Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnų kaimynės ir...

Apklausa: Is kurio Zirmunu galo esam? (122 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(skibru @ 2010 05 09, 08:42)
o kur jus bandot papulti, į kurį darželį?

i ruta bigsmile.gif
QUOTE(nep @ 2010 05 09, 11:17)
ai, tolokai man, as nuo pacio pacio galo. siaip miela butu.

jauciu prie pat musu gyvenat bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2010 05 09, 11:29)
i ruta bigsmile.gif
jauciu prie pat musu gyvenat bigsmile.gif

jei jus i ruta bandot papult, tai gal ne g.gif mes ant kalno, salia trinapolio jau iseina g.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2010 05 09, 11:32)
jei jus i ruta bandot papult, tai gal ne g.gif mes ant kalno, salia trinapolio jau iseina  g.gif

gal nepastebejai, bet trinapolio temos autore as blush2.gif bigsmile.gif prie rutos gyvenau anksciau,vaika ten registravau pas senelius,nes mums pagal gyvenama vieta minties g. darzelis, o rutos darzelis labiau prie sirdies bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2010 05 09, 18:59)
gal nepastebejai, bet trinapolio temos autore as blush2.gif  bigsmile.gif prie rutos gyvenau anksciau,vaika ten registravau pas senelius,nes mums pagal gyvenama vieta minties g. darzelis, o rutos darzelis labiau prie sirdies bigsmile.gif

a kodel? mes irgi anksciau netoli gyvenom nuo rutos, sako ten sunku papult labai jau
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2010 05 09, 20:37)
a kodel? mes irgi anksciau netoli gyvenom nuo rutos, sako ten sunku papult labai jau

Na jo, kažkaip daug kas nori į Rūtą, bet man niekas taip ir nepasakė, konkrečiai kodėl g.gif Visi rėmėsi girdėjau, kad gerai, o kas gerai???
Atsakyti
laba,
QUOTE(rupestelis @ 2010 05 08, 20:52)
sveikutes 4u.gif labas byne,kitu nebepazistu blush2.gif dabar gyvenu kitur, bet kad jau musu temuke dar pasyvesne nei jusu tai pabegau bigsmile.gif

idomu kaip su tais darzeliais bus, koks saiubas-mes 54, kai priima 20. kur tevai vaikjus tures det doh.gif

o, seniai matyta bigsmile.gif . Tai pas mus sugrįžai mirksiukas.gif

Jo, su daržais tai šakės, kas daros doh.gif .
Kaip tavo dičkis? Beje, į kurią mokyklą einat?

Atsakyti
QUOTE(nep @ 2010 05 09, 19:37)

dabar pagal gyvenama vieta pabiruciai ar kaip ten minties gatvej, na man tai nelabai nors asmeniskai nebuvau uzejus,tik pagal nuogirdas ir forume pasiziurejau g.gif
QUOTE(skibru @ 2010 05 10, 10:54)
Na jo, kažkaip daug kas nori į Rūtą, bet man niekas taip ir nepasakė, konkrečiai kodėl  g.gif Visi rėmėsi girdėjau, kad gerai, o kas gerai???

asmeniskai rutoj nelabai patiko mano dickiui netiko,bet turbut kaipvisur nuo auklyciu viksas priklauso, tikejausi kad su maze labaiu pavyks. ir patiko,kad dabar pasikeite langus,graziau ir silciau manau bigsmile.gif didelis kiemas kaip pliusas thumbup.gif

QUOTE(byne @ 2010 05 11, 09:14)
laba,

o, seniai matyta bigsmile.gif . Tai pas mus sugrįžai mirksiukas.gif

Jo, su daržais tai šakės, kas daros doh.gif .
Kaip tavo dičkis?  Beje, į kurią mokyklą einat?

aha grizau ir siaip sentimentus visada jauciau bigsmile.gif
ar jumsjau mokykla ne uz kalnu? mes dabar lankom ziniuka-pesciom nueina vaikas,tik gatve reik pereit, tai nelabai gerai. kolkas patenkinti, tikgaila taitik pradine mokykla...
Atsakyti
Sveikos, mamytės 4u.gif

labai atsiprašau, kad užeinu čia su OT.... blush2.gif bet negalėdama atsispirti vaikučių grožiui noriu pasiūlyti jūsų mažyliams nemokamą fotosesiją (nes dar tik mokausi perprasti šį meną)... fotografija susidomėjau visai neseniai, bet jau atradau savo kryptį - tai vaikučių fotografija.... ta kūdikystė, vaikystė tiesiog nepakartojama wub.gif jei atsirastų norinčių kartu su manimi įamžinti jūsų stebuklėlį, mielai atvyksiu pas jus 4u.gif

tikiuosi, labai nesupyksit, kad užėjau pas jus.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
truputis mano nuotraukyčių ČIA
Atsakyti
QUOTE(skibru @ 2010 05 10, 11:54)
Na jo, kažkaip daug kas nori į Rūtą, bet man niekas taip ir nepasakė, konkrečiai kodėl  g.gif Visi rėmėsi girdėjau, kad gerai, o kas gerai???

Labukas,
mes Ruta lankom, tai nepasakyciau, kad ten sunku buvo pakliuti.. Kaip tik, kai mums priklause, tai mes ir pakliuvom, nors kai uzsirasem, buvom tik 29, o i grupe maziuku priimdavo tik 9 ar tai 10..
Atsakyti
Labukas mamytes 4u.gif mes irig noretume prisijungt prie jusu smile.gif kolkas gyvename z.paneriuose,bet ieksomes buto zirmuonese smile.gif beto daznai bunu zirmunuose smile.gif taigi tikiuosi,kad ir mes galime prisijungt prie jusu,nors ir laikinai esam issikrauste y kita rajona smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutuzia @ 2010 05 20, 13:02)
Labukas mamytes  4u.gif  mes irig noretume prisijungt prie jusu smile.gif kolkas gyvename z.paneriuose,bet ieksomes buto zirmuonese smile.gif beto daznai bunu zirmunuose smile.gif taigi tikiuosi,kad ir mes galime prisijungt prie jusu,nors ir laikinai esam issikrauste y kita rajona smile.gif  blush2.gif

sveika 4u.gif prasom prasom, junkites thumbup.gif kazkaip mazokai cia uzsuka zirmunu mamyciu g.gif matau, dukrytes panasaus amziaus turime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwlaima @ 2010 05 20, 14:22)
sveika 4u.gif prasom prasom, junkites thumbup.gif kazkaip mazokai cia uzsuka zirmunu mamyciu g.gif matau, dukrytes panasaus amziaus turime smile.gif

Geri orai gal visos kur issibegiojusios,o gal ir dirba g.gif Aha pastebejau,tik 9d skirtumas 4u.gif Cia mano pupa,pasirodom 4u.gif

user posted image

Atsakyti