Bet kad ir tie stalčiukai nevienodi, pvz. pas mano mamą stalčius dvigubai didesnis nei pas mane, nors mano skalbiankės tūris yra didesnis reiks ir man jau prasivalyt, rudenį pirkom, tai kai pradeda bėgt vanduo, jau taip nosį užriečia ir prisimenu, kad reik pravalyt tik tada, kai pajuntu tą kvapą
Aisku, aciu )) Reikes isbandyti Sakykit, prasau, o kiek Jus pilate rugsties? Siame skyrelyje radau labai idomius kiekius - nuo 1 valgomojo sauksto iki 500 g
ne, nu tikrai ne po "skalbimo" palaikyt, bet man irgi klausimas yra, kaip tada jūs išjungiat tą mašiną? tiesiai iš rozetės? nes sustabdžius mašiną pas mane iškart vandenį išsiurbia
Sveikos, mamos. Na, mane jau liudesys ima - masina perskalbta su citrinos rugstimi jau 5 kartus, o vis dar smirda Jau bijau ir rugstinti toliau, kad kokiu gumu nesuestu, ir vandens gaila, ir rezultato nera... Gal dar yra kokiu variantu?
Sveikos, mamos. Na, mane jau liudesys ima - masina perskalbta su citrinos rugstimi jau 5 kartus, o vis dar smirda Jau bijau ir rugstinti toliau, kad kokiu gumu nesuestu, ir vandens gaila, ir rezultato nera...
Gal dar yra kokiu variantu?
Sveikos, mamos. Na, mane jau liudesys ima - masina perskalbta su citrinos rugstimi jau 5 kartus, o vis dar smirda Jau bijau ir rugstinti toliau, kad kokiu gumu nesuestu, ir vandens gaila, ir rezultato nera...
Na keista tikrai. Nebent pas jus daug purvo prisikaupe buvo. Reikejo kuo ilgiau palaikyti isjungus masina ir butinai davesti iki auksciausios temperaturos.