QUOTE(violence @ 2010 02 01, 21:21)
klausyk, Rasma, tu duoną tik toj savo šustroj mašinoj kepi ar ir orkaitėj?
Galėčiau duoną išsikepti savo elektrinėj orkaitėj??? bet formą turiu tik meškučio
Aš jei kepu duoną, kuri turi tradicinę formą, pvz. indiškoji
naan, ar itališkoji
ciabatta, tai tešlą ruošiu duonkepėje, bet formuoju rankom ir kepu orkaitėje.
Jei tai duona, kuri neturi tradicinės formos, tai jau visą darbelį palieku duonkepei
Bet kokią duoną galima iškepti orkaitėje, bet - būtinai orkaitės dugne reikia dėti indą su verdančiu vandeniu ir kai kurias duonas pageidautina aplyginti su šlapiom rankom, kad labai nesutrūkinėtų pluta.
Galėtum išsikepti orkaitėje ir be jokių meškučių formos. Tiesiog susiformuotum kepaliuką ant skardos, tradicinė duonos ar batono formos