manau 22 ir nužingsniuosiu
Šiaip, einu kas mėnesį pas akušerę. O ginekologo konsultacija priklauso tris kartus per nėštumą
Papildyta:
per antrą nėštumą nusipirkau iš mamyčių tris fainus sijonukus, tai esu labai patenkinta, vienas juodas toks velvetinis su papuošimais, kitas baltas lininis vasarai - irgi liuksiškas sijonukas ir trečią rudą turiu
jo, man ir darė du kartus - pradžioj kažkur 11-12 sav., ir apie 20 sav. Dar trečias kartas bus, neatmenu kada, bet kažkur apie 30 gal savaičių.
O šiaip lankausi kas mėnesį, tai realiai padaro šlapimo tyrimą, pamatuoja kraujospūdį, ir pilvą - tuo ir baigiasi, jei nėra nusiskundimų... Kelis kart daro kraujo tyrimą, bet nepagavau dar periodiškumo (su pirma atsimenu kas mėnesį darydavo, dabar gal taupo...). Jei viskas gerai, tai man tie kasmėnesiniai apsilankymai - laiko gaišimas... (nes su antru man jau klausimų nebėra

)
Byne, reiks man ir taip pasidairyti, o tai gaila, kad sezonai nesutampa pirmo ir antro nėštumo, tai ir rūbų reik vasarinių dabar; šiandien nusibeldžiau iki Mamų zona Konarskio g. - nu jaučiu ji iš vis numirusi, nes langai su žaliužėm, raštelio jokio.... Jei Būk mama nieko nerasiu šiandien - tyrinėju SM pasiūlą.