Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnų kaimynės ir...

Apklausa: Is kurio Zirmunu galo esam? (122 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(skibru @ 2010 09 24, 15:27)
Mes tokio amžiaus, tik gyvenam Žirmūnų g. pradžioj, tai žiūrint kuris galas Tave labiau domina (nes Tuskulėnų šalia g.)

Sveika,
Sorry, nebuvo kada uzeit ir atrasyt doh.gif ziuriu kazkaip cia visai nevyksta diskusijos blink.gif Zirmunu gatves pradzia , tai prie minsko iki? Tai labai idomu butu pabendraut, nes labai daznai bunam ten ir megstam vazinetis europos taku, gal zinai nuo zirmunu tilto smile.gif lauksiu ziniu ir tikiuosi susibendrausim smile.gif
Atsakyti
Sveikos žirmūnietės tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2010 10 12, 14:06)
Sveikos žirmūnietės tongue.gif  4u.gif

Byne, kaip tavo leliukas..
papsakok, kiek kaip, kada?
Atsakyti
Laba,
QUOTE(Eirea @ 2010 10 12, 17:25)
Byne, kaip tavo leliukas..
papsakok, kiek kaip, kada?

gerai, augam, per mėnesiuką beveik 2kg. priaugom ax.gif .
Gimė rugpjūčio 27d. 6.10val. 3770gr. Į ligoninę nuvažiavom 5val., kol popierkas susitvarkėm, paskui tiesiai į gimdyklą. 6.10val. jau gimė mūsų brolis wub.gif

Žiūriu, jau ir tu paskutines dieneles skaičiuoji bigsmile.gif . Turbūt jau norisi greičiau pabirėt g.gif Aš tai jau norėjau, sunku buvo puškuot paskutines dieneles blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2010 10 13, 14:27)
Laba,

Gimė rugpjūčio 27d. 6.10val. 3770gr. Į ligoninę nuvažiavom 5val., kol popierkas susitvarkėm, paskui tiesiai į gimdyklą. 6.10val. jau gimė mūsų brolis wub.gif

Žiūriu, jau ir tu paskutines dieneles skaičiuoji bigsmile.gif . Turbūt jau norisi greičiau pabirėt g.gif  Aš tai jau norėjau, sunku buvo puškuot paskutines dieneles blush2.gif

oi kaip smagu smile.gif
ot sesytei bus linksma su dviem broliukais smile.gif

jo, skaiciuoju, tik, kad man visai nesunku, dar vis lakstau, darbuliuojuos biski smile.gif
tik nakti sunku nuo vieno ant kito sono apsiverst blush2.gif
Atsakyti
Sveikos Zirmunietes, kaip suprantu zirmunu pradzios gyventojos labai aktyviai bendrauja, o galiorka labai pasyvi verysad.gif ar cia yra gyvenanciu prie saltinelio Iki? noretume bendrauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eirea @ 2010 10 13, 14:31)
tik nakti sunku nuo vieno ant kito sono apsiverst  blush2.gif

jo, man ir taip buvo doh.gif
QUOTE(diviana @ 2010 10 13, 16:30)
Sveikos Zirmunietes, kaip suprantu zirmunu pradzios gyventojos labai aktyviai bendrauja, o galiorka labai pasyvi  verysad.gif  ar cia yra gyvenanciu prie saltinelio Iki? noretume bendrauti  4u.gif

mes iš galo mirksiukas.gif . Dažniausiai aš lauke su vaikais varlinėju ax.gif Toj raudonoj aikštelėj mėgstam ganytis ax.gif

O kokio amžiaus tavo mergytė g.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2010 10 13, 19:09)
jo, man ir taip buvo doh.gif

mes iš galo mirksiukas.gif . Dažniausiai aš lauke su vaikais varlinėju ax.gif Toj raudonoj aikštelėj mėgstam ganytis ax.gif

O kokio amžiaus tavo mergytė g.gif  wub.gif

mano mazoji tik 4men smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ricasta @ 2010 10 11, 23:37)
Sveika,
Sorry, nebuvo kada uzeit ir atrasyt doh.gif ziuriu kazkaip cia visai nevyksta diskusijos blink.gif Zirmunu gatves pradzia , tai prie minsko iki? Tai labai idomu butu pabendraut, nes labai daznai bunam ten ir megstam vazinetis europos taku, gal zinai nuo zirmunu tilto  smile.gif  lauksiu ziniu ir tikiuosi susibendrausim smile.gif

Taip, pradžia čia; tikiu tikrai kada susimatysim tik kad iki upės nelabai kol kas einu - mat bernelis ne visad ilgai miega; vieną kart nuėjau, tai ir kaip tyčia tai buvo ta diena, kai po 0,5 val pabudo doh.gif teko lėkti keturiom namo, nes mūsiškis soskės nepripažįsta, tai kakarinę atidaro kai tik kas ne pagal jį.

QUOTE(byne @ 2010 10 13, 15:27)
Laba,

Sveikinimai, aukit tvirti ąžuolai smile.gif

Paskutiniu metu nėr laiko SM sėdėt, visgi 2 vaikai tai ne vienas, o Byne kaip tu sukiesi su 3?
Atsakyti
Laba,
QUOTE(diviana @ 2010 10 14, 14:33)
mano mazoji tik 4men  smile.gif

o mano mažiausiam bus 2 mėn. ax.gif
QUOTE(skibru @ 2010 10 14, 15:31)
Sveikinimai, aukit tvirti ąžuolai smile.gif

Paskutiniu metu nėr laiko SM sėdėt, visgi 2 vaikai tai ne vienas, o Byne kaip tu sukiesi su 3?

ačiū rolleyes.gif
Ai, sukuos, man patinka būt su vaikais. Jei dičkiai darže, tada išvis nėr ką veikt namie, viską apsidirbu, prie kompo patupiu blush2.gif .. O jei visi namie, tada diena kaip ant sparnų prabėga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2010 10 15, 13:42)
Laba,

o mano mažiausiam bus 2 mėn. ax.gif

ačiū rolleyes.gif
Ai, sukuos, man patinka būt su vaikais. Jei dičkiai darže, tada išvis nėr ką veikt namie, viską apsidirbu, prie kompo patupiu blush2.gif .. O jei visi namie, tada diena kaip ant sparnų prabėga biggrin.gif

niu tu saunuole...as tai su baime laukiu, kas cia bus, kai mazoji gims blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2010 10 15, 14:42)

Šaunuolė... man ir su vienu diena prabėga greit (vyresnė eina į darželį), o vakaro kaip nebūta iš viso - kol suguldai abu, jau ir pats nori griūt į lovą biggrin.gif

QUOTE(Eirea @ 2010 10 15, 14:44)
niu tu saunuole...as tai su baime laukiu, kas cia bus, kai mazoji gims  blush2.gif

Tai sesutę kaip suprantu turėsit? thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skibru: 15 spalio 2010 - 14:19