2Lviename, va va, as tave irgi uzciokinau kitame skyrelyje

Oh tu, sakau tyliai as cia prasisuksiu, jei bus geru rezultatu, tada pranesiu, bet ne velnio, neizdege

Nu jo, startavom su pirmu IUI ir cia LT

Ai tokia durna situacija gavosi...As iki geguzes vazinejau i LV ir po to nusprendziau, kad reik man LP..Kai man LV pasake kaina, kad apie 4000lt , sakau ai tiek to, pasidarysiu cia, PNVZ..Nu ir geguzes menesi apturejau as ta LP

Nu po tos LP man susitvarke ciklas...pasidare ciki piki be jokiu vaistu, be nieko...Tai sakau bandom naturaliai ir niekur nebevazinejom visa vasara...tada rugseji buvom atostogu ir grize va spali sakau gal bandom cia vietoj...Nu sakau apie ta U geri atsiliepimai ir varom...Nu ir nuvarem..Tai padare man ta IUI, tik nezinau kaip cia bus...Nes dare naturaliame cikle, su vienu folikulu, kuris buvo apie 24mm, bet pasidarius PGR tyrima, rodo, kad O ivyko...Mano MB turtas pavyzdinis, tai dabar laukiu...Jei sis ciklas nueis suniui ant uodegos, tai kita cikla stimuliuosiuos ir vel IUI bandysim....

Va tokia tai mano istorija per si gera pusmeti...

kaip jusu atzaleles auga??Kitos irgi nieko neraso..musiau naujienu jokiu, arba kazkur kitur rasinejasi..kaip patricijaa idomu ir kitos???