Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas sveikatai ir grožiui

Merginos, ką naudojat slogai gydyti? g.gif
Atsakyti
Oi nu sakes, kaip skaniai pakalbejot lotuliukas.gif ka toliau nagrinesim??

QUOTE(Keretoja @ 2010 01 28, 18:08)
Apie  konservantus  biggrin.gif  uoshviai labai norejo itikti ir nupirko batona "be konservantu" ant kurio parasyta, bet matai ash vistiek likau nepatenkinta tai sake daugiau nebepirks  lotuliukas.gif  tai va, ant batono uzrasyta be konservantu, kitoje puseje skaitau sudeti:
kvietiniai miltai, geriamasis vanduo, augalinis aliejus, druska, kepimo mieles, cukrus, emulsiklis riebalu rugsciu mono - ir digliceridu mono-, ir diacetilvyno rugsties esteriai, rugstinguma reguliojanti medziaga monokalcio fosfatas, antioksidatorius askorbo rugstis, fermentai.
Nezinau kas tai jei ne konservantai, bet tokia batono sudetis kur liezuvi galima nusilauzt  man pasitikejimo nekelia, niekad tokio nepirkciau. Yra pilna batonu kur miltai, vanduo, druska ar pan, be jokiu monodigle ir tt  biggrin.gif

Konservantu kaip ir nera
O tai koki batona perki, nes as batonine

Atsakyti
QUOTE(tokia rami @ 2010 01 28, 22:50)
Merginos, ką naudojat slogai gydyti?  g.gif

eukaliptų eterinį aliejų (uostymas, garinimas), jūros druskos ar paprastos druskos vandenuką praskalavimui, karštą pūslę ant nosies (labai kartais).

QUOTE(dilditele @ 2010 01 28, 22:57)
O tai koki batona perki, nes as batonine

daug kur būna Baltojo pyrago įmonės Natūralus batonas - didelis ir gražus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2010 01 28, 19:52)
'Greipfruto eterinio aliejaus (arba žievelės) kvapas atbaido ne tik kandis, bet ir alkį.'

thumbup.gif cia tai geras! situo EA paskutiniu metu daznai kambari kvepinu; nepastebejau, bet dabar atkreipsiu demesi, ar tikrai maziau noris valgyt.

apie vandeni cia neseniai per radija kalbejo, sake reikia kuno kilogramui per diena 30 ml vandens - tai mano atveju gaunas maziau nei 2 l. paskaiciavus mazdaug apie 2 l ir igeriu, bet dazniau vistiek arbatu blush2.gif
vanduo is buteliuko, man asmeninskai, tikrai gerias greiciau nei is puodelio, ypac jei tas buteliukas su vadinama soskute - tada pliurzinuos iki apsisiusiojimo biggrin.gif

sitoj temoj radau daug naudingu patarimu ir jau susidariau sarasa artimiausios ateities projektu:
-sumazinti kiaulienos vartojima;
-retkarciais pasidaryti tirpsmo vandens;
-issivirti sviesta ghi;
-isigyti duonkepe;
-isbandyti Nidulios recepta;
jeigu tema ir toliau tokiais tempais pildysis - nezinau kaip spesiu sekti ir igyvendinti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
A jo...temos tempai nesuvokiami...sakau kiba jums moka uz sedejima SM lotuliukas.gif o juk daug jusu darbe sedit
o dar jei nosi ikisiu i naturalio kosmetikos tema, tai visai pravalas

QUOTE(truth @ 2010 01 28, 23:30)
sitoj temoj radau daug naudingu patarimu ir jau susidariau sarasa artimiausios ateities projektu:
-sumazinti kiaulienos vartojima;
-retkarciais pasidaryti tirpsmo vandens;
-issivirti sviesta ghi;
-isigyti duonkepe;
-isbandyti Nidulios recepta;
jeigu tema ir toliau tokiais tempais pildysis - nezinau kaip spesiu sekti ir igyvendinti  doh.gif  lotuliukas.gif

Kas yra tirpsmo vanduo??

Del ghi sveisto, man truksta Rasmos svaraus zodzio...daug klaustuku jis man kelia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilditele: 28 sausio 2010 - 23:48
kitą antradienį 19.40 val. LNK Paskutinė instancija rodys kažką apie maisto kokybę bigsmile.gif

dilditele, tirpsmo vanduo tas, kurį merginos šaldo balkone arba kameroj, o paskui atitirpina ir geria wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 28 sausio 2010 - 23:48
QUOTE(Satura @ 2010 01 28, 23:47)
kitą antradienį 19.40 val. LNK Paskutinė instancija rodys kažką apie maisto kokybę  bigsmile.gif

dilditele, tirpsmo vanduo tas, kurį merginos šaldo balkone arba kameroj, o paskui atitirpina ir geria wink.gif

Nu kad gi cia dar per cudas lotuliukas.gif
Zinot cia jau reikia sarasiuko, kaip truth pasidare...
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2010 01 28, 18:52)
Rasma, tuojau isduok paslapti kuo dirbi?  smile.gif

Ar panašu, kad dirbu? Šitiek laiko prie kompo leidžiu tongue.gif
Nedirbu, esu mama ir namų šeimininkė smile.gif
QUOTE(Satura @ 2010 01 28, 23:47)
kitą antradienį 19.40 val. LNK Paskutinė instancija rodys kažką apie maisto kokybę  bigsmile.gif

Anonsas: http://www.lnk.lt/in...id.29,item.5454
Atsakyti
Na ir tempai, neįmanoma su jumis suspėti karsta.gif

QUOTE(Satura @ 2010 01 23, 21:30)
Dolphin, o kuo geresnis vanduo yra Neptūnas?  biggrin.gif Galbūt, jis tau tiesiog tiko wink.gif Man, pvz., labai patinka Vilniaus vanduo ir vanduo iš krano pas tėvus. Neturiu jokių jiems priekaištų, nusiskundimų, nepasitenkimo. Odai, plaukams man jis gerai.
Gimusi ir užaugusi mieste, kuriame pilstomas Neptūnas, taigi galiu pasakyti kad jis toks pats kaip ir iš čiaupo, kai grįžtu su Neptūno buteliuku rankinėje pas mamą, ji visada juokiasi "Pirkai vandenį iš krano, galiu nemokamai prileisti" biggrin.gif Skonis tas pats, niekuo man jis nesiskiria.
Nežinau kiek naudingumo jame, bet iki 18m gyvendama pas mamą niekada nemačiau parudavusios vonios, ko nepasakyčiau apie Vilniaus vandenį, o ir odą nuo pastarojo daug labiau tempia wink.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 24, 10:57)
Vis neprisiruočiu filmų apie tai pažiūrėti. Gal pameni pavadinimus, vertų dėmesio? 4u.gif
Turiu filmą "Vanduo", galiu duoti pažiūrėti, juk kaimynės wink.gif

QUOTE(Satura @ 2010 01 27, 14:42)
Rasma kažkada yra sakiusi, kad nerafinuotas medvilnės aliejus yra nuodingas.

Rasma, mano intymios higienos prausiklyje yra medvilnės aliejaus, kaip manai, ar jis nekenksmingas odai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2010 01 29, 00:52)
Nu kad gi cia dar per cudas  lotuliukas.gif
Zinot cia jau reikia sarasiuko, kaip truth pasidare...

senoje temoje nemažai apie tirpsmo vandenį buvo kalbėta.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tokia rami @ 2010 01 28, 23:50)
Merginos, ką naudojat slogai gydyti?  g.gif

žiūrint kokia sloga. jeigu labai bėga nosis tai svogūno sulčių, medaus ir šiektiek vandenuko. Po lašiuką į kiekvieną pusę. Jeigu nelabai padeda po gero pusdienio adrenalino po lašiuką.
Jeigu užsikišusi nosis turim inhaliatorių, su paprastų vandenukų ir druska.
Atsakyti
Labas rytas, nebespėju su jumis doh.gif
QUOTE(bryyla @ 2010 01 28, 14:16)
Nuo KT man nei plaukai pablogėjo, nei svorio priaugau... Nieko, kas susiję su išvaizda smile.gif Kiekvienai moteriai pasireiškia labai skirtingai ir aišku nuo pačių KT priklauso, nuo hormonų kiekio jose...
betgi KT žalą nematuojame vien tik slenkančiais plaukais ar priaugtais kilogramais, man tai asmeniškai labiausiai rūpi, kaip jie išderina hormonus, reprodukcinę sistemą. Tai tiesiog brudas, man taip gaila, kad moterys vis daugiau ir daugiau jų vartoja, ypač jaunos ax.gif
QUOTE(Rasma @ 2010 01 28, 15:24)
Laiks nuo laiko ir aš 'atkrentu', tada šaldytuvas pakvimpa rūkytomis dešromis biggrin.gif
pažįstamas jausmas, buvau ir aš iškritusi, bet organizmas man iškart apie tai primena...gal ir gerai, tai įpareigoja visada apmąstyti, ką valgau unsure.gif
QUOTE(rytorasa @ 2010 01 28, 16:25)
oi, apie parduotuvinį pieną aš jums tiek pripasakočiau, kad vargu ar jūs norėtumėt ir toliau jį vartoti...  rolleyes.gif
čia ne asmeniškai, bet man kažkaip jau juokingai skamba..."va papasakosiu- tai daugiau nebenorėsit...." gerai, kad pasakojat, bet tada išvis jau nieko nebesiori šiam pasauly valgyt lotuliukas.gif
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 28, 16:43)
ausytei-kamparo aliejuje siek tiek pavilgyta vatute ikisti i ausi (tik negiliai) ir siltai uzdeti ant jos vatos pagalvele ar vilnos skiautele. tik nelasinti i ausi jokiu budu kamparo aliejaus. Kitas budas, tuo paciu kamparo aliejumi suvilgyta vada padeti  uz ausies kriaukleles (po speneliu) ant virsaus polietileno ir vel ka nors silto
dėkui, bet nepaskaičiau vakar ir įsilašinau lašiuką į ausytę tiesiai, bet nieko.... praeit nepraėjo, bet skaudėt labiau irgi neskauda...man vyras sako, kad gali būt nuo to, kad aš į tą ausį kišu ausinuką (klausausi tik viena ausim muzikos)... g.gif
QUOTE(Rasma @ 2010 01 28, 17:13)
Nesakau nesakau...kiekvienas su sava patirtim biggrin.gif Bet šiaip kiek susidūriau, tai ūkininkai man 'prišikę' gyvenime yra daugiau nei įmonės..
O įmonės bent jau pasterizuoja tą pieną smile.gif
mano mama puola į kiemą kai atvažiuoja koks ūkininkas ir paprastuose "bambaliuose" pardavinėja pieną...jai tokie "ūkininkai" atrodo patikimesni nei parduotuvės g.gif man tai klaiku, ypač kartą parėjo, atidariau tą butelį, o kamštukas pelėsiais apėjęs doh.gif jeigu pažinočiau iš ko perku, gal ir pirkčiau, bet iš kiemų....
QUOTE(Rasma @ 2010 01 28, 17:24)
Jei streptokokinis pūlis, tai gal ir lieka, galima nuo koštuvo į varškę įmest  bigsmile.gif
Bet tie visi seroziniai-pūliniai procesai, tai koštuvas nesustabdys biggrin.gif
lotuliukas.gif nu gryna mikrobiologijos paskaita...pasiilgau- man patikdavo lotuliukas.gif

Nusipirkau vakar moccarella, gal kokį receptuką mesteltumėt...(kad nebūtų mėsos)

Beje, noriu užklausti dėl sojos- kokia nuomonė, informacijos gal kokios žinot....Kadangi mėsos nevalgau, karts nuo karto pakeičiu sojos faršu, kepsniukais ir pan...bet pastaruoju metu pradėjau domėtis doh.gif tai prognozės apie auglius, kuriuos skatina soja (dažniausiai ji būna gen.modifikuota doh.gif nedžiugina...tai gal kas ką primesit iš savo žinių, nelabai žinau- verta/neverta ją valgyt g.gif
Atsakyti