Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Meškutex @ 2010 02 15, 15:02)
o kokie skaiciukai HCG, man idomu  4u.gif
kad melyne nuo durio nieko tokio manau man irgi budavo ypac kai nepataikydavo

hcg mano labai didelis. 656. 11 dpo.
Atsakyti
QUOTE(~Airin~ @ 2010 02 15, 01:06)
Vadinas, nėra gerai, nes vienišoms negalima. Kuo jos blogesnės? Ir kur garantija, kad susituokus vyras bus geras tėvas? Jokių garantijų. Tai kodėl vieniša moteris paliekama už borto????

Reiktų didelį ačiū pasakyti vaisingumo asociacijai už didelį nuveiktą darbą, kad šitie reikalai apskritai pajudėtų, o ne piktintis jog jums neįtiko. Čia dar pačių pradžia, nėra ko norėti visko iš karto.

Atsakyti
QUOTE(naughty-me @ 2010 02 15, 16:38)
hcg mano labai didelis. 656. 11 dpo.

koks gražus skaičiukas bigsmile.gif
aš dabar laukiu 5 IUI rezultatų. jei nepavyks, gal dar reiktų pabandyti 6 IUI, bet vilties turbūt jau nedaug, juk ne veltui daugiau 6 nepataria darytis.. taigi, reiks palengva pratintis prie minties žingsniuoti link IVF. o tokie skaičiukai kaip naughty-me įžiebia vilties bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(junona123 @ 2010 02 15, 16:47)
koks gražus skaičiukas  bigsmile.gif
aš dabar laukiu 5 IUI rezultatų. jei nepavyks, gal dar reiktų pabandyti 6 IUI, bet vilties turbūt jau nedaug, juk ne veltui daugiau 6 nepataria darytis.. taigi, reiks palengva pratintis prie minties žingsniuoti link IVF. o tokie skaičiukai kaip naughty-me įžiebia vilties  bigsmile.gif

mano skaiciukai po IUI. 4u.gif cia rasiau tik todel, kad labai neramu del labai labai dideliu skaiciu.
Atsakyti
QUOTE(naughty-me @ 2010 02 15, 16:15)
mano skaiciukai po IUI.  4u.gif  cia rasiau tik todel, kad labai neramu del labai labai dideliu skaiciu.

Mergyt kada suzinosi kiek pilvelyje zirniuku? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2010 02 15, 17:17)
Mergyt kada suzinosi kiek pilvelyje zirniuku? bigsmile.gif

penktadieni 4u.gif

bet keliames i IUI tema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naughty-me @ 2010 02 15, 17:15)
mano skaiciukai po IUI.  4u.gif  cia rasiau tik todel, kad labai neramu del labai labai dideliu skaiciu.

isties saunu, kad uzteko IUI pasigauti angeliuka 4u.gif
o gal ir ne viena, tad laikysiu kumstukus, kad viskas butu gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 02 15, 00:07)
Sveikute  4u.gif
O kodel antra doze leisies dipherelino? Ir kuriom c.d.? Sekmes  4u.gif

Antra leisiuos todel, kad susileidus pirma doze pasiskaiciavom kad neuzteks mum pinigeliu daryti IVF, tai atkelem ta reikala. Todel gydytojas liepe susileisti antra doze ir 21 d po susileidimo atvaziuoti ir pradesim stimuliacijas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2010 02 15, 18:00)
Antra leisiuos todel, kad susileidus pirma doze pasiskaiciavom kad neuzteks mum pinigeliu daryti IVF, tai atkelem ta reikala. Todel gydytojas liepe susileisti antra doze ir 21 d po susileidimo atvaziuoti ir pradesim stimuliacijas. 4u.gif

Aisku, Gaila, kad taip isejo verysad.gif ***** bragus tas dipherelinas doh.gif Nu bet ka padarysi. Sekmes 4u.gif Kada vaziuosi dabar i Riga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VELI @ 2010 02 15, 10:30)
butu idealu gauti viska be apribojimu, bet gyvenimas yra ziaurus...
reikia imti, bent tai ka duoda..

~Airin~, tu neesi blogesne. paprasciausiai asociacija nevisagale...bet tu bet kada galesi kreiptis pas kaimynus latvius ar i kita sali, kur nebus draudziama daryti IVF be sutuoktinio.  4u.gif

Oi ne, aš toli gražu nesiekiu gauti visko be apribojimų.
Taip, blogesnė nesu, bet savo šalyje tokia jaučiuosi, deja.

QUOTE(Singerita @ 2010 02 15, 15:42)
Reiktų didelį ačiū pasakyti vaisingumo asociacijai už didelį nuveiktą darbą, kad šitie reikalai apskritai pajudėtų, o ne piktintis jog jums neįtiko. Čia dar pačių pradžia, nėra ko norėti visko iš karto.

Nesusikalbėjome?
Vaisingumo asociacijai neturiu nė vieno priekaišto, o džiaugiuosi jų darbu. Beje, kažkas man siūlė prisidėti ir pačiai kažką veikti, tai prisidedu ir veikiu, tik garsiai apie tai nekalbu wink.gif
Ir nesipiktinau, o tiesiog išsakiau apmaudą, kad mūsų šalyje už borto paliekamos vienišos moterys. Kompensavimu labai džiaugiuosi, nes ir man pačiai kažkada teko imtis tūkstantines paskolas - žinau, ką tai reiškia, ir nekalbu iš lempos. Dabar likau viena. Paskolą paimt dar sunkiau, vaikutį turėt - taip pat. Tiesiog... Yra kaip yra. Ir ne apie VA aš čia kalbėjau.
Atsakyti
QUOTE(~Airin~ @ 2010 02 15, 17:58)
, tik garsiai apie tai nekalbu wink.gif
Ir nesipiktinau, o tiesiog išsakiau apmaudą, kad mūsų šalyje už borto paliekamos vienišos moterys. Kompensavimu labai džiaugiuosi, nes ir man pačiai kažkada teko imtis tūkstantines paskolas - žinau, ką tai reiškia, ir nekalbu iš lempos. Dabar likau viena. Paskolą paimt dar sunkiau, vaikutį turėt - taip pat. Tiesiog... Yra kaip yra. Ir ne apie VA aš čia kalbėjau.

Tada atsiprašau, kad ne taip jus supratau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2010 02 15, 18:20)
Aisku, Gaila, kad taip isejo  verysad.gif ***** bragus tas dipherelinas  doh.gif Nu bet ka padarysi. Sekmes  4u.gif Kada vaziuosi dabar i Riga  ax.gif

Taip, brangus tikrai doh.gif Nieko nepadarysi verysad.gif Vaziuosiu kovo vidury, tai va menesiuka turiu pinigeliam sukaupti unsure.gif
Atsakyti