Pirkau grazu megstini is Lelijos.Grazus jis pabuvo iki pirmo skalbimo-dabar i ji gaila ziuret,o kainavo nemazai.Idomu,cia tik man "pasiseke",ka manot apie Lelijos kokybe?

Moteriškų drabužių ten niekada nepirkčiau dėl kokybės ir kaunos, o vyriški kostiumai yra geros kokybės, mūsų seimūnai dažnai su Lelijos kostiumais "į televizorių lenda"
, tiesa dar Lelijos kostiumėliai moterims geros kokybės, o megztiniai, sijonėliai, bliuzelės ir pan -

Is Lelijos esu pirkusi toki balta puspalti. Mokejau, tiese, nemazai - 475 Lt, bet nesiojasi puikiai, pasiutas labai gerai, liuks atrodo ir liuks nesiojasi. Draugas neseniai nusipirko toki a la velvetini svarka is serijos jaunimui - irgi kokybiskai pasiutas ir gerai "guli" ant kuno. Zodziu, apie Lelija galiu pasakyti tik gera zodi, nors aisku kainos galetu buti ir zemesnes.
Na, o kaip del megstiniu - is Lelijos tikrai nepirkciau, nes labai brangu. Neblogu megstiniu galima prisipirkti bet kurioj pardej ar bazej, o gal net kokiam turgely. O va uz gera palta, kostiumeli ar svarka, manau, galima ir brangiau sumoketi, jei tik noras yra
Na, o kaip del megstiniu - is Lelijos tikrai nepirkciau, nes labai brangu. Neblogu megstiniu galima prisipirkti bet kurioj pardej ar bazej, o gal net kokiam turgely. O va uz gera palta, kostiumeli ar svarka, manau, galima ir brangiau sumoketi, jei tik noras yra

Nežinau, kaip ten ta Lelija
Dabar vyrui reikia puspalčio, bet bijau ten eit. kainos - padėkdie, o apie kokybę - nžn
Švogeris seniai seniai pirko kostiumą - labai, sakė, glamžėsi. Paskui turėjau paltą - na ką aš žinau... Nieko... Bet ir ne stebuklas... Tiesiog paltas
O dar paskui užsimaniau palto - kas matė, žino, apie ką kalbu, toks visas moherinis, buvo raudoni ir ružavi, regis
Nu ant manekenės atrodė nuostabiai, bet kadangi kainavo ar tai 7 ar tai 8 šimteliai, tai nepirkau, bet vis pasvajodavau
Kol Laisvės alėjoj nepamačiau moteriškės su tuo mano svajonių paltuku... Visu susivėlusiu
Nu realiai jis buvo baisus
Tiek sumokėjus už mėnesio nešiojimą - nusišaut galima
Taip mano noras ir praėjo...
Šiemet vėl mačiau jį vitrinoj, dar atsidusau - oi, kaip tokio norėčiau... Tai vyras klausia - pirksi? Sakau, neeeeeee
Ir su vyriškais taip. Bijau...

Šiemet vėl mačiau jį vitrinoj, dar atsidusau - oi, kaip tokio norėčiau... Tai vyras klausia - pirksi? Sakau, neeeeeee

Ir su vyriškais taip. Bijau...

Kainos kosmariskos,o modeliai siaip sau.
Idomu,kaip jie nebankrutuoja??
Idomu,kaip jie nebankrutuoja??
Turiu kostiumėlį ir tokį kaip velvetinį paltuką. Negaliu skųstis. Gerai nešiojasi, nesiglamžo. Tik paltukas šviesus, tai į valyklą tenka dažnokai nešti.
Draugas turi lietpaltį, paltą, kostiumą ir taip pat labai patenkintas.
Tik kainos aišku didokos..

Draugas turi lietpaltį, paltą, kostiumą ir taip pat labai patenkintas.
Tik kainos aišku didokos..