Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA (3 tema)

ramzyte, uoj tu negazdink taip del gimdos salinimo, net ir su CIN III nesalina, nebent jau tikras vezys tai tada ir svitinimai ir pan. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2010 03 25, 19:31)
Tu mažiau manęs klausyk  biggrin.gif  aš irgi neaišku kur ten ir kieno parašytą perskaičiau,tai dar nesako,jog tai tiesa  mirksiukas.gif

neklausau, gi sakiau, kad negalvosiu apie tai biggrin.gif

QUOTE(Rastika @ 2010 03 25, 20:36)
ramzyte, uoj tu negazdink taip del gimdos salinimo, net ir su CIN III nesalina, nebent jau tikras vezys tai tada ir svitinimai ir pan. doh.gif

thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2010 03 25, 17:48)
ir man taip buvo  4u.gif

4u.gif Paguodei šiek tiek 4u.gif
Atsakyti
sveikutės...skubu ir aš savo naujienas pranešt...saulutė šviečia ne tik lauke bet ir manyje...laimės pilnos kelnės biggrin.gif tyrimo atsakymas labai geras..taigi nebijokit mergikės kam cin 3 .išpjauna ir nieko nelieka...svarbiausia nesinervuot...sakė dabar po pusės metu ateit pasidaryt...
Atsakyti
Daliuk,smagu girdėti thumbup.gif tai tau padarė konizaciją,o dabar po kažkiek laiko PAP?
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2010 03 26, 11:48)
Daliuk,smagu girdėti  thumbup.gif  tai tau padarė konizaciją,o dabar po kažkiek laiko PAP?

taip konizacija darė gruodžio 18 o dabar pakartotinas...
Atsakyti
Daliuk, dziaugiuosi kartu su tavimi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2010 03 26, 10:43)
sveikutės...skubu ir aš savo naujienas pranešt...saulutė šviečia ne tik lauke bet ir manyje...laimės pilnos kelnės  biggrin.gif tyrimo atsakymas labai geras..taigi nebijokit mergikės kam cin 3 .išpjauna ir nieko nelieka...svarbiausia nesinervuot...sakė dabar po pusės metu ateit pasidaryt...

Daliuk, kap smagu girdėt geras naujienas thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Dabar aš raportuoju apie save smile.gif
Aš taip pat iš ginės grįžau. Sakė, kad viskas normaliai pas mane. Yra taip kaip ir turi būti. Sakė, kad labai daug išpjauta. Dabar pas ją teks lankytis kas kelios dienos, nes tepa su jodu doh.gif Šian pirmą kartą tepė, neskaudėjo, bet aš kaip bijanti visokiausių instrumentų vos iš baimės kėdėj nenumiriau blush2.gif doh.gif doh.gif Skyrė Betadin žvakutes.
Atsakyti
Raimuxe,o kodėl jodu tepa,gyjimo ar tyrimo labui? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2010 03 26, 10:43)
sveikutės...skubu ir aš savo naujienas pranešt...saulutė šviečia ne tik lauke bet ir manyje...laimės pilnos kelnės  biggrin.gif tyrimo atsakymas labai geras..taigi nebijokit mergikės kam cin 3 .išpjauna ir nieko nelieka...svarbiausia nesinervuot...sakė dabar po pusės metu ateit pasidaryt...

Vaje kaip džiaugiuosi dėl tavęs, ir save taip nuteikinėsiu, kad man taip pat bus, nes man gi irgi CIN3 smile.gif
QUOTE(raimuxe @ 2010 03 26, 11:52)
Daliuk, kap smagu girdėt geras naujienas thumbup.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Dabar aš raportuoju apie save smile.gif
Aš taip pat iš ginės grįžau. Sakė, kad viskas normaliai pas mane. Yra taip kaip ir turi būti. Sakė, kad labai daug išpjauta. Dabar pas ją teks lankytis kas kelios dienos, nes tepa su jodu  doh.gif  Šian pirmą kartą tepė, neskaudėjo, bet aš kaip bijanti visokiausių instrumentų vos iš baimės kėdėj nenumiriau blush2.gif  doh.gif  doh.gif  Skyrė Betadin žvakutes.

Nu jau geriau pavaikščioti, bet smagu, kad viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2010 03 26, 16:02)
Raimuxe,o kodėl jodu tepa,gyjimo ar tyrimo labui?  blush2.gif

Čia sakė dėl gijimo reikia unsure.gif
Atsakyti
ačiū kad džiaugetės su manimi..nu tikrai psihologija ka reiškia ...šiandien kaip ant sparnu skraidžiau...dar toks oras pasitaikė...tiek nudirbau daug kaip niekad..kas dėl jodo tai ir man vis kas antra diena ji vis pylė pylė kol cistita itaisė nuo metaliniu irankiu...nu ačiū dievui ir tas pasitraukė man...nu man kaip aiškino kad man šašas truputuka buvo kaip ir atplyšes negerai kazkaip...bet ir kraujavau atsimenu...sutapo su nauju metu sutikimu..o aš tualete beveik praleidau..tai vat kas kraujuojat mazdaug 14 diena stipriau neišsigaskit šašas krenta...man taip kraujavo stipriai 7 dienas... Feta nusiteik butinai kad bus gerai...nes turi buti gerai...aišku ranku negalima nuleist...tikrintis bet vat viltis kad viskas ok bus...
Atsakyti