Įkraunama...
Įkraunama...

Veido šveitikliai

QUOTE(Kamelija. @ 2011 01 31, 00:57)
Naudoju Rasos veido šveitiklį dabar tai man patinka, švelnus labai smile.gif

Aš irgu turiu "Rasos", kol kas viskas gerai:)
Atsakyti
As naudoju Oriflame Shwedish Spa veido sveitikli, oda lieka labai svelni ir svari. Man labai patinka. wub.gif
Atsakyti
sau naudoju pilinga su vaisiu rugstimis smile.gif Labai graziai oda po to atrodo: paskaistejusi, pasviezejusi
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2011 03 25, 14:51)
sau naudoju pilinga su vaisiu rugstimis smile.gif Labai graziai oda po to atrodo: paskaistejusi, pasviezejusi

gal galit pasakyti su kokia konkrečiai darotės? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uosė @ 2011 03 25, 16:12)
gal galit pasakyti su kokia konkrečiai darotės?  ax.gif

su benexere 44v rugstinis sveitiklis
Atsakyti
Ar kas bandete si sveitikli (skaiciau daug geru atsiliepimu ru forumuose):
Čistaja linija su ramunėlių ekstraktu ir abrikosų kauliukais:
user posted image
Atsakyti
labai agresyvus, tos šveičiamosios dalelės aštrios, kūnui nebent. Man kavos pilingas veidui pasirodė švelnesnis nei šis
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 03 30, 23:13)
labai agresyvus, tos šveičiamosios dalelės aštrios, kūnui nebent. Man kavos pilingas veidui pasirodė švelnesnis nei šis

Esu skaičiusi, kad kavos tirščiai tinka kūnui, bet veidui negerai, kažkaip kapiliarams kenkia... blush2.gif
Atsakyti
Ar esat kuri bandzius Body Shopo arbatmedzio sveitikli?
Atsakyti
[quote=Vonios Fane,2011 03 30, 15:43]
Ar kas bandete si sveitikli (skaiciau daug geru atsiliepimu ru forumuose):
Čistaja linija su ramunėlių ekstraktu ir abrikosų kauliukais:

Turėjau, bet galiausiai kūnui sunaudojau, nes labai aštrus doh.gif
Atsakyti
Naudoju Omnia Botanica - "Crema Esfoliante Viso". Man labai patinka (oda mišri, T zona riebi) šveičiamosios dalelės švelnios, kvapas malonus. Po jo oda labai švelni ir minkšta, nesuerzinta.
user posted image
Sudėtis: Aqua [Water], Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Argania Spinosa Kernel Oil, Helianthus Annus Seed Oil [Sunflower (Helianthus Annuus) Seed Oil], Glyceryl Oleate Citrate, Parfum [Fragrance], Natural Unsaponifiable Olive Waxe, Glyceryl Caprylate, Behenyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Olea Europaea (Olive) Seed Powder, Sodium Stearoyl Lactylate, Cellulose Gum, Microcrystalline Cellulose, Cetearyl Alcohol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Water, Lauryl Alcohol, Rosa Centifolia Flower Water, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Tocopherol, Xanthan Gum, Sodium Phytate.
Atsakyti
Pritariu del Benexere enziminio sveitiklio thumbup.gif Jokiu grudeliu, uzsitepi - masimasazuoji kaip krema ir veidas kaip kudikelio 4u.gif ( o jei bunu darbe palikusi o staigiai reikia, tai manu kruopom pasipilinguoju, nu efektas nerealus blush2.gif )
Atsakyti