Įkraunama...
Įkraunama...

AromaNatural-priemonės kosmetikos gamybai

QUOTE(Nidulia @ 2010 02 22, 01:33)
o pas kuria gi jaunikle buvo smegeneliu, kad pagalvoti apie ateiti??? o katra klause mamos, kai ji sake,- "neik vaikeli i soliariuma, bus oda baisi po 10 metu"? taigi manem, kad mamos senos, atsilikusios nuo mados ir nieko neismano, mes jaunos geriau zinome:) as su savo merginom kol kas susitvarkau, kantriai aiskinu apie kai kuriu dalyku zala, mokau priziureti oda ir plaukus, pati sutaisau joms sampunus ir kaukes, kazrtais tenka uzbliauti, kad atnestu man savo kaktas kaukems uzdeti, zodziu nera lengva, bet verta stengtis:)
del hidrolatu, zinoma patogiausia su purkstukais, pasipurskei svaru veideli ir keliauji pasivaikscioti kol nenudzius hidrolatas ant veido (na ne i kiema zinoma, kai -20)smile.gif

biggrin.gif Nu Jūs jau kai "suskelsit" griūk negyvas biggrin.gif 4u.gif O pas mane smegenų yra rūpintis oda biggrin.gif Kaip Jūs savo dukras auklėjat, taip aš mamą grįžusi namo doh.gif Kartais toks pyktis suima, kai aš jai tempiu aliejus, aliejukus visokius, kaukes namie taisau, o ji nusiperka kokį nors ale brangų, prabangų kremą ir aiškina "tai čia tik šiaip... Patarė man..." Nors imk ir daužyk galvą į sieną frusty.gif Pikčiausia, kad netiki tuo, ką aš sakau. O kai pamato, kad gal nuo visko ir oda pagražėjo, pastangrėjo, atsigavo- žiūri tokiom blink.gif akim. Kartais pagalvoju, kad nu jai būtų ne mama, tai box.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
etamo21 raukslelems rekomenduociau naturalu skysta vitamina A. savo mamai nupirkau pries koki menesi tepasi vokus ir paakius poveikis labai matosi: paakiai nebejuodi, nepabrinke akys atrodo ir rauksliu sumazejo, klausiu as jos kas cia yra? gal gerai issimiegojai? ne sako cia tikriausiai tavo vitaminas A ...
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 22, 00:03)
gali pas mane pasideti, as pasaugosiu tavo gerius, bet uz ju saugu nelietina, negarantuoju  lotuliukas.gif  ax.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokos @ 2010 02 22, 03:25)
etamo21 raukslelems rekomenduociau naturalu skysta vitamina A. savo mamai nupirkau pries koki menesi tepasi vokus ir paakius poveikis labai matosi: paakiai nebejuodi, nepabrinke akys atrodo ir rauksliu sumazejo, klausiu as jos kas cia yra? gal gerai issimiegojai? ne sako cia tikriausiai tavo vitaminas A ...

kur cia gauti tokio gerio? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 02 22, 02:13)
biggrin.gif Nu Jūs jau kai "suskelsit" griūk negyvas biggrin.gif  4u.gif O pas mane smegenų yra rūpintis oda biggrin.gif Kaip Jūs savo dukras auklėjat, taip aš mamą grįžusi namo  doh.gif  Kartais toks pyktis suima, kai aš jai tempiu aliejus, aliejukus visokius, kaukes namie taisau, o ji nusiperka kokį nors ale brangų, prabangų kremą ir aiškina "tai čia tik šiaip... Patarė man..." Nors imk ir daužyk galvą į sieną frusty.gif  Pikčiausia, kad netiki tuo, ką aš sakau. O kai pamato, kad gal nuo visko ir oda pagražėjo, pastangrėjo, atsigavo- žiūri tokiom   blink.gif  akim. Kartais pagalvoju, kad nu jai būtų ne mama, tai   box.gif   doh.gif  biggrin.gif

pasirodo ir mamu uzsispyrusiu yra, bet jai pasiseke, kad tokia dukra turi 4u.gif mano mama sukalbamesne, as nuperku, nunesu, trumpai papasakoju ir ji klauso manes ax.gif Jei pas jus bus dukros, tai joms labai pasiseks su tokia mama 4u.gif berniukams irgi reikia odai prieziuros
Monikulia, o pas tave nera to skysto A vitamino??
Monika, cia atkopinau kelis klausimus tau
1. Kiek gramu varnalesu miltuku supilti i 50 ml. avokadu aliejaus butelaiti, kuri statysiu siltai dviems savaitems
2. Ar nieko blogo, jei i 100 ml dumbliu hidrolato ilasinsiu 1 lasa ea, kvapui pagerinti ax.gif zinai mano reakcija ea, bet gal 1 mazytis laselis 100 gramu nieko blogo? o gal kazka kitko pasiulytum?
3.Primink, ka dar gero nuveikti su grynu sviestmediu? lupas jau pasitepiau, liuks wub.gif turbut pagrubusias alkunes ir kulnus gerai tiktu grynu patepti, ka dar?
4 klausimas-kaip neisproteti is laimes atsitempus tiek geriu ir tiek nuostabiausiai kvepianciu ea, kad net nezinau, katra pirma pagarinti?? lotuliukas.gif
Zinokit, merguzeles, turiu jau ir as Ylango ea ir pelargoniju ea, tai jau kai susitaisysiu misinuka krutims......................
dar primirsau kai ka, sis krutu misinelis apraminti hormonu audroms pries mm+su maloniu pasaliniu poveikiu+putlina krutis????
pelargoniju ir ylango ea maisysiu i jau turima masazini krema, kuris yra aliejingas, o jame jau yra ylango, mandarino ir dar kazko, Monika mate ji, gal geriau pakomentuos, nes as nelabai supratau, ka ji ten apie sudeti postringavo, man dar toli iki tokiu dalyku:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 22 vasario 2010 - 10:46
ernesin, bryyla, Satura ačiū 4u.gif O aš nuvalydavau rolleyes.gif Dabar žinosiu 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 02 22, 11:45)
ernesin, bryyla, Satura ačiū 4u.gif O aš nuvalydavau  rolleyes.gif  Dabar žinosiu 4u.gif

vajeeeee, tai kam tada purksti, kad nuvalyti poto??? as tai uzsipurskiu, kad net varva ir laukiu kol susigers:) cia gi toks geris:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 22, 10:47)
vajeeeee, tai kam tada purksti, kad nuvalyti poto??? as tai uzsipurskiu, kad net varva ir laukiu kol susigers:) cia gi toks geris:)

Aš galvojau, kad čia kaip tonikas biggrin.gif Kai nežinai žmogus, tai ir darai nesąmones rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mo(ni)ka: 22 vasario 2010 - 11:25
Sveikos naturalistes,
priejau isvados, kad man aliejai nekaip, net dygminu aliejus kemsa poras. Oda gerai jauciasi papurksta hidrolatu su lasiuku glicerini..aciu jums uz sia ideja. Bet ji gerai jauciasi taip tik namuose, isejus i lauka, sala, parausta, grizus is lauko namo irgi parausta..reiskia truksta jai apsaugos, dregmes, maitinimo..ji dar ir siek tiek kuperozine. Norejau jusu paklausti, ar kas dienai siuo metu naudoja gelius, t.y. hidrolatus, sutirstintus ksantanu, be jokiu alieju. Ar kam nors uztenka tokio gelio? Labai noreciau toki geli pasigaminti, tad laukiu pas monika ksantano smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elitute @ 2010 02 22, 12:28)
Sveikos naturalistes,
priejau isvados, kad man aliejai nekaip, net dygminu aliejus kemsa poras. Oda gerai jauciasi papurksta hidrolatu su lasiuku glicerini..aciu jums uz sia ideja. Bet ji gerai jauciasi taip tik namuose, isejus i lauka, sala, parausta, grizus is lauko namo irgi parausta..reiskia truksta jai apsaugos, dregmes, maitinimo..ji dar ir siek tiek kuperozine. Norejau jusu paklausti, ar kas dienai siuo metu naudoja gelius, t.y. hidrolatus, sutirstintus ksantanu, be jokiu alieju. Ar kam nors uztenka tokio gelio? Labai noreciau toki geli pasigaminti, tad laukiu pas monika ksantano smile.gif  4u.gif

bet juk tai bus tas pats hidrolatas, tik, kad tirstesnis ax.gif tai vel bus toks pats rezultatas is lauko parejus, ar ksanatanas duoda kokia nors apsauga?? cia reikia kazka kitka sugalvoti. o Jei kremuka jau gatava naturalu pamegintum??
Atsakyti
Sutinku su Nidulia 150% apie rasula, na jo geris visame kame ir ta ka isvardinai, ir man plauku kaukem l.super, po kurios ir sampuno nereikia, jis pats turi tu plaunamu savybiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 02 21, 23:25)
idomi mintis,uzkabino.tai gal man apskritai jokiu alieju ir nebereikia  g.gif  tai jei hidrolato paskirtis drekinti ir raminti, kokia aliejaus?pasijutau kaip visiska neismanele  biggrin.gif
bryyla-manau dalinsimes priemonem  lotuliukas.gif  turiu nujautima,kad mums kazkokios panasios turetu tikti.kaip tik nusiziurejau hamameliu hidr.ir dabar rugiageliu,turbut reiktu imti abieju po 50ml. o idomu geriau veikia kartu sumaisyti ar atskirai?

Aliejai maitina, turi visokių vitaminų, mineralų...
Siuntinius berods pašte reikia atsiimti.
Aš atskirai nesu naudojusi nei hamamelių, nei rugiagėlių hidrolatų, bet kartu sumaišyti man jie labai patinka 4u.gif Tik kvapas nelabai
Skaitau tavo pasisakymus apie odą ir galvoju, kad mūsų odos tikrai panašios. Soliariume esu buvusi tik tris kartus, tai man ne tie faktoriai kaip tavo, aš odą susigadinau visokiais spiritiniais tirpalais, "spuogus" paauglystėje gydžiausi. Visada sakau, kad mano oda sausa, nu bet gal ji labiau dehidratuota, nes sausaodžių mažos poros, oda kaip porcelianas. Mano nei iš tolo nėra tokia... T zona kemšasi, bet tuo pačiu ir pasausėja g.gif Veido oda nelygi nuo spuogelių spaudynėjimo ir spirito... + kuperozė ir laaabai jautri. Na gal reiks bandyti kremą darytis su erškėtrožėm ar dar kuo, vis bręsta tas reikaliukas, reiks bandyt kada rolleyes.gif

QUOTE(etamo21 @ 2010 02 21, 23:54)
siaip dar kas idomu-hidrolatai ateina buteliukuose su normaliais kamsteliais?nes galvoju pirkti dviems hidrolatams tik viena purkstuka,persikeisiu kai noresiu kita naudoti,nesiruosiu labai jau kaitalioti ju daznai,na tikrai ne kasdien.aisku ne taupumo sumetimais,2 lt cia ar cia,bet siaip kad nesimaisytu ir pan.nenaudojamas butu uzsandarintas kamsteliu,o naudojamas-su purkstuku.argi ne puiku  biggrin.gif  tai kaip ten yra is tiesu?

Hidrolatai su noraliais, paprastais kamšteliais. Aš tai pirkčiau du purkštukus blush2.gif Jie sandarūs, kaip kamšteliai gaunasi. O va išimsi iš vieno hidrolato tą purkštuką, o dar purkš ankstesnį hidrolatą, nes bus prisipompavę... Aš ir dėl higienos nekaitaliočiau, gi ir bakterijų ar dar ko gali prikristi taip bekeičiant rolleyes.gif aišku, čia tik mano nuomonė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 22 vasario 2010 - 13:10