Naudoju Annos Lotan šveitiklį su vitaminu C, bet tik kas kokias dvi savaites, kad nesudirgintų odos, nes turiu labai jautrią ją, o natūraliam, švelniam negyvų ląstelių pašalinimui naudoju paprastą alijošiaus želė

QUOTE(NORIKA @ 2011 12 22, 18:26)
Aš nieko pasaulyje geriau neturėjau, dabar džiaugiuosi kaip galėdama Freeze24/7 Icecrystals veido šveitikliu....
Fantastiškas
Šveičiant oda maloniai įšyla, lyg kaitina, grūdeliai smulkūs, lyg miltai, ir reikia labai nedaug, skalsi priemonė... Nušveitus palaikau dar minutę ant veido (kol šyla - poros atsidaro), po to dar kart trumpai pašveičiu ir prausiu....
Nu nuostabiai nušveičia, oda švelnutė, lygi lygi, net menkiausius spuogeliukus "nutrina", aš jį vadinu veido trintuku, o mano mama išbandžius liko sužavėta, sakė oda kaip čiuožykla....
Tikrai kartotinas ir vertas kiekvieno cento

Dar baiginėju Chanel Gommage Microperle Eclat šveitiklį, na nesakau kad nekoks, bet net nelyginu su Freeze24/7
Na nušveičia maloniai, gerai, labai geras kvapas, toks švelnus lyg chanel kvepaliukų.... Na ir naudojau laaaabai ilgai, skalsus.... Bet nekartosiu...

Šveičiant oda maloniai įšyla, lyg kaitina, grūdeliai smulkūs, lyg miltai, ir reikia labai nedaug, skalsi priemonė... Nušveitus palaikau dar minutę ant veido (kol šyla - poros atsidaro), po to dar kart trumpai pašveičiu ir prausiu....
Nu nuostabiai nušveičia, oda švelnutė, lygi lygi, net menkiausius spuogeliukus "nutrina", aš jį vadinu veido trintuku, o mano mama išbandžius liko sužavėta, sakė oda kaip čiuožykla....

Tikrai kartotinas ir vertas kiekvieno cento

Dar baiginėju Chanel Gommage Microperle Eclat šveitiklį, na nesakau kad nekoks, bet net nelyginu su Freeze24/7

Nesusilaikiau neužsisakiusi taip išgirto Freeze 24/7 šveitiklio. Esu bandžiusi ir Chanel Gommage Microperle Eclat, tai patiko, smulkios granulės, švelniai šveičia, oda lieka lygi ir švelni. Naudojant po 1-2 kartus per savaitę užteko virš metų.
QUOTE(paparcio_ziedas @ 2014 08 31, 19:43)
Nesusilaikiau neužsisakiusi taip išgirto Freeze 24/7 šveitiklio. Esu bandžiusi ir Chanel Gommage Microperle Eclat, tai patiko, smulkios granulės, švelniai šveičia, oda lieka lygi ir švelni. Naudojant po 1-2 kartus per savaitę užteko virš metų.
pritariu NORIKAI dėl Freeze 24/7 šveitiklio. Nepakartojamas! Oda tokia švelni, skaisti lieka, tikrai bus kartojamas, kitų nebeieškosiu. Tik man, priešingai nei NORIKAI, veidas neįšyla, o taip maloniai vėsina, šaldo. Tiesa, naudojasi greičiau nei Chanel šveitiklis.
QUOTE(Aggnesse @ 2013 03 02, 16:47)
o natūraliam, švelniam negyvų ląstelių pašalinimui naudoju paprastą alijošiaus želė 

papasakokit placiau, kaip naudojate?

QUOTE(paparcio_ziedas @ 2014 11 23, 14:31)
pritariu NORIKAI dėl Freeze 24/7 šveitiklio. Nepakartojamas! Oda tokia švelni, skaisti lieka, tikrai bus kartojamas, kitų nebeieškosiu. Tik man, priešingai nei NORIKAI, veidas neįšyla, o taip maloniai vėsina, šaldo. Tiesa, naudojasi greičiau nei Chanel šveitiklis.
Iš kur uzsakinejate kad siųstų i LT?Ačiū
QUOTE(ingriuxs @ 2014 11 23, 19:48)
Iš kur uzsakinejate kad siųstų i LT?Ačiū
pirkau iš amazon.co.uk
Sveikos,
Gal kas galėtmėte rekomenduti veido šveitiklį iš izraelietiškos kosmetikos
? Ačiū

Ankščiau naudodavau visokius šveitiklius (nuo Himalajos ir Clinique iki Lancome), bet man jie kažkokių stebuklų nedarydavo (gal todėl, kad jauna pakankamai esu). Paskui pradėjau naudoti rūgštinius kremus ir lankiau valymus tai poreikis kaip ir visai išnyko. Rudenį susidomėjau natūralia kosmetika ir visokiais gaminimais tai dabar naudoju savo gamintą šveitiklį, kurį sudaro:
Mandarinų EA, sviestmedžio sviestas, alyvuogių aliejus himalajų druska, persikų kauliukai ir baltasis molis.
Labai jis man patinka, skirtingos dalelytės skirtingai šviečia, o dėl aliejų net kremo nereikia. Naudoju ir kūnui.
Geriausia, kad skaistina odą ir spuogelius (man tokie riebaliniai inkštiriukai būna, ne juodi ar balti bet tiesiog mažos kalvelės po oda) panaikina.
Dabar net neplanuoju šveitiklio pirkti.
Esu skaičius nemažai dermatologų straipsnių anglų kalba, bet jie nepataria išlaidauti prausikliams, šveitikliams ir kaukėms, net kremams. Dėl prausiklio ir kremo nesutinku (labai jau diddelis malonumas gerom priemonėm lepintis) bet dėl šveitiklio būčiau linkusi susitikti. Aišku, jei jautri oda, tai čia kitas dalykas
Mandarinų EA, sviestmedžio sviestas, alyvuogių aliejus himalajų druska, persikų kauliukai ir baltasis molis.
Labai jis man patinka, skirtingos dalelytės skirtingai šviečia, o dėl aliejų net kremo nereikia. Naudoju ir kūnui.

Dabar net neplanuoju šveitiklio pirkti.
Esu skaičius nemažai dermatologų straipsnių anglų kalba, bet jie nepataria išlaidauti prausikliams, šveitikliams ir kaukėms, net kremams. Dėl prausiklio ir kremo nesutinku (labai jau diddelis malonumas gerom priemonėm lepintis) bet dėl šveitiklio būčiau linkusi susitikti. Aišku, jei jautri oda, tai čia kitas dalykas

QUOTE(I'm love @ 2014 11 25, 11:54)
Sveikos,
? Ačiū 

Pabandykite Annos lotan svietiklius. As esu naudojusi si
http://www.salonpro....-aliejumi-30-ml
Labai geras ir galvoju vel ji isigyti. Labai svelniai sveicia, tiks net jautriai odai. oda lieka minkstute ir labai maloni. mano sausai odai tai idealus sveitiklis

QUOTE(paparcio_ziedas @ 2014 11 23, 13:31)

Man šitas šveitiklis irgi maloniai vėsina odą.
Įdomu, ar kiti šios firmos produktai tokie faini

QUOTE(Roberta-z @ 2014 12 11, 11:16)

Man šitas šveitiklis irgi maloniai vėsina odą.
Įdomu, ar kiti šios firmos produktai tokie faini

nebandžiau, nes šita kosmetika kaip suprantu skirta brandesnei odai ar klystu? O man dar tik 24

QUOTE(paparcio_ziedas @ 2014 11 23, 20:32)
pirkau iš amazon.co.uk
As per tarpininkes uzsisakiau is amazon.com