Įkraunama...
Įkraunama...

AromaNatural-priemonės kosmetikos gamybai

[quote=Nidulia,2010 02 21, 15:23]
Monika, as irgi del glicerino plaukams norejau palkausti: jei tuo paciu hidrolatu, pagerintu glicerinu, kuriuo purskiu veida, purkstelsiu ir plaukus, ar glicerinas plaukams nepriduoda riebaluotumo vaizdo?
klausiu, nes kai purskiu veida, nesaugau plauku, purskiu is peties, negailedama:)
Papildyta:

jei glic. nedaug, manau neturėtų. Teks bandyti itr kitoms papasakoti. Beje, meilą gavai?

[quote=Babi*,2010 02 21, 15:29]
O ar turit ką nors panašaus į avokadų aliejų? ax.gif
[/quote]
jei plaukams, tai kol kas galima bandyti brazil. riešutų aliejų, vėliau bus ir dar 1 alternatyva (kamelijų al.).
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 21, 15:23)
1-naudoju vakare veidui prausti, nuprausiant ir makijaza, gryna, nepagerinta niekuom. Pripratinau ir panas taip paciai nusiprausti veidelius. Visi eko veido prausikliai stovi padeti sone. kad ir kokie jie buvo eko, visgi pasausindavo man oda
2-dedu i turimus sampunus, puikiai isvalo galvos oda, plaunat plaukus, plaukai svelnutukai, galvos oda isvalyta smile.gif

Tai odos visiškai nesausina nors sausindavo prausikliai?

Aš gal į šampūna bijočiau dėti, nes turėjau Urtekram su rasulu šampūną, kuris sulipindavo plaukus, tai galvoju, ar su paprastu rasulu tas pats nesigautų g.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 02 21, 17:13)
Tai odos visiškai nesausina nors sausindavo prausikliai?

Aš gal į šampūna bijočiau dėti, nes turėjau Urtekram su rasulu šampūną, kuris sulipindavo plaukus, tai galvoju, ar su paprastu rasulu tas pats nesigautų  g.gif

man po eco prausiklio tepdavo oda, o nusiprausus grynu rasulu, ismaisytu lase vandens, man netraukia. Po prausiklio oda "girgzdedavo" nuo svaraus nuprausimo, bet diskomforta jauciau, po rasulo-ji labai minksta ir svelni. Paimk ir pamegink kokia diena, pati pajusi:) as tiesiai i delna ikratau rasulo miltuku, pirstais ilasinu vandens, ismaisau delne ir ant veido
del sampuno, nebijok, visai nesulipina, plaukai itin svelnus. Isipilk sampuno i koki induka (vienam kartui)iberk rasulo molio ir ismaisyk kokiu pagaliuku gerai. Issiplauk plaukus. Pati pajausi ar patiko, o ir nebusi viso sampuno buteliuko sugadinusi:)
su tokiu , pasiderintu rasulu sampunu, jau masazuojant, trenkant,plaukus, is karto labai malonus lausmas, atrodo, kad ne sampunu o kazkokiu labai minkstu balzamu trenki galva:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 21 vasario 2010 - 16:20
QUOTE(bryyla @ 2010 02 21, 17:13)
Aš gal į šampūna bijočiau dėti, nes turėjau Urtekram su rasulu šampūną, kuris sulipindavo plaukus, tai galvoju, ar su paprastu rasulu tas pats nesigautų  g.gif

Čia turbūt labai individualu - man rasulas plaukų visai nelipina, labai patinka man jis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 21, 17:19)
su tokiu , pasiderintu rasulu sampunu, jau masazuojant, trenkant,plaukus, is karto labai malonus lausmas, atrodo, kad ne sampunu o kazkokiu labai minkstu  balzamu trenki galva:)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
na atejau dar keletos patarimu smile.gif
ka pasiulytumet suglebusiai,pavargusiai bet jaunos merginos odai?
nuo juoko rauksles(nuo nosies iki lupu kampuciu) ir kazko paakiams ir raukslytems apie akis?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 21, 16:19)
man po eco prausiklio tepdavo  oda, o nusiprausus grynu rasulu, ismaisytu lase vandens, man netraukia. Po prausiklio oda "girgzdedavo" nuo svaraus nuprausimo, bet diskomforta jauciau, po rasulo-ji labai minksta ir svelni. Paimk ir pamegink kokia diena, pati pajusi:) as tiesiai i delna ikratau rasulo miltuku, pirstais ilasinu vandens, ismaisau delne ir ant veido
del sampuno, nebijok, visai nesulipina, plaukai itin svelnus. Isipilk sampuno i koki induka (vienam kartui)iberk rasulo molio ir ismaisyk kokiu pagaliuku gerai. Issiplauk plaukus. Pati pajausi ar patiko, o ir nebusi viso sampuno buteliuko sugadinusi:)
su tokiu , pasiderintu rasulu sampunu, jau masazuojant, trenkant,plaukus, is karto labai malonus lausmas, atrodo, kad ne sampunu o kazkokiu labai minkstu  balzamu trenki galva:)

na taip gražiai aprašei apie rasulą, kad dar labiau užsinorėjau jį išbandyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 02 15, 19:16)
Salierai <...> taip pat minimas kaip afrodiziakas, skatina menstruacijas

Monica, ar teisingai supratau, kad salieru AE skatina menstruaciju pradzia? Kokios dar naturalios priemones ta daro?

Pas mane nuo pat pradziu mm buvo nereguliarios, ciklas budavo labai ilgas. Kai neusisirgdavau, gydytoja issrasydavo hormoniniu vaistu, issaukanciu mm. Kad susireguliuotu mm geriau kontraceptines. Jau du metai, kai ju negeriu, ir kaip ir viskas ok buvo su mm ciklu, truputi svyruodavo. O dabar antra menesi nesusergu. Dariau testa - nesilaukiu. Ruosiuos pas ginekologa, tikriausiai israsys vel kokios chemijos:(

gal mm galima issaukti naturaliomis priemonemis. ar siam atvejui tiktu minetas salieru AE? kaip ji reiketu naudoti?
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 02 21, 17:39)
nuo juoko rauksles(nuo nosies iki lupu kampuciu) ir kazko paakiams ir raukslytems apie akis?

ir dar kelios smulkmenos,ne jau noriu daryti uzsakyma:
---ar perkant,hidrolata,buteliukas buna su purkstuku?isvis kaip tas buteliukas atrodo?nes noriu,kad butu purskiamas.
---koks glicerino galiojimo laikas?noriu pasiimti,30ml.,bet naudosiu l.mazais kiekiais,tai idomu kiek stoves.

beje,ar viska reikia laikyti tamsoje,pvz.spinteleje?ar deti i saldytuva?(na aliejus,hidrolatus,kad ir miltukus.noreciau susideti i spintele tamsia ir tiek,tai is anksto apsiklausineti reikia smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 02 21, 17:39)

Mane ir domintų kas galėtų pagelbėti mimikos raukšlelėms nuo juoko, šypsenos? 4u.gif ax.gif (susilaikymas nuo juoko ir emocijų reiškimo, mano atveju ne išeitis biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brilliant: 21 vasario 2010 - 17:28
mergaites ir as uzsimaniau to ,,gerulio,,mokio doh.gif norejau paklaust ax.gif kiek reiktu jo pirkt? gal ir durna klausima uzdaviau ax.gif
Atsakyti
O koks aliejus ar dar kas galėtų sumažinti kojų skausmus (po ilgų vaikščiojimų, bėgiojimų...)? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 02 21, 17:09)
ir dar kelios smulkmenos,ne jau noriu daryti uzsakyma:
---ar perkant,hidrolata,buteliukas buna su purkstuku?isvis kaip tas buteliukas atrodo?nes noriu,kad butu purskiamas.
---koks glicerino galiojimo laikas?noriu pasiimti,30ml.,bet naudosiu l.mazais kiekiais,tai idomu kiek stoves.

beje,ar viska reikia laikyti tamsoje,pvz.spinteleje?ar deti i saldytuva?(na aliejus,hidrolatus,kad ir miltukus.noreciau susideti i spintele tamsia ir tiek,tai is anksto apsiklausineti reikia smile.gif )

Būna be purkštuko, bet yra pirkt atskirai, o buteliukai paprasti, tamsaus stiklo.

Glicerinas apie metus galioja.

Aš viską laikau spintelėje, bet joje gana vėsu, mat prie laukinės sienos yra. Šaldytuve laikau tik aloe sultis, bet šaldytuve viskas geriau laikose, tai, pvz., vonioje kad ir spintelėje nieko nelaikyt, nes vis tiek ten šilta smile.gif
Atsakyti