Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA (3 tema)

QUOTE(Rastika @ 2010 02 11, 16:35)
leone, pilnai kaklelis sugyja tik po 6 mėn. bet sake galiu jau birzeli arba liepa ateiti jei ruosiuosi vykti i siltus krastus, nes ten sake visos poros susilaukia vaiku. Tai va jei kur nors vyksiu vasara ateisiu pas ja po 5 mėn. pasidarysiu OCT palauksiu ats. jei geras pradesim, bet panasiai ir gausis pusmetis verysad.gif

kaip įdomiai dėl šiltų kraštų g.gif
Atsakyti
mergaites,po konizacijos kada jums susireguliavo ciklas?as jau 3 men po operacijos,ciklas nereguliarus,pries tai budavo kas 30 dienu reguliariai,dabar 25,kita men 18,visiskai nieko negaliu planuot
Atsakyti
Tokata, o kokiu veiksmu gine emesi, kai rode CIN3? Ta prasme, operavo tave ar skyre koki gydyma? g.gif

pukuotukassss, mano ciklas po operacijos liko reguliarus...

Zinot as susimasciau... man po operacijos rode atsakyma - uzdegimas, o pries operacija - CIN2-3... Siuo metu vel gydausi nuo uzdegimo.. tai gal man nepasalino verysad.gif vis mastau ir mastau... aisku, balandi viskas paaiskes kaip darysiuosi vel tyrimu verysad.gif
Atsakyti
pukuotukassss, man ciklas reguliarus, kaip tik vakar susirgau ir nuo vakar pradėjau gerti KT
Miamora kiek žinau gali būti kad tau per biopsija pasalino tas lastelis ir liko tik uždegimas.... mirksiukas.gif nepanikuok stesas kenkia ir kartu silpsta organizmas rolleyes.gif
Atsakyti
o man kaip čia pasakius pasikeitė ciklas budavo kas 25 dienos dabar lygiai kas 30 jau antra karta..
Atsakyti
Daliuk, namenau kad cia l.blogai, juk menesiniu ciklas gali kisti... mirksiukas.gif
Atsakyti
aš ir nemanau kad cia blogai ..man butu gal ir geriau toks ilgesnis ciklas visai norėčiau...
Atsakyti
Man nustaius CIN3 nieko nedarė blink.gif Sakė tikėtis geriausio ir ateiti po pusės metų naujam tyrimui. Ai, dar kalkoskopu patikrino. Tai aš neištvėrus tų pusės metų neėjau privačiai, kur padariau išsamesnius tyrimus, kurie jau rodė LSIL ir CIN1.
Tokie pas mane va svyravimai. Dabar vėl eisiu tikrintis ir planuoti kažkokį tolimesnį gydymą ar ką...nu be ryšio man šitaip nieko nedaryti ir laukti kažko.
Dar radau įraša knygelėje "rekomenduojama KD". Kas tai yra ?
Atsakyti
Tokata, įdomiai čia... kaip gali būti CIN 3 ir nieko neoperavus atsirasti CIN1, ar gydytoja nieko nesakė? Ar tu tikrai įsitikinusi, kad buvo CIN 3? Gal tik nežymūs pakitimai pas tave? To ir linkiu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš pati paskaičiau kortelėje. Pirmas tyrimas HSIL ir (CIN2) CIN3, o antras jau LSIL ir CIN1. Tiesa, pirmas tyrimas buvo darytas su paprastu pap, o antras pap skystoje terpėje. Nežinau iš tiesų kaip čia yra, todėl ir jaučiu, kad man labai gali grėsti konizacija.
Idomu kaip sekasi pastoti su tokiom bėdelėm ? Ar daugiau laiko užtrunka planavimas ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tokata: 18 vasario 2010 - 20:09
Tokata, o tu geros nuomones apie savo ginekologe? Gal pasirodyk dar pas koki kita gydytoja.. Kazkaip tikrai idomus atsakymai... Man kaip buvo cin2-3 is karto pasake, kad pagal tavo tokius atsakymus reikalinga konizacija....
O pastojimui sie pokyciai neturi itakos... del planavimo reiketu su ginekologu pasikonsultuoti.. Man liepe paciai apsispresti ar pastoti kuo greiciau ir buti l.stebimai, ar pirmiausia operuotis, po to viska planuotis...
Atsakyti
QUOTE(Tokata @ 2010 02 18, 22:01)
Aš pati paskaičiau kortelėje.  Pirmas tyrimas HSIL ir (CIN2) CIN3, o antras jau LSIL ir CIN1. Tiesa, pirmas tyrimas buvo darytas su paprastu pap, o antras pap skystoje terpėje. Nežinau iš tiesų kaip čia yra, todėl ir jaučiu, kad man labai gali grėsti konizacija.
Idomu kaip sekasi pastoti su tokiom bėdelėm ? Ar daugiau laiko užtrunka planavimas ?

as manau,kad tai normalu kad atsak.buna nevienodi.manau tai reiskia kad tuos pakitimus ytakoja uzdegimas,tai ne onkologiniai pakitimai.Man ir budavo visaip nuo askus iki hsil,dare konizacija,atsakymas uzdegimas,cin 1.vadinas operacijos nereikejo,o reikejo teisingo gydimo,tai tie pakitimai ir vel darysis,kadangi uzdegimo tai neisoperuosi.Bent mano tokia nuomone.Jei tavo paskutinis lsil,tai operuot dar nereik,geriau planuok leliu
Atsakyti