Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie ėjimą į lauką

user posted image
Atsakyti
QUOTE(megasun @ 2009 07 28, 16:12)
Tai vat, kad nebutu perniek isleisti pinigai g.gif  Faktas, kad jai ant ranku buti patinka. Ji nieko pries, bet buna, kad ir muistytis pradeda, pakeiti padeti ir viskas gerai, po kiek laiko ir vel tas pats. Bet realiai patinka smile.gif  Tik, kad vat tu nesyniu ivairiu rusiu yra doh.gif  Ir zinok, kuri mums geriausia smile.gif
Papildyta:
Nebent nusipirkt, paziuret kaip reaguos i ja, o jei netinka, ismainyti i kita nesyne g.gif

Nemanau,kad labai didelis skirtumas bus vaikui kokia nešynė,svarbu būtų padėtis į prekį,t.y kad ne tik į mamą žiūrėtų mirksiukas.gif
Atsakyti
O mes jau atrodo issprendem sia problema. Padarau pusiau sedima padeti vezimelyje ir koki pusvalandi ramus vaikas buna smile.gif Ir i parduotuve nuvaziuoti galim, nebezviegia kaip anksciau budavo.
Atsakyti
Su pavydu vis žiūriu į šalimais apsilankančią mamytę, kurios dukrelė beveik visą dieną būna lauke vežimukyje, bigsmile.gif o mes išeiname daugiausiai 30 min. ir tik ant rankų. doh.gif Nuo 2 mėn. miegas lauke taip pat tetrunka ne ilgiau, anksčiau net iki 3 val išparpdavo. Gerai , kad dar turime nuosavą kiemą, tai dažnai išeiname po truputį ax.gif
Dabar tokią dar išeitį radau, paguldau vežime ant pilvo, bet taip, kad viską matytų (aiku čia ne vėžinti), tai patenkintas pabūna, kol pavargsta thumbup.gif
Atsakyti
Mano maziuke irgi nemyli vezimelio... Kol nesi ant ranku, tai patenkinta dairosi, sypsosi, net uzmiega. Tik paguldai i vezima, ne minute nepraeina ir rekimas baisulinis. Ir taip jau trecias menuo, nuo pat gimimo... Tai paskutiniu metu ant ranku su vyru nesam i lauka. Ir nesiojam pakaitom: tai jis, tai as. Kol vasara, geri orai norisi, kad vaikas kuo daugiau laiko gryname ore praleistu. rolleyes.gif
Atsakyti
maniskis nuo kokio 5men pradejo vezimelio nekesti, dabar jau ir kita nupirkom, bet vistiek tas pats. Lauke vezimelyje nemiega, pasedi kokias 30min o paskui ant ranku. Kai i soda nuvaziuojam tai hamakan pakabinam kad lauke pamiegotu, bet sia tik savaitgaliais ir tik geru oru taip buna.
Atsakyti
Manoji kai siaip oras normalus ir saules ner, dar labai nesipriesina buti lauke, bet vezimelyje na jau labai retai kada miega. Bet jeigu diena karsta ir sauleta doh.gif geriau likti namie, nes praklyks visas ausis ne tik man bet ir aplinkiniams. Nezinau kodel ji sitaip nemegsta saules, nors ir su skrybelaite ir pastoviai pavesyje. Vis tiek...
Atsakyti
Sveikos mamytės smile.gif radau temą apie lauką gal ne tokia tema, bet nepykit smile.gif norėčiau pas jus paklausti man balandžio mėn gimdyti, o po kiek laiko galima vesti vaiką į lauką?ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutia18 @ 2009 09 28, 13:21)
Sveikos mamytės  smile.gif  radau temą apie lauką gal ne tokia tema, bet nepykit  smile.gif norėčiau pas jus paklausti man balandžio mėn gimdyti, o po kiek laiko galima vesti vaiką į lauką?ačiū smile.gif

as gimdziau sausi ir jau pirma savaite isveziau mazyle su vezimuku i balkona 10 min... smile.gif nebuvo salta labai smile.gif ir kaskart ilginau laika, kol jau lauke isbudavom apie valanda thumbup.gif o veliau ir daugiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselelyte @ 2009 09 28, 15:21)
as gimdziau sausi ir jau pirma savaite isveziau mazyle su vezimuku i balkona 10 min... smile.gif  nebuvo salta labai smile.gif  ir kaskart ilginau laika, kol jau lauke isbudavom apie valanda thumbup.gif  o veliau ir daugiau tongue.gif

na ačių už atsakymą smile.gif ,nes kažkaip tikrai pasidarė įdomu ,nes mes su vyru susigičinom lotuliukas.gif
Atsakyti
maniskis max valandele buna vezime ir tai jei tik miega o seip praso demesio ir ant ranku doh.gif
Atsakyti
as, kai tik pagimdziau (buvo pavasaris) po poros dienu veziau i lauka savo auksiuka mirksiukas.gif Neislaukiau as ilgiau, nes vaikiukui reikia kvepuoti grynu oru. Ir buvo viskas gerai kol nepradejo nemegti vezimuko. Net nesyne atidave vyro brolio zmona, bet cia mums buvo neiseitis. Nepatiko ji dukrytei doh.gif Bet jau dabar isaugom is to. Viena diena sast ir pradejom miegoti, o jei ne miegoti tai su barskuciu zaisti vezimelyje lauke mirksiukas.gif man tai stebuklas kazkoks buvo biggrin.gif o dabar jei ka ant reanku ir varom kur nors, apsiramina, vel paguldau i vezima ir ziuri i dangu biggrin.gif Dar man sesele, kuri lanko mus namuose, patare ir diena paguldyt i vezimuka. Sako, svarbu, kad jis jame nenuobodziautu ir priprastu smile.gif
Papildyta:
Dabar mums kaip ir kitos bedeles blush2.gif ji priprato uzmigti vezimuke, kai buna diena. Tai kai lyja ar yra didelis vejas, kai nevaziuojam i lauka, jai kambaryje uzmigt nelabai iseina. g.gif Naktim uzmiega, viskas tvarkoje, bet diena buna sunku ja migdyti ax.gif Toks jausmas, kad nuo vilko ant meskos uzsokau blink.gif
Atsakyti