Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA (3 tema)

QUOTE(agnute2555 @ 2010 02 09, 21:45)
na ka, grizau is gines as jau smile.gif apziurejo kakleli labai kruopsciai, netgi kalposkopija padare ir onkocitologini paeme pirmaji po operacijos smile.gif sake jai kaklelis visai neblogai atrodo, kaklelio vidus visiskai grazus, o gyjimo vietoje yra maza ektopija, kuri yra nuo operacijos, bet sake cia nieko tokio. vienu zodziu labai nuramino smile.gif tik dabar kaip ta menesi islaukti rezultatu, vat kur klausimas smile.gif

pala o kiek jau tau laiko po operacijos praėjo kad darė tepinėli...pas 2 giniu buvau tai man sakė dar per anksti kadangi vos vos užsitrauke sako pradrėksim su šepetuku...o kas ta ektopija g.gif kaip šaunu kad tau viskas gerai...kada tie košmarai man baigsis...
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2010 02 09, 22:10)
pala o kiek jau tau laiko po operacijos praėjo kad darė tepinėli...pas 2 giniu buvau tai man sakė dar per anksti kadangi vos vos užsitrauke sako pradrėksim su šepetuku...o kas ta ektopija  g.gif kaip šaunu kad tau viskas gerai...kada tie košmarai man baigsis...

man beveik 4 men praejo jau, tai ir padare smile.gif ektopija tai kai cilindrinis epitelis issivertes i virsu (kitaip tariant ta tariamojo zaizdele, bet pas mane ji del operacijos kaip gyd aiskino, o viska tiksliai citologinis parodys) ax.gif taip, kad nera ir man viskas jau labai gerai, nors jei jau buu labai blogai per mikroskopa butu pamaciusi manau rolleyes.gif
o tavo kosmarai baigsis, pamatysi, svarbu, kad kakleliui viskas gerai, o su slapimtakiais susitvarkysi kaip bebutu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnute2555 @ 2010 02 09, 22:19)
man beveik 4 men praejo jau, tai ir padare smile.gif  ektopija tai kai cilindrinis epitelis issivertes i virsu (kitaip tariant ta tariamojo zaizdele, bet pas mane ji del operacijos kaip gyd aiskino, o viska tiksliai citologinis parodys) ax.gif  taip, kad nera ir man viskas jau labai gerai, nors jei jau buu labai blogai per mikroskopa butu pamaciusi manau rolleyes.gif
o tavo kosmarai baigsis, pamatysi, svarbu, kad kakleliui viskas gerai, o su slapimtakiais susitvarkysi kaip bebutu 4u.gif

mano sakė ir gražiai atrodo...tai biski aprimau...nu jo man gi 2 menesiu dar nėra tai ir nedarė.....butu mano valia musėt kas mėnesi daryciau ta onkologini...musėt ne tik petražoles reik gert bet ir raminamos arbatos hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2010 02 09, 22:31)
mano sakė ir gražiai atrodo...tai biski aprimau...nu jo man gi 2 menesiu dar nėra tai ir nedarė.....butu mano valia musėt kas mėnesi daryciau ta onkologini...musėt ne tik petražoles reik gert bet ir raminamos arbatos  hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif taip taip, prie petrazoliu dar ir uspakajonsu reikia lotuliukas.gif
o jei rimtai, tai man arbatos raminancios nepadeda, as geriu jau vaistukus tikrus raminancius, kai jau labai prastai buna... unsure.gif labai silpnu nervu visada buvau, o dabar ypac sad.gif
o as nors ir zinau, kad dabar be onkocitologinio ne zingsnio, vis tiek kaip velnio jo bijau biggrin.gif
Papildyta:
man siandien net gydytoja sake, kad man kazka reikia su savim daryti, kai pamate mano veida biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnute2555 @ 2010 02 09, 22:35)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  taip taip, prie petrazoliu dar ir uspakajonsu reikia lotuliukas.gif
o jei rimtai, tai man arbatos raminancios nepadeda, as geriu jau vaistukus tikrus raminancius, kai jau labai prastai buna... unsure.gif  labai silpnu nervu visada buvau, o dabar ypac sad.gif
o as nors ir zinau, kad dabar be onkocitologinio ne zingsnio, vis tiek kaip velnio jo bijau biggrin.gif
Papildyta:
man siandien net gydytoja sake, kad man kazka reikia su savim daryti, kai pamate mano veida biggrin.gif

`ka padarysi kad tokios jau esam..aš lygiai tokia pati jautruolė..gėriau ir aš nemažai raminamu...bet dabar stengiuosi arbatom...prisiauginus visokiu vaistažoliu esu tai ir gersnoju...dabar senokai begėriau reiks musėt prasivirt..melisa labai gerai pamėgink...mano vaikai mėgsta gert sako nervai aprimsta ir skaniai labai miegasi kai jos išgeri... o nuo nervu visos ligos prasideda ...jau turėjau skrandžio malonumus nuo jo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliuk: 09 vasario 2010 - 21:47
QUOTE(daliuk @ 2010 02 09, 22:42)
`ka padarysi kad tokios jau esam..aš lygiai tokia pati jautruolė..gėriau ir aš nemažai raminamu...bet dabar stengiuosi arbatom...prisiauginus visokiu vaistažoliu esu tai ir gersnoju...dabar senokai begėriau reiks musėt prasivirt..melisa labai gerai pamėgink...mano vaikai mėgsta gert sako nervai aprimsta ir skaniai labai miegasi kai jos išgeri... o nuo nervu visos ligos prasideda ...jau turėjau skrandžio malonumus nuo jo..

gerai, kad gali pati prisiauginti zoliu visokiu, o as nebent balkone galeciau lotuliukas.gif
bet melisos turbut ir vaistinese buna ar ne?
Atsakyti
QUOTE(agnute2555 @ 2010 02 09, 22:52)
gerai, kad gali pati prisiauginti zoliu visokiu, o as nebent balkone galeciau lotuliukas.gif
bet melisos turbut ir vaistinese buna ar ne?

buna buna nusipirk pamegink o gal tikrai pades... o tie vaistai tikrai ne i nauda .. atsiminiau dar yra labai geri hemopatiniai vaistai ir naudojam sedatif...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliuk: 09 vasario 2010 - 21:59
QUOTE(daliuk @ 2010 02 09, 22:57)
buna buna nusipirk pamegink o gal tikrai pades... o tie vaistai tikrai ne i nauda .. atsiminiau dar yra labai geri hemopatiniai vaistai ir naudojam sedatif...

zinau as tuos, esu naudojusi, gal vel reiks pabandyti smile.gif o ir melisu pagerti bandysiu smile.gif
labanakt, begu prie leliuko savo prigulti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agnute2555 @ 2010 02 09, 23:01)
zinau as tuos, esu naudojusi, gal vel reiks pabandyti smile.gif o ir melisu pagerti bandysiu smile.gif
labanakt, begu prie leliuko savo prigulti wub.gif

labanakt
Atsakyti
Sveikinu agnute 4u.gif dziuagiuosi kad tau viskas gerai! mirksiukas.gif Tikekimes ir atsakymai bus geri mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
allisa, l. ačiū už straipsni as dar ji kitiems paplatinsiu, matet pasaryta pacios turim megautis gyvenimu todėl agniuke gyvenk normalu gyvenima ir pamirsk bedas, va kaip as net negalvoju... dbr perskaiciusi supratau kad reikia dar buti nemezai grynam ore o as nuo ryto iki vakaro praleidziu su kompi todel savaitgali reiks mauti i palanga pasivaikscioti bigsmile.gif
Papildyta:
apynių arbata gerai nuo nervų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agnute2555 @ 2010 02 08, 21:47)
as nieko nemokejau smile.gif sekmes  4u.gif
o ka rode biopsija?

Labukas visoms, aš jau namie biggrin.gif . Operavo vakar. Biopsijos nedariau, nes pasitarus su gydytoja nusprendžiau geriau iš karto operuotis. Pas mane visada pavasariop būna prastesni onkocitologiniai tyrimai, paskutinius kartus buvo Ascus ir vėliau LSIL. Gydžiausi antibijotikais, bet galvoju, kad dar kankinti organizmą jei galima išsioperuoti ir keletą metų būti ramiai, o gal ir visam laikui blush2.gif .
Šiaip jaučiuosi gerai, vakar tik visą dieną miegojau, ryte dar skaudeno pilvo apačią, bet suleido vaistukų ir viskas ok.
O dėl davimo ,tai kaip ten bebūtų, medikai labai laukia, bet prasisukau simboliškai, nes esu labai prieš tai nusiteikusi tongue.gif (mama įkalbėjo doh.gif ).
Atsakyti