Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA (3 tema)

QUOTE(agnute2555 @ 2010 03 31, 08:48)
na va, vakar gine sake, kad tu vaistu, kurie reikalingi ektopijai isnaikinti yra tik Kaliningrade biggrin.gif tai turesiu poilsine kelione i Rusija biggrin.gif bet sake neskubu ir isvis nelabai butina gydyti, tik siaip, kad viskas butu labai grazu galima ir pagydyti smile.gif

oho nu tikrai, kad poilsinė kelionė su kilniu reikalu bus smile.gif arba tikrai paprašyk bobulyčių, na moterų gi yra, kurios veža vaistus iš ruskyno.

QUOTE(ramzyte @ 2010 03 31, 17:06)
mergaitės,operuos su tuo operaciniu chalatėliu? gal turit patarimų ką su savimi turėti,kaip pasiruošti?  4u.gif

Chalatą, tapkes, plaukų gumelę jei ilgesni plaukai, wc popieriaus. kai ateini į palatą duoda operacinius naktinius apsivilkti, to chalato irgi kaip ir nereikėtų, nes gali iš kart po anklode lysti, bet daktaras kai ateina, tai pasirašyt turi nueiti, tai į wc jei nori, neisi gi su tais naktinukais tik. Daugiau kaip ir nieko nereikia, aš turėjau rankšluostį bet jo neprireikė. Dar vilnones kojines įsidėjau, kartais po narkozės gi būna labai kojoms šalta, bet irgi neprireikė 4u.gif
Na o aš jaučiuosi šiandien puikiai, žvėriškas apetitas, nebepykina, viskas labai gerai, o ir pilvo tiek neskauda kaip vakar. Tepa raudonai smile.gif
Atsakyti
Feta dėkui,man jau šiandien nuo jaudulio silpna darosi ir vidurius suka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2010 03 31, 22:23)
Feta dėkui,man jau šiandien nuo jaudulio silpna darosi ir vidurius suka  doh.gif

Tau rytoj? O aš žinok visiškai nesijaudinau, nei kiek, į operacinę bevažiuodama su sesele spėjau susiginčyti dar biggrin.gif pradėjo ji man aiškinti kaip gyvenime turiu elgtis, nu nenoriu čia rašyti jei įdomu į až parašysiu biggrin.gif Kažkaip jokio jaudulio, nusiteikusi buvau, reikia, gerai, kad dabar pastebėjome, ne vėliau ir viskas bus gerai wink.gif Nesijaudink, ai tiesa vandens pasiimk, nes po valandos leidžia gerti, tai labai norisi
Atsakyti
Manęs rytoj ši procedūra laukia,tai aš jau šią naktį beveik nemiegojau,visokios mintys galvon lenda doh.gif tai nežinau kaip šią naktį užmigsiu doh.gif o dar esu linkus į alpimą,tai nevalgius,neišsimiegojus ir toks stresas,tai baisu,kad ir alpti ten nepradėčiau doh.gif .....man ta narkozė kažkoks košmaras,jaučiu kaip žilstu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2010 04 01, 09:31)
Manęs rytoj ši procedūra laukia,tai aš jau šią naktį beveik nemiegojau,visokios mintys galvon lenda  doh.gif  tai nežinau kaip šią naktį užmigsiu  doh.gif  o dar esu linkus į alpimą,tai nevalgius,neišsimiegojus ir toks stresas,tai baisu,kad ir alpti ten nepradėčiau  doh.gif .....man ta narkozė kažkoks košmaras,jaučiu kaip žilstu  doh.gif

Tu nusiramink, aš pieš pirmą operaciją savo gyvenime dėl tos narkozės į depresiją tokią buvau puolus, net nebevalgiau, nebebendravau su niekuo ri t.t., galvojau kad galas man... blush2.gif o atėjus į operacinę net nespėjau pagalvoti, kad galiu neatsibusti, ten taip greitai jie ir organizuotai dirba, tik bakst kateteri, galva apsvaigo (nu jau galvoju kol aš užmigsiu tai dar palauksit) o tada taip juokas suėmė ir viskas, nieko wink.gif pabundi po to palatoj;) visai nebaisu, pamatysi po operacijos juoksies iš savęs kad bijojai. laikykis, mes su tavim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2010 03 31, 17:02)
o kokius pakitimus gimdos kaklelyje tau rodo PAP tepinėlis?
keista jei nėra visruso iš kur tie pakitimai?
Papildyta:
Visur gi rašo kad pagrindinis sukėlėjas ŽPV, kas dar gali sukleti?????????????????? g.gif

man trecia karta per siuos metus dare buvo ASC US, paskui LSIL, dabar ASC/H. ir gine mane jau nori siusti biopsijai, bet kadangi jos kompetencija man nelabai tai pakeiciau gine, tai dabar pirma reikia issigydyti tas zarazas, ir kartosim citologini, gal butent jos iskreipia visa vaizda...
Atsakyti

Papildyta:
sirdute1002, smagu lad viskas gerai, jei gerai supratau tai tu po kozinacios pas gines buvai tik po metu ir norite vaikelio bet vis dar neplanuojate? ar gerai supratau, jai ka pataisyk g.gif
[/quote]

buvau po menesio (nu biski daugiau) ir po to jau po metu nuo konizacijos (taip gine sake). o leliaus neplanuojam, nes man dar kitu sveikatos problemu atsirado.. su inkstu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2010 04 01, 08:31)
Manęs rytoj ši procedūra laukia,tai aš jau šią naktį beveik nemiegojau,visokios mintys galvon lenda  doh.gif  tai nežinau kaip šią naktį užmigsiu  doh.gif  o dar esu linkus į alpimą,tai nevalgius,neišsimiegojus ir toks stresas,tai baisu,kad ir alpti ten nepradėčiau  doh.gif .....man ta narkozė kažkoks košmaras,jaučiu kaip žilstu  doh.gif

Nusiramink, o tai tikrai pražilsi smile.gif ten be galo trumoa, apie 10-15min ta operacija. Tik va kad po tos operacijos kaip supratau ne vienai man buvo, kad kelias dienas jausmas ne koks nei valgyti norisi, galva plyšta, svaigsta, pykina, po operacijos man žymiai sunkiau nei, kad prieš ją.
Sirdute sveikatos tau 4u.gif
Atsakyti
Dekui, FETA 4u.gif tikiuosi, kad greit pavyks ligu atsikratyt.. jau pasiilgau to jausmo, kai zinai, kad esi visiskai sveika. kad tik greiciau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdute1002 @ 2010 04 01, 12:06)
Dekui, FETA 4u.gif  tikiuosi, kad greit pavyks ligu atsikratyt.. jau pasiilgau to jausmo, kai zinai, kad esi visiskai sveika. kad tik greiciau thumbup.gif

Merginos reikia daugiau veilkos kad užkistumete mintis nereikalingais galvojimais ir kad būtų kuo mažiau streso nes nuos streso visos ligos ir prasideda
Atsakyti
Laba diena.
Šiandien buvau pas savo gydytoją, nešiau tyrimus operacijos, jokių cin nerado, tyrimai -geri. Gydytoja ir aš labai džiaugiamės. Sutarėm , kad onkocitolog.darysim po dveijų sav. tai jau bus praėję beveik 3mėn.po konizacijos.
nebijokit jūs narkozės, svarbu, kad tyrimo atsakymas būtų gerias:4u:Prieš operacijas daug skaičiau iki pat kol vežė operuot. Tai labai padeda ir nukreipia mintis...
Atsakyti
Auston, smagu ir linkiu kad viskas butu praeiti bigsmile.gif
Atsakyti