QUOTE(megasun @ 2009 07 28, 16:12)
Tai vat, kad nebutu perniek isleisti pinigai
Faktas, kad jai ant ranku buti patinka. Ji nieko pries, bet buna, kad ir muistytis pradeda, pakeiti padeti ir viskas gerai, po kiek laiko ir vel tas pats. Bet realiai patinka
Tik, kad vat tu nesyniu ivairiu rusiu yra
Ir zinok, kuri mums geriausia 
Papildyta:
Nebent nusipirkt, paziuret kaip reaguos i ja, o jei netinka, ismainyti i kita nesyne

Papildyta:
Nebent nusipirkt, paziuret kaip reaguos i ja, o jei netinka, ismainyti i kita nesyne

Nemanau,kad labai didelis skirtumas bus vaikui kokia nešynė,svarbu būtų padėtis į prekį,t.y kad ne tik į mamą žiūrėtų

O mes jau atrodo issprendem sia problema. Padarau pusiau sedima padeti vezimelyje ir koki pusvalandi ramus vaikas buna
Ir i parduotuve nuvaziuoti galim, nebezviegia kaip anksciau budavo.

Su pavydu vis žiūriu į šalimais apsilankančią mamytę, kurios dukrelė beveik visą dieną būna lauke vežimukyje,
o mes išeiname daugiausiai 30 min. ir tik ant rankų.
Nuo 2 mėn. miegas lauke taip pat tetrunka ne ilgiau, anksčiau net iki 3 val išparpdavo. Gerai , kad dar turime nuosavą kiemą, tai dažnai išeiname po truputį
Dabar tokią dar išeitį radau, paguldau vežime ant pilvo, bet taip, kad viską matytų (aiku čia ne vėžinti), tai patenkintas pabūna, kol pavargsta

Dabar tokią dar išeitį radau, paguldau vežime ant pilvo, bet taip, kad viską matytų (aiku čia ne vėžinti), tai patenkintas pabūna, kol pavargsta

Mano maziuke irgi nemyli vezimelio... Kol nesi ant ranku, tai patenkinta dairosi, sypsosi, net uzmiega. Tik paguldai i vezima, ne minute nepraeina ir rekimas baisulinis. Ir taip jau trecias menuo, nuo pat gimimo... Tai paskutiniu metu ant ranku su vyru nesam i lauka. Ir nesiojam pakaitom: tai jis, tai as. Kol vasara, geri orai norisi, kad vaikas kuo daugiau laiko gryname ore praleistu.

maniskis nuo kokio 5men pradejo vezimelio nekesti, dabar jau ir kita nupirkom, bet vistiek tas pats. Lauke vezimelyje nemiega, pasedi kokias 30min o paskui ant ranku. Kai i soda nuvaziuojam tai hamakan pakabinam kad lauke pamiegotu, bet sia tik savaitgaliais ir tik geru oru taip buna.
Manoji kai siaip oras normalus ir saules ner, dar labai nesipriesina buti lauke, bet vezimelyje na jau labai retai kada miega. Bet jeigu diena karsta ir sauleta
geriau likti namie, nes praklyks visas ausis ne tik man bet ir aplinkiniams. Nezinau kodel ji sitaip nemegsta saules, nors ir su skrybelaite ir pastoviai pavesyje. Vis tiek...

Sveikos mamytės
radau temą apie lauką gal ne tokia tema, bet nepykit
norėčiau pas jus paklausti man balandžio mėn gimdyti, o po kiek laiko galima vesti vaiką į lauką?ačiū

QUOTE(Jurgutia18 @ 2009 09 28, 13:21)
Sveikos mamytės
radau temą apie lauką gal ne tokia tema, bet nepykit
norėčiau pas jus paklausti man balandžio mėn gimdyti, o po kiek laiko galima vesti vaiką į lauką?ačiū 

as gimdziau sausi ir jau pirma savaite isveziau mazyle su vezimuku i balkona 10 min...

QUOTE(Raselelyte @ 2009 09 28, 15:21)
as gimdziau sausi ir jau pirma savaite isveziau mazyle su vezimuku i balkona 10 min...
nebuvo salta labai
ir kaskart ilginau laika, kol jau lauke isbudavom apie valanda
o veliau ir daugiau 

na ačių už atsakymą

maniskis max valandele buna vezime ir tai jei tik miega o seip praso demesio ir ant ranku

as, kai tik pagimdziau (buvo pavasaris) po poros dienu veziau i lauka savo auksiuka
Neislaukiau as ilgiau, nes vaikiukui reikia kvepuoti grynu oru. Ir buvo viskas gerai kol nepradejo nemegti vezimuko. Net nesyne atidave vyro brolio zmona, bet cia mums buvo neiseitis. Nepatiko ji dukrytei
Bet jau dabar isaugom is to. Viena diena sast ir pradejom miegoti, o jei ne miegoti tai su barskuciu zaisti vezimelyje lauke
man tai stebuklas kazkoks buvo
o dabar jei ka ant reanku ir varom kur nors, apsiramina, vel paguldau i vezima ir ziuri i dangu
Dar man sesele, kuri lanko mus namuose, patare ir diena paguldyt i vezimuka. Sako, svarbu, kad jis jame nenuobodziautu ir priprastu 
Papildyta:
Dabar mums kaip ir kitos bedeles
ji priprato uzmigti vezimuke, kai buna diena. Tai kai lyja ar yra didelis vejas, kai nevaziuojam i lauka, jai kambaryje uzmigt nelabai iseina.
Naktim uzmiega, viskas tvarkoje, bet diena buna sunku ja migdyti
Toks jausmas, kad nuo vilko ant meskos uzsokau

Papildyta:
Dabar mums kaip ir kitos bedeles