QUOTE(Katherina @ 2010 02 22, 02:13)

Nu Jūs jau kai "suskelsit" griūk negyvas

O pas mane smegenų yra rūpintis oda

Kaip Jūs savo dukras auklėjat, taip aš mamą grįžusi namo

Kartais toks pyktis suima, kai aš jai tempiu aliejus, aliejukus visokius, kaukes namie taisau, o ji nusiperka kokį nors ale brangų, prabangų kremą ir aiškina "tai čia tik šiaip... Patarė man..." Nors imk ir daužyk galvą į sieną

Pikčiausia, kad netiki tuo, ką aš sakau. O kai pamato, kad gal nuo visko ir oda pagražėjo, pastangrėjo, atsigavo- žiūri tokiom

akim. Kartais pagalvoju, kad nu jai būtų ne mama, tai
pasirodo ir mamu uzsispyrusiu yra, bet jai pasiseke, kad tokia dukra turi

mano mama sukalbamesne, as nuperku, nunesu, trumpai papasakoju ir ji klauso manes

Jei pas jus bus dukros, tai joms labai pasiseks su tokia mama

berniukams irgi reikia odai prieziuros
Monikulia, o pas tave nera to skysto A vitamino??
Monika, cia atkopinau kelis klausimus tau
1. Kiek gramu varnalesu miltuku supilti i 50 ml. avokadu aliejaus butelaiti, kuri statysiu siltai dviems savaitems
2. Ar nieko blogo, jei i 100 ml dumbliu hidrolato ilasinsiu 1 lasa ea, kvapui pagerinti ax.gif zinai mano reakcija ea, bet gal 1 mazytis laselis 100 gramu nieko blogo? o gal kazka kitko pasiulytum?
3.Primink, ka dar gero nuveikti su grynu sviestmediu? lupas jau pasitepiau, liuks wub.gif turbut pagrubusias alkunes ir kulnus gerai tiktu grynu patepti, ka dar?
4 klausimas-kaip neisproteti is laimes atsitempus tiek geriu ir tiek nuostabiausiai kvepianciu ea, kad net nezinau, katra pirma pagarinti?? lotuliukas.gif
Zinokit, merguzeles, turiu jau ir as Ylango ea ir pelargoniju ea, tai jau kai susitaisysiu misinuka krutims......................
dar primirsau kai ka, sis krutu misinelis apraminti hormonu audroms pries mm+su maloniu pasaliniu poveikiu+putlina krutis????
pelargoniju ir ylango ea maisysiu i jau turima masazini krema, kuris yra aliejingas, o jame jau yra ylango, mandarino ir dar kazko, Monika mate ji, gal geriau pakomentuos, nes as nelabai supratau, ka ji ten apie sudeti postringavo, man dar toli iki tokiu dalyku:)