Jetus, ateities pirkinys- oro drekintuvas, o jos cia su duonkepe galva suka
. Noreciau kaip ...
QUOTE(Diva:) @ 2010 02 02, 12:00)
Jetus, ateities pirkinys- oro drekintuvas, o jos cia su duonkepe galva suka
. Noreciau kaip ... 
Na, jei prakalbom apie oro drėkintuvus, tai gal atsiras išmanačių ir galėsiančių patarti. Kiek domėjausi jais, taipagal veikimą man būtų piimtiniausias ultragarsinis. Bet suabejojau dėl to ultragarso. Ar yra jį saugu naudoti? Žinau,kad gyvūnams jis nepatinka. Gal kas turit nuomonių dėl ultragarso poveikį žmonėms
niam
o galima ta duonele be mieliu kept?
o galima ta duonele be mieliu kept?
QUOTE(katiniene-gerai @ 2010 02 02, 12:05)
Galima kepti su raugu. Baltos nesu su raugu kepusi, bet juoda tai man skanesnė už bet kurią pirktinę. Beje, juoda duonelė man skanesnė kepta orkaitėje nei duonkepėje, taip kad norinčios galit drąsiai išsibandyt su turima technika.
Papildyta:
Aišku,pirma raugą reikia užsiauginti.
QUOTE(Trolėmolė @ 2010 02 02, 11:54)
Aha, teflonas ten. Bet jo gi nebraižai ten ir nekaitini ans stiprios ugnies. Turėjau duonkepę virš 10 metų, tai niekas neišsibraižė.
Dėkui už info
QUOTE(Saulužė @ 2010 02 02, 12:18)
Terlionės tai nėra jokios. Sudedi visus produktus ir po keleto valandų iškratai baltą duonelę iš to kibirėlio. Kibirėlis lieka beveik švarus. Nuimu mentelę nuo dugno ir perplaunu vandenuku. Viskas.
QUOTE(Trolėmolė @ 2010 02 02, 13:17)
Galima kepti su raugu. Baltos nesu su raugu kepusi, bet juoda tai man skanesnė už bet kurią pirktinę. Beje, juoda duonelė man skanesnė kepta orkaitėje nei duonkepėje, taip kad norinčios galit drąsiai išsibandyt su turima technika.
Papildyta:
Aišku,pirma raugą reikia užsiauginti.
Papildyta:
Aišku,pirma raugą reikia užsiauginti.
o kaip ta rauga augint?
QUOTE(katiniene-gerai @ 2010 02 02, 12:21)
Va šitoj temoj viskas apie kepamą duonelę. Pirmame puslapyje rasit visą svarbiausią info. Duonelė
QUOTE(Trolėmolė @ 2010 02 02, 12:17)
Galima kepti su raugu. Baltos nesu su raugu kepusi, bet juoda tai man skanesnė už bet kurią pirktinę. Beje, juoda duonelė man skanesnė kepta orkaitėje nei duonkepėje, taip kad norinčios galit drąsiai išsibandyt su turima technika.
Papildyta:
Aišku,pirma raugą reikia užsiauginti.
Papildyta:
Aišku,pirma raugą reikia užsiauginti.
bandžiau pasidaryt ruginį raugą, bet nesigavo...
QUOTE(Trolėmolė @ 2010 02 02, 12:24)
Va šitoj temoj viskas apie kepamą duonelę. Pirmame puslapyje rasit visą svarbiausią info. Duonelė
o ka radau
http://www.supermama...howtopic=542723
QUOTE(Diva:) @ 2010 02 02, 12:32)
Jei ten naudota, tai sakyčiau brangoka
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2010 02 02, 12:31)
bandžiau pasidaryt ruginį raugą, bet nesigavo...
nėra ten jau taip viskas paprasta..
Bandykit dar kartą. Pasikonsultuokit temoje su mergaitėmis ir atrasit klaidas. Kai pradedi atrodo tamsus miškas, o paskui savaime viskas aišku pasidaro.
Taip, su raugu daugiau vargo yra. Bet pradėti galima nuo baltos bulkos su mielėmis. Kai įgusite, tada duonytę su mielėmis sakyčiau bandyti, o paskui jau ir raugo eilė ateis.
QUOTE(Trolėmolė @ 2010 02 02, 12:38)
Bandykit dar kartą. Pasikonsultuokit temoje su mergaitėmis ir atrasit klaidas. Kai pradedi atrodo tamsus miškas, o paskui savaime viskas aišku pasidaro.
Taip, su raugu daugiau vargo yra. Bet pradėti galima nuo baltos bulkos su mielėmis. Kai įgusite, tada duonytę su mielėmis sakyčiau bandyti, o paskui jau ir raugo eilė ateis.
Taip, su raugu daugiau vargo yra. Bet pradėti galima nuo baltos bulkos su mielėmis. Kai įgusite, tada duonytę su mielėmis sakyčiau bandyti, o paskui jau ir raugo eilė ateis.
bandžiau du kartus ruginį raugą daryt, abu kartus nesigavo... Daugiau nebandysiu..
Gavau gatavo kvietinio raugo, tai net šaldytuve lipa per indo kraštus..
Mielių nenoriu...





