Įkraunama...
Įkraunama...

Kojos lūžis

QUOTE(Volsebnica @ 2016 04 10, 17:21)
Taip ir isivauzdavau, bet kazkaip man nepatogu...
Liuka bendei?

Taip bandau su vienu ir be ramento. Paeinu ir be nieko, nieko man ten neskauda, tik dar galvoju pasaugoti koja, tai visur su vienu ramentu ropineju. Laiptais i antra auksta laipioju su dviem Tikrai ramentas turi buti sveikoje puseje, taip ir mokausi, nors ir man nelabai patogu. Kaip tepalas? Priskaiciau, kad is Rusijos atveza kaulazoliu tepalo su mumijo. Reiks tokio paiekoti, nes misiskiuose labai mazai tos zoles.
Atsakyti
Kai eini be ramento koks jausmas? Kaula pati jauti? Nes qs einu ir jauciu kaip.jis amortizuoja ir taip i uzkulni man atsiduoda.... zodziu jausmas neskauda bet nepatogu, nemalonu...
Bet su vienu daug geriau nei su 2... sh laiptais tai ismokau lipt su 1. Daug patogiau...
g.gif as dar nenupirkau kaulazoliu tepalo... verysad.gif vis zadu... bet va galvoju gal nepirkt vyras vaziuos i rusija va tai gal is ten parvez... mumuji tabletes tai isgeriau 3 pokus as... jis man atveze...
Atsakyti
Siandien isvaziavau i miesta. Valio. Su vienu ramentu. Niekur man neskauda, bet baisu jei suskaudes. Man su vienu irgi geriau vaikscioti. Pagaliau virstu zmogumi.
Atsakyti
QUOTE(liuka69 @ 2016 04 11, 11:36)
Siandien isvaziavau i miesta. Valio. Su vienu ramentu. Niekur man neskauda, bet baisu jei suskaudes. Man su vienu irgi geriau vaikscioti. Pagaliau virstu zmogumi.

biggrin.gif mano tokios pacios mintis buvo 4u.gif sveikinu... aisku geriau visai ne ramentu, bet....
Atsakyti
Sveikos smile.gif

ir aš prisijungiu prie temos. Išorinės kulkšnies lūžis, plokštelė ir 4 varžtai smile.gif 4 savaitės lovoj, po 2 savaičių jau galėsiu stotis smile.gif

Labai nenoriu išiminėt tų varžtų, ar leido kuriai nors su jais taip ir gyvent, jei per daug netrukdo? Birželiui esu susiplanavus atostogas, šeimos daktarė sakė, kad per mėnesį reabilitacijos turėčiau būti kaip ridikas ir laisvai per atostogas vaikščioti smile.gif Pasidalinkit savo patirtim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Drummy @ 2016 04 20, 11:45)
Sveikos smile.gif

ir aš prisijungiu prie temos. Išorinės kulkšnies lūžis, plokštelė ir 4 varžtai smile.gif 4 savaitės lovoj, po 2 savaičių jau galėsiu stotis smile.gif

Labai nenoriu išiminėt tų varžtų, ar leido kuriai nors su jais taip ir gyvent, jei per daug netrukdo? Birželiui esu susiplanavus atostogas, šeimos daktarė sakė, kad per mėnesį reabilitacijos turėčiau būti kaip ridikas ir laisvai per atostogas vaikščioti smile.gif Pasidalinkit savo patirtim smile.gif

Viskas priklauso nuo luzio sudetingumo ir kaip sudeti varztai. Pas mane 7 varztai , vienas susuktas per du kaulus. Ji reikejo pasalinti, kad neluztu vaikstant. Kitu varztu galima nesalinti jei nejauti diskomforto. I reabilitacija as nejau, papildomas laiko gaisimas. Geriausia reabilitacija vaikciojimas. Dar lovoje mankstinau koja per ciurna, kad nesustindtu. Dabar 7 savaites po traumos vaikstau be ramentu, tik slubuoju ir koja labai istinus i joki bata netelpa. Tinima labai gerai nuima kopusto lapas nakciai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liuka69: 20 balandžio 2016 - 19:15
Na taip, kiekviena situacija individuali smile.gif Tik man tas varžtų išėmimas su epidūru (jei daro epidūrą), labai jau skausmingai atrodo..

Beje, gal yra buvę (o gal kam po reabilitacijos nuo pramankštinimo), kad nors lūžusi išorinė kulkšnis, vidinėj pusėj po kauliuku, šiek tiek link pirštų nežmoniškas skausmas.. atsikėliau šiąnakt nuo skausmo, paspaudžiu tą vietą - per tinimą kaulas jaučiasi ir labai skauda.. išoriškai didesnio tinimo nei įprastai - nėra, mėlynės - nėra, nu nieko nesimato.. įkaliau ketanovo ir pagaliau gavosi užmigt.. dabar neskauda ramybės būsenoj (vakar net kojos negalėjau pakelt), bet kai paspaudžiu - truputį jaučiasi. bet gal dar ketanov poveikis jaučiasi?

pas daktarus tik gegužės vidury (traumatologą), tai tikiuosi, kad čia vienas kartas toks buvo smile.gif
Atsakyti
cool.gif labas labas pas mane jau 12sav. Ramentu namie jau net nebeturiu.Vaikstau, aisku liuka69 slubuoju kaip ir tu.... irgi koja istinusi dar i batus netelpa, dvi poras turiu tokiu senu tai ir vaikstau, nelabai jie grazus bet ka padarysi ax.gif
As tai, kai vaikstau jauciu ta visa kaula, jo amortizacija, esu lipusi jau laiptais, sunku, bijau bet einu.... iki begimo aisku dar toli... pasivaikscioti dar nevaikstau tik reikalui esant, bet kasdien-vis geriau man!

Drummy
, o tau pasake, kad reikia isimti varztus butinai ar leido neisimineti? Ir nelabai as tikiu, kad vel darys epidura, kad isitimti varzta g.gif taip sake? Mn iseme varzta su paprastu vienu nuskausminamu ax.gif

Liuka69 kada kelione?
Atsakyti
QUOTE(Volsebnica @ 2016 04 23, 20:31)
cool.gif labas labas pas mane jau 12sav. Ramentu namie jau net nebeturiu.Vaikstau, aisku liuka69 slubuoju kaip ir tu.... irgi koja istinusi dar i batus netelpa, dvi poras turiu tokiu senu tai ir vaikstau, nelabai jie grazus bet ka padarysi ax.gif
As tai, kai vaikstau jauciu ta visa kaula, jo amortizacija, esu lipusi jau laiptais, sunku, bijau bet einu.... iki begimo aisku dar toli... pasivaikscioti dar nevaikstau tik reikalui esant, bet kasdien-vis geriau man!

Drummy
, o tau pasake, kad reikia isimti varztus butinai ar leido neisimineti? Ir nelabai as tikiu, kad  vel darys epidura, kad isitimti varzta g.gif taip sake? Mn iseme varzta su paprastu vienu nuskausminamu ax.gif

Liuka69 kada kelione?

Iskrendam treciadieni. Vaikstau be nieko, slubuoju. Laiptais lipu. I virsu tai kaip su sveikom kojom, bet i apacia tai dar sunkiau. Koja tinsta, su batais beda. Nusipirkciau didesnius, bet kai koja 43, nera visai. Bandysiu Deichmane kokius popierinius rasti.
Atsakyti
man sakė, kad kaip norėsiu, taip ir bus - jei trukdys, tai ištrauks, jei netrukdys, tai ne smile.gif Daktaras dėl epidūro nieko nesakė, bet aplinkiniai su patirtim sakė, kad ir su epidūru traukia.. o tau tiesiog ištraukė ir paleido iškart? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Drummy @ 2016 04 25, 13:36)
man sakė, kad kaip norėsiu, taip ir bus - jei trukdys, tai ištrauks, jei netrukdys, tai ne smile.gif Daktaras dėl epidūro nieko nesakė, bet aplinkiniai su patirtim sakė, kad ir su epidūru traukia.. o tau tiesiog ištraukė ir paleido iškart? smile.gif

Man trauke viena fiksuojanti abu kaulus varzta vietineje nejautroje. Visi kiti 6 su plokstele liko. Juos trauks jei noresiu su nejautra ligonineje. O ta viena priemimo operacineje issuko, ir paleido. Nieko nejutau, viena siula uzdejo.
Atsakyti
QUOTE(liuka69 @ 2016 04 24, 13:41)
Iskrendam treciadieni. Vaikstau be nieko, slubuoju. Laiptais lipu. I virsu tai kaip su sveikom kojom, bet i apacia tai dar sunkiau. Koja tinsta, su batais beda. Nusipirkciau didesnius, bet kai koja 43, nera visai. Bandysiu Deichmane kokius popierinius  rasti.

ooo....jau greitai i kelione thumbup.gif man i viru lygiai taip pat, i apacia sunku doh.gif negaliu taip kojos kazkaip sulenkt kaip anksciau, nu bet gal su laiku g.gif as tai vis nesioju savo batus, bet jie jau tokie nusiure, kad kartais pagalvoju "gal juos ismesti"- nu bet kokie patogus, niekur nespaudzia, visi kiti verysad.gif
man reikia prie ilgos sukneles kazka ieskoti, greitai dukros komunija o as dar be batu, su tokiu tempu teks su sportbaciais eiti doh.gif

QUOTE(Drummy @ 2016 04 25, 11:36)

tai tau nestate tokio pozicinio varzto, kaip mums su liuka69, kuri mes privalejom isimti..... bet pas mus liko dar tokie kaip pas tave kaip suprantu ir juos lygiai taip pat jei noresim galesim traukti, jei ne jie liks. As jau istraukiau pozicini varzta... tai cia 20 min ir wsio... nelabai skaudejo, aisku procedura nera maloni!

QUOTE(liuka69 @ 2016 04 25, 13:23)
Man trauke viena fiksuojanti abu kaulus varzta vietineje nejautroje. Visi kiti 6 su plokstele liko. Juos trauks jei noresiu su nejautra ligonineje. O ta viena priemimo operacineje issuko, ir paleido. Nieko nejutau, viena siula uzdejo.

lygiai taip pat kaip ir man smile.gif
Atsakyti