Papuoliau aš į VGN ekstra, nes 36 sav. nubėgo vandenys ir teko skubiai gimdyti. VGN lankausi viso nėštumo metu ir žinoma dėl paties gimdymo problemų jokių nebuvo.. Mano mažutė ne tik, kad buvo neišnešiota, bet dar ir "sedėjo", todėl gyd. apžiurėjo ir pasakė, kad kudikelio nevarginsime, darysim Cezarį (nors pati labai norėjau gimdyti naturaliai).
Gyd. dirba su Božena. Taigi Bozena mane nuvede i palata, paruošti operacijai. Aišku mes su vyru prisiskaitę apie jos profesionaluma apsidžiaugėm nerealiai, nes kvailiukai, pirmas gimdymas, nieko nežinom ( su gyd nebuvau spejusi apkalbeti gimdymo plano, o ir aišku neplanavau aš jokio Cezario). Aišku vyras greitai Bozenai i delna ibruko 200Lt. Sakau jau geriau iš anksto, kad tik geriau mane prižiūrėtų... O ji paruošė mane operacijai per 5 minutes, ir tiek aš ja is viso ir temačiau...
Ir paskui pagalvojau... nu žmogus sąžinės matyt visai neturi... Negaila man tų pinigėlių, tiesiog galvoju turėtų būti bent kažkokia padorumo riba... Jeigu žinai, kad tu neprisidėsi prie "gimdymo", jeigu nelankysi to žmogaus palatoje, tai kaip imti už tai ko neužsdirbsi... Kažkaip labai "neskanu". Todėl ir sakau, kaip apie akušerę aš apie ją nieko blogo negaliu pasakyti, bet kaip apie žmogų... liudna.
O šiaip labai daug gerų kitų darbuotojų ten teko sutikti. Ypač nuostabi buvo anesteziologė Rima berods, pavardės jau neprisimenu.. Nu toks šiltas ir mokantis palaikyti žmogus, kad... Jeigu ne ji, žymiai daugiau streso bučiau turėjusi Ir mano gyd - Mačiulienė - tikrai profsionaliai dirbo, ir pačias geriausias sąlygas man sudarė. Ir visas slaugytojų personalas - super nuoširdžios. O neonatologas Vidugiris - iš viso trūksta žodžių apsakyti koks nuostabus gydytojas.
taigi gal dėl to man taip ir istrigo Boženos elgesys, kai aplink buvo tikrai labai daug žmoniškų žmonių