ramzyte, uoj tu negazdink taip del gimdos salinimo, net ir su CIN III nesalina, nebent jau tikras vezys tai tada ir svitinimai ir pan.

QUOTE(ramzyte @ 2010 03 25, 19:31)
Tu mažiau manęs klausyk
aš irgi neaišku kur ten ir kieno parašytą perskaičiau,tai dar nesako,jog tai tiesa 

neklausau, gi sakiau, kad negalvosiu apie tai

QUOTE(Rastika @ 2010 03 25, 20:36)
ramzyte, uoj tu negazdink taip del gimdos salinimo, net ir su CIN III nesalina, nebent jau tikras vezys tai tada ir svitinimai ir pan. 

sveikutės...skubu ir aš savo naujienas pranešt...saulutė šviečia ne tik lauke bet ir manyje...laimės pilnos kelnės
tyrimo atsakymas labai geras..taigi nebijokit mergikės kam cin 3 .išpjauna ir nieko nelieka...svarbiausia nesinervuot...sakė dabar po pusės metu ateit pasidaryt...

Daliuk,smagu girdėti
tai tau padarė konizaciją,o dabar po kažkiek laiko PAP?

QUOTE(ramzyte @ 2010 03 26, 11:48)
taip konizacija darė gruodžio 18 o dabar pakartotinas...
Daliuk, dziaugiuosi kartu su tavimi

QUOTE(daliuk @ 2010 03 26, 10:43)
sveikutės...skubu ir aš savo naujienas pranešt...saulutė šviečia ne tik lauke bet ir manyje...laimės pilnos kelnės
tyrimo atsakymas labai geras..taigi nebijokit mergikės kam cin 3 .išpjauna ir nieko nelieka...svarbiausia nesinervuot...sakė dabar po pusės metu ateit pasidaryt...

Daliuk, kap smagu girdėt geras naujienas

Dabar aš raportuoju apie save

Aš taip pat iš ginės grįžau. Sakė, kad viskas normaliai pas mane. Yra taip kaip ir turi būti. Sakė, kad labai daug išpjauta. Dabar pas ją teks lankytis kas kelios dienos, nes tepa su jodu

Raimuxe,o kodėl jodu tepa,gyjimo ar tyrimo labui?

QUOTE(daliuk @ 2010 03 26, 10:43)

Vaje kaip džiaugiuosi dėl tavęs, ir save taip nuteikinėsiu, kad man taip pat bus, nes man gi irgi CIN3

QUOTE(raimuxe @ 2010 03 26, 11:52)
Daliuk, kap smagu girdėt geras naujienas
Aš taip pat iš ginės grįžau. Sakė, kad viskas normaliai pas mane. Yra taip kaip ir turi būti. Sakė, kad labai daug išpjauta. Dabar pas ją teks lankytis kas kelios dienos, nes tepa su jodu
Šian pirmą kartą tepė, neskaudėjo, bet aš kaip bijanti visokiausių instrumentų vos iš baimės kėdėj nenumiriau
Skyrė Betadin žvakutes.

Nu jau geriau pavaikščioti, bet smagu, kad viskas gerai

QUOTE(ramzyte @ 2010 03 26, 16:02)
Čia sakė dėl gijimo reikia

ačiū kad džiaugetės su manimi..nu tikrai psihologija ka reiškia ...šiandien kaip ant sparnu skraidžiau...dar toks oras pasitaikė...tiek nudirbau daug kaip niekad..kas dėl jodo tai ir man vis kas antra diena ji vis pylė pylė kol cistita itaisė nuo metaliniu irankiu...nu ačiū dievui ir tas pasitraukė man...nu man kaip aiškino kad man šašas truputuka buvo kaip ir atplyšes negerai kazkaip...bet ir kraujavau atsimenu...sutapo su nauju metu sutikimu..o aš tualete beveik praleidau..tai vat kas kraujuojat mazdaug 14 diena stipriau neišsigaskit šašas krenta...man taip kraujavo stipriai 7 dienas... Feta nusiteik butinai kad bus gerai...nes turi buti gerai...aišku ranku negalima nuleist...tikrintis bet vat viltis kad viskas ok bus...