Įkraunama...
Įkraunama...

"Lelija"

Aišku, kartais ir neblogų dalykėlių ten galima rasti, bet, manau, ten drabužiai ne jaunutėms skirti. Asmeniškai man atrodo Lelijos kainos per daug užkeltos.
Atsakyti
QUOTE(ugniuke @ 2006 01 29, 11:16)
Jo ten labai jau moteriški ir didesni dydžiai, aš ten sau tikrai nieko neraščiau  schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man nepatinka stilius, modeliai schmoll.gif
Atsakyti
As praejusia vasara pirkau suknele Lelijoje- tai super- nesiglamzo, pasteliniu spalvu, geleta... gyva ir labai miela...smile.gif o va mano mama kostiumeli pirko... tai keleta kartu apsivilko ir guli jis spintoje- labai glamzosi.... doh.gif kazkaip perkant nepastebejom.. o ji sako tik atsiseda, tai susiglamzo tiek, kad geriau nebeatsistoti.... schmoll.gif
Atsakyti
negaliu pakest Lelijos!!! ji mums uniformas siuvo mokyklines!!! Pliusas tas, kad nesiglamzo medziaga visai, bet pliusai pries minusus nublanksta vos prisiminus, kad teko 3 kartus pertaisyti pas siuveja ta kostiumeli.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2005 11 18, 03:22)
Pirkau grazu megstini is Lelijos.Grazus jis pabuvo iki pirmo skalbimo-dabar i ji gaila ziuret,o kainavo nemazai.Idomu,cia tik man "pasiseke",ka manot apie Lelijos kokybe? g.gif

kaip dirbusi lelijoje galiu štai ką pasakyti: jų siuvami drabužiai - vyr. kostiumai, paltai, mot. kostiumėliai ir paltai super thumbup.gif , laisvalaikio drabužiai kai kurie geri, kai kurie ne good.gif. o trikotažo gaminių, tame tarpe ir megztuko, kurį pirkot, lelija negamina. tai galėjo būti lenkų gamybos arba klaipėdos modelių namų ar koks kitas - trikotažą jie pardavinėja ne savo.
beje lenkiškus megztukus pirkit ne lelijoj, o gariunuose - tie patys, tik antkainis 100 %
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2006 04 18, 14:41)
Man nepatinka stilius, modeliai schmoll.gif

na 98% modeliu man tokie labaiii jau moteroms!!!!
taciau va paltuka jau antra is ten nusipirkau, labai faini man jie wub.gif
Atsakyti
o ar megztukai ne latviški?
Atsakyti
QUOTE(smarki @ 2006 09 27, 11:45)
o ar megztukai ne latviški?

as va praeita pavasari 3 megztukus pirkau. tai vienas nieko, neissitampe, nenusiskalbe, o kiti du, tai tysalai tapo po pirmo skalbimo doh.gif zodziu nusivyliau, daugiau nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
Esu pirkus ten kostiumėlį, kokybė nebloga, bet kaina kandžiojasi.Dar pirkau pernai tokį baltą puspaltį, tai rankovių vidinė pusė jau pernai susiburbuliavo rolleyes.gif
Atsakyti
nieko neesu radusi sau.. schmoll.gif
Atsakyti
Hm.... dar neteko nieko pirkti, bet mačiau gražų moterišką švarkelį. Tik gal kiek brangokai kainuoja 4u.gif
Atsakyti