ir kokiu santykiu reiketu maisyt?
Pasiguosiu
. Pasiėmiau siuntinį, buvau užsakiusi benzoino. Kainorasty parasyta laukinis, viskas ok, tik žvaigždutė, kad 50 proc. skiestas su DPG. Skubėjau užsakinėti, nepaklausaiu, kas tas DPG, jokių blogų įtarimų nekilo, dar skubėjau, kad greičiau išsiųstų krovinį. Gavau, kvepia l. skaniai, bet pažiūrėjau, o ten jau iššifruotas DPG-dipropylenglikolis
Žodžiu, ir pinigai išmesti, ir prekės neturiu pardavime
Kur man jį dabar dėti

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 02 18, 18:30)
sesei esu pirkusi ersketroziu alieju nuo rando po operacijos, noreciau siek tiek pas ja atsipilt ir tept veida nes nemazai turiu randu nuo spuogu, bet man kvapas zudantis, zuvu taukais man smirda, negaliu
su kokiu butu geriausia sumaisyt, turiu siuo metu pasifloru, greit turesiu jojobos ir avokadu, na dar kokosu 

Monica, nepergyvenk, kita karta busi atidesne

laba diena, jungiuosi i aliejininkiu buri.visai netycia uzejau Monicos psl.ir tema, kolkas apsiziurejusi puslapyje likau patenkinta tiek kainom, tiek daugmaz asortimentu, tikrai ne KN kainos o jau turejau minti siustis is UK.
taigi, kada galima tiketis alieju papildymo?nes kiek ziurejau,veik prie visu parasyta,kad nera
ar visi siulomi aliejai yra kokybiski,nerafinuoti ir pan.?
taigi, kada galima tiketis alieju papildymo?nes kiek ziurejau,veik prie visu parasyta,kad nera

ar visi siulomi aliejai yra kokybiski,nerafinuoti ir pan.?
QUOTE(Monica @ 2010 02 18, 18:06)
Pasiguosiu
. Pasiėmiau siuntinį, buvau užsakiusi benzoino. Kainorasty parasyta laukinis, viskas ok, tik žvaigždutė, kad 50 proc. skiestas su DPG. Skubėjau užsakinėti, nepaklausaiu, kas tas DPG, jokių blogų įtarimų nekilo, dar skubėjau, kad greičiau išsiųstų krovinį. Gavau, kvepia l. skaniai, bet pažiūrėjau, o ten jau iššifruotas DPG-dipropylenglikolis
Kur man jį dabar dėti 

gal galima grazinti tiekejui? sakyti, kad tave blogai informavo apie preke, ar kaip
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 18, 17:32)
as ir dariau agurkeliu kauke
O agurku miltelius maisei su aloe ir viskas? Ar dar kazko dejai?
Pasidariau aliejų mišinuką kapiliarams stiprinti - po 10ml tamanų, erškėtrožių aliejų bei medetkų fitolio. Dar lašinsiu kiparisų, petražolių ir palmarosos ea.
Monica, gal galit priminti, su kuriuo ea derinti palmarosos ea?
pamiršau
Kalbėjom, kad į pusę tokio aliejų mišinio lašint vieną ea, o į kitą pusę- kitą su palmarosa... na kad naudot pakaitom, pakeičiant ea.
Ir dar dėl citrininių verbenų hidrolato klausimėlis
tik dabar pastebėjau, jog ant buteliuko rašoma, kad rekomenduojama laikyti šaldytuve, o aš jį ėmiau dezodorantui gaminti, tai jo gal nelabai galima šildyti? na alūno milteliams ištirpinti. O gal ir nešildžius ištirps?
Monica, gal galit priminti, su kuriuo ea derinti palmarosos ea?

Kalbėjom, kad į pusę tokio aliejų mišinio lašint vieną ea, o į kitą pusę- kitą su palmarosa... na kad naudot pakaitom, pakeičiant ea.

QUOTE(Monica @ 2010 02 18, 19:06)
Pasiguosiu
Kur man jį dabar dėti 

O siaip esi saunuole! Pasisakai vat, o kitas tai ne necypteltu , ispardavinetu kaip laukini ir vargo nematytu...

QUOTE(Satura @ 2010 02 18, 16:35)
kokių miltukų?
kunigunda78, rožių miltelių ir aš turiu
Mačiau, kad rekomendavai jų dėti į priemonę paakiams. O jie ištirpsta? Neapsivels paskui oda nuo jų?

kunigunda78, rožių miltelių ir aš turiu

si karta paemiau nuo praeito karto uzsilikusius varnalesu, is nauju -bananu ir moliugu, dar aloe fitoli prigriebiau, dar kazka lyg emiau

Ne, roziu milteliu neturiu, bet manau, jei jie kartais netirptu, tai butu galima juos puode su hidrolatu/ vandeniu pakaitinti ir veliau nukosti - toki ala nuovira pasidaryti

QUOTE(eglute82 @ 2010 02 18, 17:27)
Kunigunda78 o aloe sultim daryti butinai reikia distiliuoto vandens?
as tai emiau paprasta vandeni, kuris pastovejes moliniame asotyje, ji pasildziau ir uzpyliau, galima tam reikalui ir hidrolata juk naudoti
QUOTE(Monica @ 2010 02 18, 18:06)
Pasiguosiu 

o tai gal atgal priimtu, vietoj to ka nors kita paimtum

QUOTE(GinMintė @ 2010 02 18, 19:10)
O agurku miltelius maisei su aloe ir viskas? Ar dar kazko dejai?
Tiesiog paemiau kelis saukstelius aloe gelio, i dejau mazulyti sauksteli agurku milteliu, o kai jie istirpo sutepiau ant veido ir viskas
QUOTE(Placebo. @ 2010 02 18, 19:42)
i, tai jo gal nelabai galima šildyti? na alūno milteliams ištirpinti. O gal ir nešildžius ištirps? 

galima galima, as nieko saldytuve nelaikau ir viskas su jais gerai, nes salto man net ranka tokiame saltyje nekiltu purksti

QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 18, 20:57)
Tiesiog paemiau kelis saukstelius aloe gelio, i dejau mazulyti sauksteli agurku milteliu, o kai jie istirpo sutepiau ant veido ir viskas
As turiu aleo sulciu, tinka ar ne? O kokia gaunasi konsistencija, normaliai tepasi ant veido?
QUOTE(Placebo. @ 2010 02 18, 19:42)
tik dabar pastebėjau, jog ant buteliuko rašoma, kad rekomenduojama laikyti šaldytuve, o aš jį ėmiau dezodorantui gaminti, tai jo gal nelabai galima šildyti? na alūno milteliams ištirpinti. O gal ir nešildžius ištirps? 

Aš sakiau, kad galima pvz palmar+petraž, nes kiparisas ir 1 gerai veikia.
Hidrolata galima šildyti, tik aišku neperkaitint (iki 60 l.), kitaip alūnas sunkiai tirpsta. Pasidariusi dezą, gali jį laikyti ir kambario temp, realiai hidr. nespės sugesti, kol sunaudosi. Manyčiau didesnį kiekį turint reiktų šaltai laikyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 02 18, 19:53)

nelb įsivaizduoju, kam toks reikalingas, jei jau kas domisi ea, paprastai ir būna už natūr produktą, jo gi nepagarinsi..
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 18, 19:57)
Ne, roziu milteliu neturiu, bet manau, jei jie kartais netirptu, tai butu galima juos puode su hidrolatu/ vandeniu pakaitinti ir veliau nukosti - toki ala nuovira pasidaryti

tai tada patogiau rožių žiedlapius ar hidrolatą naudoti, gėlių milt. iki galo neištirpsta gi.
turiu 2 skirt. pelarg ea: indijos ekol. ir iš kinijos, neekol. tai skiriasi kvapai: iš Kinijos toks stipresnis, indiškas-švelnesnis

QUOTE(Monica @ 2010 02 18, 20:51)
Aš sakiau, kad galima pvz palmar+petraž, nes kiparisas ir 1 gerai veikia.
Hidrolata galima šildyti, tik aišku neperkaitint (iki 60 l.), kitaip alūnas sunkiai tirpsta. Pasidariusi dezą, gali jį laikyti ir kambario temp, realiai hidr. nespės sugesti, kol sunaudosi. Manyčiau didesnį kiekį turint reiktų šaltai laikyti
ačiū, taip ir padarysiu

labai įdomus pasirodė aljošiaus fitolis, gal kas jau išbandėt?