Įkraunama...
Įkraunama...

AromaNatural-priemonės kosmetikos gamybai

QUOTE(Satura @ 2010 02 16, 23:18)
ernesin, gal manuką jau turėjai progos išbandyti?  4u.gif

Ne žinok, nėra baisuoklių ant veido tai čėdiju biggrin.gif
Atsakyti
va ir šitą, kai tik atsiras, verta griebti cool.gif Hm, pažiūrėjau, kad jau ir atsirado čia thumbup.gif Pasistačiusi aš jo buteliuką ant stalo, jei kas pačiai, tai pirmas vaistas. MB kartais paprašo "tuo įspūdingu" patepti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 16, 23:25)
va ir šitą, kai tik atsiras, verta griebti  cool.gif Hm, pažiūrėjau, kad jau ir atsirado čia  thumbup.gif Pasistačiusi aš jo buteliuką ant stalo, jei kas pačiai, tai pirmas vaistas. MB kartais paprašo "tuo įspūdingu" patepti drinks_cheers.gif

O ką juo tepi? Tinka spuogams? Gal kaip arbatmedis veikia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 17, 00:25)
va ir šitą, kai tik atsiras, verta griebti  cool.gif Hm, pažiūrėjau, kad jau ir atsirado čia  thumbup.gif Pasistačiusi aš jo buteliuką ant stalo, jei kas pačiai, tai pirmas vaistas. MB kartais paprašo "tuo įspūdingu" patepti drinks_cheers.gif

prasom placiau kas cia per daiktas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 02 16, 23:35)
O ką juo tepi? Tinka spuogams? Gal kaip arbatmedis veikia?  smile.gif

Jo poveikis kaip arbatmedžio tik tris kartus stipresnis.
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 02 16, 23:10)
O kaip manot, medetkų fitolis geriau saulėgrąžų ar alyvuogių aliejuje? smile.gif

QUOTE(bryyla @ 2010 02 16, 23:24)
Aš pati turiu saulėgrąžų ir man patinka, nes gerai susigeria. Dar radau info, kad saulėgrąžų aliejus nekemša porų smile.gif na tikiuos, kad atsiras ir saulėgrąžų aliejuje, kai man pasibaigs 

as pirkau alyvuogiu, bet noreciau saulegrazu del tu priezasciu kur bryyla isvardino ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2010 02 17, 00:46)
Jo poveikis kaip arbatmedžio tik tris kartus stipresnis.

o ant odos grynas tepamas g.gif
butu gerai kartais kuo nors pakeisti arbatmedi
Atsakyti
kaip arbatmedis, levandos, bet poveikis tikrai nepalyginamai stipresnis. Jei iškyla koks nepageidaujamas svečias, tai manuka staigiai jį nugesina smile.gif MB irgi pripažino, kad poveikiu su manuka kiti EA tokiam reikalui neprilygsta schmoll.gif O jį būna ypač sunku įtikinti priemonės veiksmingumu, bet kai poveikis matosi akivaizdžiai.... mirksiukas.gif

ir kvepia jis skaniai - meduotu žiedu rolleyes.gif

Odora, tepu jį gryną 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 02 16, 21:23)
Ar ekologiški vaistinės ramunės (mėlynosios) milteliai (Matricaria recutita) tikrai gerai ramina odą? 

raminti ramina, bet augalų milteliai netirpsta vandeny cool.gif Atsižvelgdama į savo problemėles užsakiau mėlynosios ram. hidrolatą. Tai kai gausiu, siūlyčiau jį pabandyti, gal padės. Tik va kvapo neįsivaizduoju ax.gif Jis kuperozinei odai l. gerai. tai-pagr. pirkimo priežastis.

Bus vėliau medetkų ir saul. aliejuje smile.gif

Išbandžiau naujus ekol. dumblius. Smirda mažiau nei spirulina, ir jie stambesni nei kiti dumbliai. Bet dėl to man l. patiko juos naudoti vedo prausimui (liko po kaukės mišinukas) Jie l. švelniai masažuoja, pašveičia odą. Kiek mėginau, tai man pats maloniausias šveitiklis. Tik dar toks įdomus dalykas, kad visgi kaip įv. augalams ir vaisiams, taip pat ir dumbliams gali būti alergiškų žmonių cool.gif . 1 pirkėjai netiko dumbliai, veidas l. paraudo po kaukės. Dėl to visus aktyvius komponentus reiktų pradžiai išbandyti pvz. ant rankos.
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 02 17, 08:00)
o ant odos grynas tepamas g.gif
butu gerai kartais kuo nors pakeisti arbatmedi

Satura sakė tepa patį spuogiuką, o kaip iš tiesų rekomenduojama gal Monica atsakys smile.gif
Atsakyti
As su romaniskuju ramuneliu hidrolatu alerginio tipo isberimus sunui ant veiduko gydau ax.gif Net nesitikejau kad toks poveikis bus. nes uztenka jam koki sokolado saldaini nugriebt man nematant ir veidas iskart "raudonuoja". Tai patepu papurskus ant vatos, tai praktiskai vos ne ant akiu isberimai pradeda dinginet. thumbup.gif

P.S. Dekui Satura uz konsultacija. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 17, 09:13)
kaip arbatmedis, levandos, bet poveikis tikrai nepalyginamai stipresnis.

Nesu turėjusi levandų EA, ar jis taip pat spuogelius užgydo kaip arbatmedis? Norėčiau arbatm. EA kuo nors pakeisti karts nuo karto, bet manukos ma gal per stiprus atrodo g.gif

QUOTE(Monica @ 2010 02 17, 09:59)
raminti ramina, bet augalų milteliai netirpsta vandeny cool.gif  Atsižvelgdama į savo problemėles užsakiau mėlynosios ram. hidrolatą. Tai kai gausiu, siūlyčiau jį pabandyti, gal padės. Tik va kvapo neįsivaizduoju ax.gif Jis kuperozinei odai l. gerai. tai-pagr. pirkimo priežastis.

bigsmile.gif na tai ir man tiktų tas hidrolatas !
o jo savybės panašios kaip miltelių?
Gal bandei romaniškų ramunėlių hidrolatą? Dar apie jį mąstau, nes rašo, kad su levandomis tinka labai sausai odai... Ką manai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 02 17, 12:14)
Nesu turėjusi levandų EA, ar jis taip pat spuogelius užgydo kaip arbatmedis? Norėčiau arbatm. EA kuo nors pakeisti karts nuo karto, bet manukos ma gal per stiprus atrodo  g.gif

nesusidaryk klaidingo įspūdžio 4u.gif Jis stiprus savo veikimu, bet labai švelnus odai. Nebūna taip, kad užtepi, paraudonuoja, oda uždžiūna, sustreikuoja schmoll.gif Tuo jis man ir prilipo, kad odai malonus, bet efektyviai veikia kartu smile.gif
Atsakyti