QUOTE(liuka69 @ 2016 04 24, 13:41)
Iskrendam treciadieni. Vaikstau be nieko, slubuoju. Laiptais lipu. I virsu tai kaip su sveikom kojom, bet i apacia tai dar sunkiau. Koja tinsta, su batais beda. Nusipirkciau didesnius, bet kai koja 43, nera visai. Bandysiu Deichmane kokius popierinius rasti.
ooo....jau greitai i kelione

man i viru lygiai taip pat, i apacia sunku

negaliu taip kojos kazkaip sulenkt kaip anksciau, nu bet gal su laiku

as tai vis nesioju savo batus, bet jie jau tokie nusiure, kad kartais pagalvoju "gal juos ismesti"- nu bet kokie patogus, niekur nespaudzia, visi kiti
man reikia prie ilgos sukneles kazka ieskoti, greitai dukros komunija o as dar be batu, su tokiu tempu teks su sportbaciais eiti
QUOTE(Drummy @ 2016 04 25, 11:36)
man sakė, kad kaip norėsiu, taip ir bus - jei trukdys, tai ištrauks, jei netrukdys, tai ne

Daktaras dėl epidūro nieko nesakė, bet aplinkiniai su patirtim sakė, kad ir su epidūru traukia.. o tau tiesiog ištraukė ir paleido iškart?
tai tau nestate tokio pozicinio varzto, kaip mums su liuka69, kuri mes privalejom isimti..... bet pas mus liko dar tokie kaip pas tave kaip suprantu ir juos lygiai taip pat jei noresim galesim traukti, jei ne jie liks. As jau istraukiau pozicini varzta... tai cia 20 min ir wsio... nelabai skaudejo, aisku procedura nera maloni!
QUOTE(liuka69 @ 2016 04 25, 13:23)
Man trauke viena fiksuojanti abu kaulus varzta vietineje nejautroje. Visi kiti 6 su plokstele liko. Juos trauks jei noresiu su nejautra ligonineje. O ta viena priemimo operacineje issuko, ir paleido. Nieko nejutau, viena siula uzdejo.
lygiai taip pat kaip ir man