Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas sveikatai ir grožiui

ir dar kaip manote kas gali sleptis po zodziais "naturalus pieno aromatas"?
cia mano megstamoj arbatoj toks dalykas randasi

rytorasa kai nesem ten "deze" niekas neispejo kiek laiko internetas suvalgys lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 01 vasario 2010 - 19:12
QUOTE(me_gustas_tu @ 2010 01 28, 18:34)
As labai panasiai siandien gaminau - makaronus su Pesto padazu  smile.gif

Kalbant apie vandeni - zinoma, buna inkstu nepakankamumas, dar kokie nors sutrikimai, na bet kiek is musu tokiu sutrikimu turime? Vienetai. Ir nereikia itarinet ligu, kol jomis dar nesergame. Taip, visi mes skirtingi, bet pastebejau toki dalyka - individas linkes save laikyti individualesniu uz kitus  biggrin.gif Visiems mums buvo duotas tas pats kunas. Gal kazkiek su skirtingu vitaminu ir mineralu kiekiu, genetika ir pan., bet visi mes is vieno molio drebti... mirksiukas.gif
Faktas tas, kad zmones per mazai geria vandens. Turiu tokia knyga 'Jusu kunas saukiasi vandens'. Joje teigiama, kad nemazas procentas zmoniu neturi aiskiai isreiksto troskulio jausmo, tad troskuli paprasciausiai palaiko alkiu. Dar teigiama, kad vandens trukumas sukelia begale ligu, tame tarpe ir sanariu ligas, hipertonija (kaip organizmo prisitaikyma prie nuolatinio skysciu trukumo), depresija ir t.t. Kai pirkau sia knyga, buvo dar dvi labai panasios, jose buvo destoma praktiskai tas pats, gal tik sudetingiau, daugiau medikams skirtos.... 4u.gif

Labai teisingai,malonu,kad yra zmoniu kurie skaito tokias knygas,o vandeni reikia gerti svaru ,atitinkanti musu organizmo pH ,toki galime gauti tik gerdami koralini vandeni,kuri galome gauti tarptautinio coral clubo platintojus,tai unikalus produktas,rugstine musu organizmo terpe pavercia sarmine,sureguliuoja kraujo spaudima ir dar daug problemu,kuriu igyjame negerdami tinkamo vandens
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 02 01, 18:15)
Ryt, jei neklystu 19.40 per LNK.

QUOTE(Odora @ 2010 02 01, 19:06)
informuokit kas ir kaip, mano tv garaze laikomas biggrin.gif

Na kaip ir rašiau bus ryt, ką tik per TV reklamą mačiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 01, 16:45)
aš ir iš tų, kurios nepasitiki Viči  drinks_cheers.gif

doh.gif Ot velnias, man jinai vienintele duona skani buvo, tai ka dabar valgyti? Gal kas zino kokia eko gera duona be kmynu? biggrin.gif negaliu pakesti kmynu doh.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 02 01, 17:15)
Kokiam PC perki?

Perku IKI, kituose parduotuvese neteko matyti.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 02 01, 18:42)
Žinokit gali būti, kad tą laidą apie grūdus rodys ir šiandien, vartau programą, bet neįkertu kuri ten laida, tai gal 19.40 pasijunginėkite LNK ir TV3 mastau.gif

merginos, ryt 19.40 val. per LNK, Rūtos Grinevičiūtės Paskutinė instancija!!!

QUOTE(Odora @ 2010 02 01, 19:09)
ir dar kaip manote kas gali sleptis po zodziais "naturalus pieno aromatas"?

gal celiuliozė bigsmile.gif Jei iš celiuliozės vanilino aromatą išgauna, tai ką čia pieną suklastoti tongue.gif

QUOTE(GinMintė @ 2010 02 01, 20:07)
doh.gif  Ot velnias, man jinai vienintele duona skani buvo, tai ka dabar valgyti?

jeigu tau skani, tai ir valgyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 01, 21:15)
jeigu tau skani, tai ir valgyk  4u.gif

Tai jus man cia pripasakojot visko negero, dabar nekils ranka pirkti tos duonos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 02 01, 19:05)
tikrai purškia. Tik ne grūdus prieš kūlimą, o žemę prieš sėją, kad žolės neaugtų...  smile.gif

Nu kad ir kaip nutolus aš nuo žemės ūkio, bet kas yra "Roundap'as" aš žinau wink.gif Ir žinau, kad nuo žolės purškia, bet girdėjau, kad purškia prieš kūlimą. Nes kaip žolė nudžiūsta, taip ir tos grūdinės kultūros, kurias reikia kulti, o natūraliai nedžiūsta dėl lietaus pvz. unsure.gif
Šiaip netvirtinu nieko, tik pasidalinau tuo, ką esu girdėjusi mirksiukas.gif nemačiau, kad purkšrų savo akimis. Bet "roundp'ą" esu mačiusi. Ir žolę juo nupurkštą esu mačiusi biggrin.gif ir savo pievelės juo nepurškiau, o šliaužiau keliais-nareliais ir rinkau po vieną piktžolę vos ne su pincetu, tuo gąsdindama savo kaimynus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 02 01, 17:17)
suvalgėme, deja... prieš keletą savaičių buvo kalbėta, kad didieji prekybos tinklai sėkmingai prekiauja apelsinais, užnuodytais pesticidais.

Teisingai, jūs sakote - jūs žinote smile.gif
Lietuvoje vienintelė "Augma" importuoja apelsinus. Visi prekybos centrai kaip susitarę tik iš jos apelsinus ima ir prieš dvi savaites jau išparduotos būtent tų, su pesticidais, apie kuriuos tik vakar ar šiandien Europą informavo. Ironizuoju, jeigu ką. Nes pasakysiu tiek - yra žmonių, kurie mėgsta skleisti paniką g.gif

Dabar kas turi apelsinų dviejų savaičių laikotarpyje nusipirkę, greit meskit į bendrą dėžę ir atsiųskit man, aš juos suvalgysiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 02 01, 20:09)
rytorasa kai nesem ten "deze" niekas neispejo kiek laiko internetas suvalgys lotuliukas.gif

ooo, jo.. čia tai daug laiko praleidžiam... doh.gif

QUOTE(ragana @ 2010 02 01, 21:25)
Nu kad ir kaip nutolus aš nuo žemės ūkio, bet kas yra "Roundap'as" aš žinau wink.gif Ir žinau, kad nuo žolės purškia, bet girdėjau, kad purškia prieš kūlimą. Nes kaip žolė nudžiūsta, taip ir tos grūdinės kultūros, kurias reikia kulti, o natūraliai nedžiūsta dėl lietaus pvz.  unsure.gif
Šiaip netvirtinu nieko, tik pasidalinau tuo, ką esu girdėjusi  mirksiukas.gif nemačiau, kad purkšrų savo akimis. Bet "roundp'ą" esu mačiusi. Ir žolę juo nupurkštą esu mačiusi  biggrin.gif  ir savo pievelės juo nepurškiau, o šliaužiau keliais-nareliais ir rinkau po vieną piktžolę vos ne su pincetu, tuo gąsdindama savo kaimynus  lotuliukas.gif

MB yra ūkininkas. Augina kviečius, miežius. Po nukūlimo grūdai yra džiovinami džiovykloje bet kokiu atveju, ar oras sausas, ar lietingas. Apie tokį džiovinimo būdą chemikalais dar negirdėjau... rolleyes.gif bet neteigiu, kad nėra, juk visokio bieso žmonės sumasto.. unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 02 01, 20:31)
Dabar kas turi apelsinų dviejų savaičių laikotarpyje nusipirkę, greit meskit į bendrą dėžę ir atsiųskit man, aš juos suvalgysiu cool.gif

turiu mandarinų, bet neduosiu lotuliukas.gif

kaip tu sakai, ar verta vaisius iš PC numirkyti, nuplauti su soda, ar čia nesąmonė? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 02 01, 21:31)
Teisingai, jūs sakote - jūs žinote smile.gif
Lietuvoje vienintelė "Augma" importuoja apelsinus. Visi prekybos centrai kaip susitarę tik iš jos apelsinus ima ir prieš dvi savaites jau išparduotos būtent tų, su pesticidais, apie kuriuos tik vakar ar šiandien Europą informavo. Ironizuoju, jeigu ką. Nes pasakysiu tiek - yra žmonių, kurie mėgsta skleisti paniką g.gif

neskleidžiu panikos, tik sakau, ką girdėjau per žinias... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 01 vasario 2010 - 20:44
Aš irgi vaisius plaunu su soda ir šepetuku, bet tik tuos, kur bus naudojama ta žievė, pvz. citrina į arbatą, o šiaip patingiu, nuplaunu ir nulupu,, apie numirkymą niekad negirdėjau

Man mama jau prieš mėnesį sakė, tik nesugalvok pirkt apelsinų, girdėjo kažką per radiją, ai aš prijaučiu obuoliams, nu prieš mandarinus neatsilikau wub.gif
Atsakyti