Įkraunama...
Įkraunama...

KONIZACIJA (3 tema)

Kadulina, nusiramink... zinau, kad tas laukimas nervuoja, bet tu nieko nejausi, atsikelsi kaip viskas bus padaryta... Man jokiu turimu nedare pries operacija, tik narkoze suleido... Viskas bus gerai, laikykis mirksiukas.gif

agnute2555, as ir vietoj taves paskambinciau ginei...
Atsakyti
QUOTE(Miamora @ 2010 02 06, 16:14)
Kadulina, nusiramink... zinau, kad tas laukimas nervuoja, bet tu nieko nejausi, atsikelsi kaip viskas bus padaryta... Man jokiu turimu nedare pries operacija, tik narkoze suleido... Viskas bus gerai, laikykis mirksiukas.gif

agnute2555, as ir vietoj taves paskambinciau ginei...

kiek nurimau, dekui Miamora mastau.gif
Kas jus operavo, gal Vilniuje? As pas gyd. Birute Intaite, Santariskese.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadulina: 06 vasario 2010 - 14:33
QUOTE(kadulina @ 2010 02 06, 15:28)
kiek nurimau, dekui Miamora mastau.gif
Kas jus operavo, gal Vilniuje? As pas gyd. Birute Intaite, Santariskese.

o ka onkocitologinis ir biopsija parode? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kadulina @ 2010 02 06, 13:08)
sveikos,
man konizacija darys antradieni ...labai nervinuosi scare.gif

Nebijok, nieko ten baisaus nėra. Atsibusi po narkozės ir ramiai gulėsi, ilsėsies mirksiukas.gif Viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kadulina, tikrai nėra ko pergyventi ar nervintis. O dėl tyrimų, tai man reikejo krajo ir hardiograma pasidaryti ir viskas... tu ten nuvyksi... suleis pilna narkoze, operacija truks apie 15 min. ir seip vakare galesi vykti namo.... zinoma po narkozes noresi issimiegoti as atsimenu issimiegojau paskambinau kad atvyktu manes pasiimti ir isvykau namo, kitiems siulo para pasilikti bet as norejau namo, net ir pati daktare pasiule, nes ten salta buvo mirksiukas.gif
Papildyta:
Man snd beveik dvi sav. po konizacijos. Apziurejo snd gine mane sake viskas grazei gyja, sasas nukrites (nors nejutau) klausiau ar ilgai dar teplios sake turetu baigtis po mmm, bet sake buna kad dar ir po jo kartais patepa... dbr liepe pagerti bent 5 mėn. KT, o jei sake vasara kur vyksim i karstus krastus tai sake ateiti pries kelione pas ja padarys OCT ir nutraukti KT ir ten (karštuose kraštuose) sake mums turetu uzkibti thumbup.gif
tai dbr sakiau reikes skaiciuoti kada cia kelione planuoti ir kada cia vaisingos dienos hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rastika: 06 vasario 2010 - 18:56
paklausiu neismaneles klausimo,net geda....ar jus operacijai TEN viska nusiskutot ar tik apsitvarkek????
Atsakyti
sweikos turinčios sią bėdą bei visos skaitinėjančios
prieš metus laiko PAP rodė ASCUS ,lyg nieko ypatinga taciau.... kolposkopijos metu buvo rasta pakitusi zona iš tos vietos ginė stengesi paimti tepinėlį tačiau ats.-netinkamas vertinti.Laikas bėga pakartojame PAP ir HSIL verysad.gif iš karto ginė sutaria su kita gine iš krikščioniškų g.n.kad paims man biopsiją.Merginos per paparastą biopsiją nieks nieko nemigdo ir jokių vaistų neleidžia thumbup.gif nuėjau tokia įsibauginus paklausiau ar skaudės ,ginė sako kad neturėtų g.gif mum bekalbant amie mano studijas KMU jinai ir paėmė sako nu ar skaudėjo,sakau ką jau? bigsmile.gif sako nu kad taip reaguoji tai paimsiu dar iš kelių vietų.Daba laukiu ats.po poros sav.Jei CIN-I laukiame jei CIN-III operuojame.
as svajojau antrą vaikelį pradėti po pusmečio kad ant pavasario gimtų,o daba jei reiks operuotis nezinau kaip bus
kadangi po konizacijos 2-3 kartus padidėja kaklelio nepakankamumo tikimybė,tačiau kai kalba eina apie tokia ligą kito pasirikimo nėra.
Jei tektų operuotis tai manau kad operuočiaus krikščion.g.n.pas ta pačią ginę.Labai švelni ir atidi pasitaikė.
nu ir prirašiau savo pamastymų
Atsakyti
nuotakyte, nelabai supratau, koks tavo ats. po biopsijos? g.gif

sesele
aš visada ta vieta skutu... tad ir pries operacija ten nieko nebuvo hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 02 07, 10:54)
nuotakyte, nelabai supratau, koks tavo ats. po biopsijos? g.gif

sesele
aš visada ta vieta skutu... tad ir pries operacija ten nieko nebuvo hihihi.gif

* Kiek supratau, dar laukia atsakymo
** pas mane tas pats tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(nuotakyte @ 2010 02 07, 09:37)
sweikos turinčios sią bėdą bei visos skaitinėjančios
prieš metus laiko PAP rodė ASCUS ,lyg nieko ypatinga taciau.... kolposkopijos metu buvo rasta pakitusi zona iš tos vietos ginė stengesi paimti tepinėlį tačiau ats.-netinkamas vertinti.Laikas bėga pakartojame PAP ir HSIL verysad.gif iš karto ginė sutaria su kita gine iš krikščioniškų g.n.kad paims man biopsiją.Merginos per paparastą biopsiją nieks nieko nemigdo ir jokių vaistų neleidžia thumbup.gif nuėjau tokia įsibauginus paklausiau ar skaudės ,ginė sako kad neturėtų g.gif mum bekalbant amie mano studijas KMU jinai ir paėmė sako nu ar skaudėjo,sakau ką jau? bigsmile.gif sako nu kad taip reaguoji tai paimsiu dar iš kelių vietų.Daba laukiu ats.po poros sav.Jei CIN-I laukiame jei CIN-III operuojame.
as svajojau antrą vaikelį pradėti po pusmečio kad ant pavasario gimtų,o daba jei reiks operuotis nezinau kaip bus
kadangi po konizacijos 2-3 kartus padidėja kaklelio nepakankamumo tikimybė,tačiau kai kalba eina apie tokia ligą kito pasirikimo nėra.
Jei tektų operuotis tai manau kad operuočiaus krikščion.g.n.pas ta pačią ginę.Labai švelni ir atidi pasitaikė.
nu ir prirašiau savo pamastymų

o kokia gine cia tave ziurejo? gal Gasiuniene?
Atsakyti
blem, as tai jau siku i kelnes biggrin.gif
vakar vel vakare buvo tu kraujingu isskyru, bet keisciausia, kad visa diena buvo svaru grazu, o vakare permatomose gleivese kraujo priemaisu... galvoju kad gal kokia ovuliacija. hmm.. niekam taip nera buve pries operacija?
skambinau ginei, sakau gal ateiti, tai sako neskubek, palaukim 2dienio ir ateisi, dar paklause ar kraujo pasirode ne po lyt santykiu, tai reiskia blogai jai po ju ar kaip? is kur dar tas kraujas gali buti kazin?
Atsakyti
agnute2555, butinai nueik antradieni pas gine, nors ir nebus isskyru kraujingu, bet apziures ar viskas gerai ir paciai bus ramiau...
per ovuliacija niekada nebuna kraujingu isskyru, ta diena buna eggwhite išskyros (kaip kiausinio baltymas skaidrios ir lipnios), per implantacija kaitais buna kraujingos... bet tik keli lasiukai kraujo tad manau cia tikrai susije su konizacija unsure.gif
Atsakyti