Diva, Rasma vakar tikrai rašė, kad ta fruktozė keistoka,, tiek skoniu, tiek nauda,, paversk keletą psl atgal
rytorasa, viskas gerai
rašom, skaitom ir atsirenkam kuom tikėt, kokias išvadas daryt, kaip pakeisti įpročius
šaunu, kad yra aplamai tokių žmogių galinčių papasakot tokius dalykus
Diva, Rasma vakar tikrai rašė, kad ta fruktozė keistoka,, tiek skoniu, tiek nauda,, paversk keletą psl atgal
Diva, Rasma vakar tikrai rašė, kad ta fruktozė keistoka,, tiek skoniu, tiek nauda,, paversk keletą psl atgal
QUOTE(Cikadelė @ 2010 01 29, 10:26)
šitą žinau- skanu
bet man ž-alias pomidorras netinka- beria...užtat man reiktų kažko karšto, na kad būtų bent jau apdorotos daržovės
bet vat kartais norisi pasidaryti kažkokį įdarą ir pan, o kuo pakeisti mėsą?
mano vyras tokį šiek tiek pastovėjusį (ne sugedusį), kietesnį naminį sūrį kepa keptuvėje
jam skanu

bet vat kartais norisi pasidaryti kažkokį įdarą ir pan, o kuo pakeisti mėsą?
mano vyras tokį šiek tiek pastovėjusį (ne sugedusį), kietesnį naminį sūrį kepa keptuvėje
tai gal sumuštinis batonas+sūris+žolelės tiktų keptas orkaitėj?
jei kartkartėm suvalgai, tai nieko blogo. Bet kai kasdien soja ir po kelis kartus, tai...
siūlau pabandyti tokią dzūkišką kiaušinienę: įmušti į keptuvę norimą kiekį kiaušinių, pabarstyti druska, pipirais. Jiems baigiant kepti įdėti į keptuvę paprasto varškės sūrio (tinka ir su kmynais) riekelių. Paprastai vienam kiaušiniui dedu vieną riekelę. Ir gražiai apkepti iš abiejų pusių. Sūris pirmiausiai išsilydo, paskui apskrunda, skonis - fantastiškas
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 29, 10:35)
Kai kurių natūralių saldiklių glikeminė rodyklė: Kuo mažesnis indeksas, tuo lėčiau cukrus iš maisto patenka į kraują - manoma, kad tai saldiklio privalumas, nes valgant maistą su aukštu glikeminiu indeksu, kraujyje pakyla gliukozės kiekis, o jam sumažinti išsiskiria insulinas, su kuriuo sulėtėja medžiagų apykaita ir kalorijų deginimas.
Apie ruda cukru tai man sakes- as ji pamatau, is kart " Mojito" kokteilio uzsimanau
Apie ruda cukru tai man sakes- as ji pamatau, is kart " Mojito" kokteilio uzsimanau
sakyčiau, kad tu keisk kavas ir arbatas į Mojito ir pasibaigs tavo vargai
Diva:), mačiau pati tyrimų lenteles, kad iš tų pačių kviečių iškepta duona staigiau ir labiau pakelia gliukozės kiekį kraujyje, negu tos pačios žaliavos makaronai. tai jei pradėti gilintis, tai ir tarp sveikų produktų yra sveikų ir dar sveikesnių
QUOTE(Saulužė @ 2010 01 29, 11:44)
Diva, Rasma vakar tikrai rašė, kad ta fruktozė keistoka,, tiek skoniu, tiek nauda,, paversk keletą psl atgal 
Rasma rase tik tiek, kad jai pabodo skonis ir terliotis, nes kadangi ji saldesne uz cukru, tai beriant i kepinius ir t..t turi labai atitaikyti.Ir kad arbata keisto skonio
Man apie nauda ir zala idomu butu, na- eisiu dometis
Aha tikrai
tai ką rasi, paskiau pasidalink ir čia
nes aš irgi nuo vakar vis mastau apie tą cukrų, bet apart jo kiekio sumažinimo nieks daugiau galvon nelenda 
Beje, jau šiandien mano kavoje buvo mažiau cukraus
ir šeimynai paslapčia biški nubraukiu
Beje, jau šiandien mano kavoje buvo mažiau cukraus
QUOTE(Satura @ 2010 01 29, 10:52)
tai gal sumuštinis batonas+sūris+žolelės tiktų keptas orkaitėj? 
užsakysiu vyrui makaronų išvirt ir padažiuką kokį nors, gal turit pasiūlymų, kokį skanesnį padažiuką
QUOTE(Saulužė @ 2010 01 29, 11:56)
Beje, jau šiandien mano kavoje buvo mažiau cukraus
ir šeimynai paslapčia biški nubraukiu 
O mano kavoje siandien rudasis " Demerara"
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 29, 11:02)
O mano kavoje siandien rudasis " Demerara"
- jokio skirtumo nematau apart Mojito norejimo 
Sveikos
Na ka vel teks visa diena cia pradirbt
Tikrai ne visuose kombikormuose yra GMO, nu nebent neraso, bet cia jau vel isveziojimai
Turi omeny Vici batonus?
Jetus kaip skanu
Tik dabar galvoju kur surio gaut? prisiminiau varske aplipusius gyvaplaukius
Kur kaunietes surius perkat?
Violence kiba uzpuste Violey? dantu pastos nebeturiu jau...
Na ka vel teks visa diena cia pradirbt
QUOTE(Saulužė @ 2010 01 29, 10:28)
Bet kad GMO kombikorme, tai faktas
Kažkuri klausė apie batonus, gi yra Ekologiškas, Maximose tai tikrai
Kažkuri klausė apie batonus, gi yra Ekologiškas, Maximose tai tikrai
Tikrai ne visuose kombikormuose yra GMO, nu nebent neraso, bet cia jau vel isveziojimai
Turi omeny Vici batonus?
QUOTE(Satura @ 2010 01 29, 10:52)
siūlau pabandyti tokią dzūkišką kiaušinienę: įmušti į keptuvę norimą kiekį kiaušinių, pabarstyti druska, pipirais. Jiems baigiant kepti įdėti į keptuvę paprasto varškės sūrio (tinka ir su kmynais) riekelių. Paprastai vienam kiaušiniui dedu vieną riekelę. Ir gražiai apkepti iš abiejų pusių. Sūris pirmiausiai išsilydo, paskui apskrunda, skonis - fantastiškas
MB, kol nepamatė, ką šalia kiaušinių į keptuvę kloju, manė, kad ten kiaušinienė su lydytu sūriu 
sakyčiau, kad tu keisk kavas ir arbatas į Mojito ir pasibaigs tavo vargai
sakyčiau, kad tu keisk kavas ir arbatas į Mojito ir pasibaigs tavo vargai
Jetus kaip skanu
Tik dabar galvoju kur surio gaut? prisiminiau varske aplipusius gyvaplaukius
Kur kaunietes surius perkat?
Violence kiba uzpuste Violey? dantu pastos nebeturiu jau...
QUOTE(Cikadelė @ 2010 01 29, 10:57)
užsakysiu vyrui makaronų išvirt ir padažiuką kokį nors, gal turit pasiūlymų, kokį skanesnį padažiuką
Seniau darydavau toki kaip ir apkepa - virtas bulves supjaustau skridineliais ir delioju i skarda - bulve, mozarela, pomidoras (kai iskeps orkaitej, ar tokius valgote?
QUOTE(gizma @ 2010 01 29, 12:16)
Seniau darydavau toki kaip ir apkepa - virtas bulves supjaustau skridineliais ir delioju i skarda - bulve, mozarela, pomidoras (kai iskeps orkaitej, ar tokius valgote?
), uzpilu savo ruostu pesto padazu su grietinele. Ir i orkaite. Skanaus 
Reikės išbandyti šį receptuką...
QUOTE(violence @ 2010 01 29, 12:11)
DANTU PASTOS ir as jau nebeturiu- reikia kazka nusipirkti
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 29, 12:19)
nu jau jumoro tai tikrai netrūksta...





