aš kur dirbau buvo dvi mergaitės dvynukės (3 m), tai irgi tokį staliuką turėjo. kadangi abi labai mėgo kartu dirbt tai užteko vieno stalo. du popieriaus lapai telpa, ir dar pieštukų kreidelių ir visokio kito velnio buvo. aišku dideliems darbams jau nelabai užtektų, bet šiaip patiko man ir tas staliukas ir kėdutės. tvirti tikrai. o dėl apipaišymo.. juk ant savo stalo vaikiško, tai kodėl ir neleidus, viršus nusivalo o nuo kojų

QUOTE(Cobre @ 2010 03 20, 11:50)
pirma komplektuka as turiu. patvarus jis manau. tik ta medine dalis, tai ji tarsi niekuo nedengta, tai jei koks flomasteris brukstels labai ar pan., tai manau liks tikrai deme. Antri man tokie rimtesni atrodo (nors sakau, del tvirtumo ir pirmuju neimu i galva). Taciau jei jie sunkesni uz pirmuosius, tada man netiktu, nes mano vaikinas ta staliuka tamposi kur jam reikia. Grazumo atzvilgiu, tai man antrieji be abejo grazesni.
Mano berniukui dabar 5 metai, todel pirkau ir dar pirkciau tik pirmaji komplektuka, nes:
1. kainos skirtumas abieju komplektuku toks, kad galiu pakeisti pirmaji dar kokius tris kartus
o subraizyti, apipaisyti fomasteriais gali ir ta ir kita komplektuka.
2. naudosimes komplekteliu pora metu, tai manau, kad tiek mums puikiai atitarnaus ir todel moketi didesniu pinigeliu uz balda, kuris veliau tikrai iskeliaus is namu, nematau prasmes.
3. nezinau, kaip antrasis, bet pirmas tikrai lengvas ir todel mums labai tinka.
4. nepaziurejau, kiek pas jus vaiku, taciau nors kedutes ir dvi, taciau man atrodo, kad realiai patogu vienu metu prie staliuko, tiek vieno, tiek kito tik vienam vaikui (as pagal saviski sprendziu
), todel jei netyciukais, planuojate dviems vaikuciams vieno stalo, tai manau neuztenka. jei pirkti antraji - kaina labai isauga dviems staliukams. cia aisku argumentas, jei vaikai du ir skaiciuojami pinigeliai.
Surasiau savo argumentus, kad jums butu tiesiog lengviau issirinkti, jusu argumentai gali buti visai juk kiti
dabar dirstelejau, kad antro mazylio dar tik laukiate, tai gali buti, kad jam tai bus palikimas nuo sesytes, tada gal tikrai reiktu pagalvoti apie antra komplektuka, jei skirtumas tarp vaikuciu toks, kad kai maziukui reikes staliuko, tai sesytei jau bus poreikis rasomajam stalui
Nors antras be abejo grazesnis. kedute isvis fainulka
Mano berniukui dabar 5 metai, todel pirkau ir dar pirkciau tik pirmaji komplektuka, nes:
1. kainos skirtumas abieju komplektuku toks, kad galiu pakeisti pirmaji dar kokius tris kartus

2. naudosimes komplekteliu pora metu, tai manau, kad tiek mums puikiai atitarnaus ir todel moketi didesniu pinigeliu uz balda, kuris veliau tikrai iskeliaus is namu, nematau prasmes.
3. nezinau, kaip antrasis, bet pirmas tikrai lengvas ir todel mums labai tinka.
4. nepaziurejau, kiek pas jus vaiku, taciau nors kedutes ir dvi, taciau man atrodo, kad realiai patogu vienu metu prie staliuko, tiek vieno, tiek kito tik vienam vaikui (as pagal saviski sprendziu

Surasiau savo argumentus, kad jums butu tiesiog lengviau issirinkti, jusu argumentai gali buti visai juk kiti

Nors antras be abejo grazesnis. kedute isvis fainulka

aciukas už atsakyma

Man pačiai tas antras variantas ir labai

Aišku kainų skirtumas didžiulis, tai ir neleidžia apsispręst kurį variantą imti, todėl ir teiraujuosi dėl patvarumo. O sakykit kokį procentą ima vežėjai už tarpininkavimą?
Cobre jūs patys vežėtės iš lenkų ar iš tarpininkų pirkot? Gal galėtum čia arba į Až įmesti realią fotkes?

O gal kur pardėse matėt didesnį vaikiškų staliukų pasirinkimą?
QUOTE(wingless @ 2010 03 20, 20:01)
aciukas už atsakyma
dukrytei bus 4 neužilgo, tai staliuku naudosis dar porą metelių, kol pradės eiti i mokyklą, mažasis pasibels į pasaulį po keletos dienų, tai prie bendro staliuko abu manau susės po kokių metų. Kol abu praaugs tiek, kad galėtų gyventi atskiruose kambariuose ir vieni antrame aukšte, naudosis vienu kambariu. O tada jau po keleto metelių mes savo miegamąjį kraustysim į pirmąjį aukštą, vaikus palikdami karaliauti antrame aukšte atskiruose kambariuose. Tad norėtųsi, kad staliuko ir kėdžių užtektų ne tik dukrytei, bet ir mažiui. Tai svarbu ne tik tvirtumas baldelių, bet ir staliuko dydis, kad tilptų kartu metus laiko prie staliuko piešt ar žaist kažką, ir aukštis, kad tilptų normaliai dičkė iki mokyklos. Kambarys kol kas tuščias, nes tik dabar baigėm remontus. Baldelius - lova, lentynas ir kt. dar tik užsisakinėsim. Tai staliuka su kėdėm vėliau planuoju perdažyti kažkokia spalva, kad įsipaišytų į visą kambario kontekstą
Išmatavimai jo žiūriu ir didesni nei pirmojo, tai tikrai dviese susėstų be problemų
Nors lenkiškai nesuprantu nieko, bet atrodo, kad tas antras variantas iš natūralaus medžio ar klystu?
Aišku kainų skirtumas didžiulis, tai ir neleidžia apsispręst kurį variantą imti, todėl ir teiraujuosi dėl patvarumo. O sakykit kokį procentą ima vežėjai už tarpininkavimą?
Cobre jūs patys vežėtės iš lenkų ar iš tarpininkų pirkot? Gal galėtum čia arba į Až įmesti realią fotkes?
Sunkoka apsispręst kai daikto negali realiai pamatyti ir pačiupinėti

taip, medinis, iš pušies pagamintas, bet jei planuojate perdažyti, tai nežinau ar verta tokį pirkti, nes jis lakuotas, reikės nušviesti, dažyti ir vėl lakuoti

Aš pati noriu dažyti, todėl ieškau nelakuoto, esu išsirinkusi, tik kad jo vis nėra nei vienoje aplinkinėje šalyje

Vežėjai ima apie 10%

QUOTE(Nerytė @ 2010 03 19, 14:51)
kaip graziai atrodo. Uzuolaidos irgi fainos, gal is ikejines medziagos?
aha, iš ikėjinės medžiagos

šiandien mačiau, mūsų ikėjoj nupiginti tie pirmieji pigesnieji staliukai. na, atrodo, kad tie. 12e.
Will, kokį esat išsirinkę? iš ikėjos?
QUOTE(pienės_pūkas @ 2010 03 20, 21:50)
Will, kokį esat išsirinkę? iš ikėjos?
va tokį:

pas mus čia plėšia žymiai daugiau

kad šitie visi kartu, ir stalas ir kėdės, komplektas. tik nenupiginti . Lenkijoj nėra? Ar kur kitur? Suomijoj yra

QUOTE(pienės_pūkas @ 2010 03 20, 22:28)
kad šitie visi kartu, ir stalas ir kėdės, komplektas. tik nenupiginti . Lenkijoj nėra? Ar kur kitur? Suomijoj yra 

Iš Suomijos nėra kam parvežti

QUOTE(wingless @ 2010 03 20, 21:01)
Sunkoka apsispręst kai daikto negali realiai pamatyti ir pačiupinėti

mes kaip tik laukiam to pirmojo atvykstant kitą savaitę. Ėmėm, kad nebūtų brangus, ketinam šiek tiek padažyt kokiom įdomesnėm spalvom, dar lovytę ėmėm irgi medinukę.
Ketinam vaikams paaugus kažkokus brangesnius funcionalius baldus gamintis, o kol kas nesibaigiantiems piešimams, lipdymams, apsilaistymams sriuba labai tiks ir šie pigučiai.
Lietuvoje su pasirinkimu ir kainomis nyku. Natūralaus medžio be proto brangu, o pigūs - iš karto labai prastos kokybės. Vargu ar ką geresnio už Ikea produkciją rasit.
dar klausimas - kaldros. Visos vienodo dydžio, 150x200, negi nėra 2x2???
norėjom vasarinę ploną nusipirkt, nieko gero nerandam - nei plonų, nei didelių

QUOTE(kulipka @ 2010 03 21, 23:42)
dar klausimas - kaldros. Visos vienodo dydžio, 150x200, negi nėra 2x2???

ten prie kiekvienos, atsivertus, galima pasirinkti dydį, arba 150x200, arba 240x220.
QUOTE(pienės_pūkas @ 2010 03 21, 23:46)
ten prie kiekvienos, atsivertus, galima pasirinkti dydį, arba 150x200, arba 240x220.
tiksliai, radau ir savo dydį, tik sudėtis nelabai tinka
ačiū

vakar Renaldas atvežė prekytes.
visos pralenkė mano lūkesčius
pirmą kartą iš Ikea pirkau, tai truputi jaudinausi, nors ir buvau prisiskaičius atsiliepimų. dabar jau bus drąsiau.

visos pralenkė mano lūkesčius

pirmą kartą iš Ikea pirkau, tai truputi jaudinausi, nors ir buvau prisiskaičius atsiliepimų. dabar jau bus drąsiau.
QUOTE(wingless @ 2010 03 20, 22:01)

as jau buvau imetusi nuotrauka.
http://www.supermama...?...&p=35451194
Siaip labai naudinga persmesti visa tema. tikrai imetame realiu nuotraukeliu, kodel gi neperversti?