Įkraunama...
Įkraunama...

"Lelija"

Pirkau grazu megstini is Lelijos.Grazus jis pabuvo iki pirmo skalbimo-dabar i ji gaila ziuret,o kainavo nemazai.Idomu,cia tik man "pasiseke",ka manot apie Lelijos kokybe? g.gif
Atsakyti
Moteriškų drabužių ten niekada nepirkčiau dėl kokybės ir kaunos, o vyriški kostiumai yra geros kokybės, mūsų seimūnai dažnai su Lelijos kostiumais "į televizorių lenda" biggrin.gif , tiesa dar Lelijos kostiumėliai moterims geros kokybės, o megztiniai, sijonėliai, bliuzelės ir pan - schmoll.gif
Atsakyti
Is Lelijos esu pirkusi toki balta puspalti. Mokejau, tiese, nemazai - 475 Lt, bet nesiojasi puikiai, pasiutas labai gerai, liuks atrodo ir liuks nesiojasi. Draugas neseniai nusipirko toki a la velvetini svarka is serijos jaunimui - irgi kokybiskai pasiutas ir gerai "guli" ant kuno. Zodziu, apie Lelija galiu pasakyti tik gera zodi, nors aisku kainos galetu buti ir zemesnes.
Na, o kaip del megstiniu - is Lelijos tikrai nepirkciau, nes labai brangu. Neblogu megstiniu galima prisipirkti bet kurioj pardej ar bazej, o gal net kokiam turgely. O va uz gera palta, kostiumeli ar svarka, manau, galima ir brangiau sumoketi, jei tik noras yra ax.gif
Atsakyti
As pirkau puspalti is Lelijos. Kol kas esu labai patenkinta. O megstuku tai nepirkciau is ten vien del to, kad jie yra siuvimo fabrikas, vadinasi, ir megstukai ne ju gamybos, o greiciausiai kiniski 4u.gif
Atsakyti
Kazkaip niekada noro nera uzeit i ta parduotuve.Vieninteli karta esu ten uzsukusi ir nutariau negryzt.Stilius ten tolimas nuo manojo.O drauge ,ten pirkusi palta(nepigiai),keikia ta parduotuve. schmoll.gif
Atsakyti
oi as tai pries man labai nepatinka! schmoll.gif
Atsakyti
Nežinau, kaip ten ta Lelija dry.gif Dabar vyrui reikia puspalčio, bet bijau ten eit. kainos - padėkdie, o apie kokybę - nžn schmoll.gif Švogeris seniai seniai pirko kostiumą - labai, sakė, glamžėsi. Paskui turėjau paltą - na ką aš žinau... Nieko... Bet ir ne stebuklas... Tiesiog paltas smile.gif O dar paskui užsimaniau palto - kas matė, žino, apie ką kalbu, toks visas moherinis, buvo raudoni ir ružavi, regis smile.gif Nu ant manekenės atrodė nuostabiai, bet kadangi kainavo ar tai 7 ar tai 8 šimteliai, tai nepirkau, bet vis pasvajodavau smile.gif Kol Laisvės alėjoj nepamačiau moteriškės su tuo mano svajonių paltuku... Visu susivėlusiu dry.gif Nu realiai jis buvo baisus doh.gif Tiek sumokėjus už mėnesio nešiojimą - nusišaut galima smile.gif Taip mano noras ir praėjo...
Šiemet vėl mačiau jį vitrinoj, dar atsidusau - oi, kaip tokio norėčiau... Tai vyras klausia - pirksi? Sakau, neeeeeee smile.gif

Ir su vyriškais taip. Bijau... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 24 lapkričio 2005 - 21:27
oi ten modeliai tai baisūs baisūs, o kartais dar ir juokingi schmoll.gif
Atsakyti
Man nepatinka nei modeliai, nei kainos, nei medžiaga iš kurios tuos rūbus pasiūvo... Trūksta elegancijos.
Atsakyti
Kainos kosmariskos,o modeliai siaip sau.
Idomu,kaip jie nebankrutuoja??
Atsakyti
Turiu kostiumėlį ir tokį kaip velvetinį paltuką. Negaliu skųstis. Gerai nešiojasi, nesiglamžo. Tik paltukas šviesus, tai į valyklą tenka dažnokai nešti. smile.gif
Draugas turi lietpaltį, paltą, kostiumą ir taip pat labai patenkintas.
Tik kainos aišku didokos.. sad.gif
Atsakyti
manyčiau, kad "Lelija" vyriškus drabužius moka siuti, vyras nešioja kelnes ir marškinius liuks kokybe ir liuks atrodo, bet su moteriškais tai klausimas g.gif
Atsakyti