Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

Sveikutes,gal kuri zinot kokia negimdinio rizika darant ivf?
Siandien patvirtino negimdini,kai gydytojai pasakiau ,kad planuoju darytis ivf siais metais,rekomendavo pasalinti ir ta likusi kiausintaki,kad aplamai jokiu sansu negimdiniui nebutu.Tai va ir galvoju dabar,per ivf daro sodinima i gimda,negi embrioniukas kazkaip nukeliauja atgal i kiausintaki ar kaip cia iseina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 02 18, 14:18)
Siandien patvirtino negimdini,kai gydytojai pasakiau ,kad planuoju darytis ivf siais metais,rekomendavo pasalinti ir ta likusi kiausintaki,kad aplamai jokiu sansu negimdiniui nebutu.Tai va ir galvoju dabar,per ivf daro sodinima i gimda,negi embrioniukas kazkaip nukeliauja atgal i kiausintaki ar kaip cia iseina? g.gif

Kai paskutini karta kalbejau su savo gydytoju, jis man aiskino, kad kartais del gimdos spazmu jau isodintas embrionasm yra isstumiamas atgal i kiausintaki. Daug didesne tikimybe, kad taip atsitiks, jei moteris ruko. O procentais kazkaip neklausiau, jis pats ta tema uzvede..
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 02 18, 16:18)

g.gif kai kurios klinikos naudoja spec klijus, prikabinti embrionui prie gimdos sieneles...rizika yra, bet procentu irgi nezinau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(VELI @ 2010 02 18, 16:52)
g.gif kai kurios klinikos naudoja spec klijus, prikabinti embrionui prie gimdos sieneles...rizika yra, bet  procentu irgi nezinau  schmoll.gif

bak - e LT naudoja, bet pasak daktarės nedidesnis pastojimo procentas nei be jų verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
Esu naujoke forume, bet senbuve musu problemose. Guliu namuose po 3 IVf, siandien 10 dpo. Laukimas zudo, tai siandien pasidariau testa, taciau jis neigiamas. verysad.gif Bet dar neprarandu upo. Sestadieni HCG paskirtas. Tiesiog tikejausi, kad gal koks vaiduokliukas jau ir siandien pasirodis.
Esu aktyvi forumo skaitytoja jau seniai, bet siandien nutariau prisijungti ir papasakoti savo patirti. Noriu pasakyti T.P. Keberiokst, kad negimdinis nestumas po IVF galimas. Sunku patiketi, bet po praeitos proceduros musu dvynukai buvo isitaise mano abiejuose kiausintakiuose verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2010 02 18, 16:59)

sveika prisijungus 4u.gif
tavo patirtis didele doh.gif
laikau kumstelius uz tavo nestuke.gif nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(Šarūniukė @ 2010 02 18, 16:55)
bak - e LT naudoja, bet pasak daktarės nedidesnis pastojimo procentas nei be jų verysad.gif  4u.gif

g.gif o kaip su negimdiniu? gal ju apmazejo?
Atsakyti
QUOTE(VELI @ 2010 02 18, 17:10)
sveika prisijungus  4u.gif
tavo patirtis didele  doh.gif
laikau kumstelius uz tavo  nestuke.gif  nestuke.gif
Papildyta:

g.gif o kaip su negimdiniu? gal ju apmazejo?

aciu uz kumstelius. Man ju labai reikia. Bijau, neigiamo atsakymo. Jau desimt metu su tuo gyvenu. Aiskios priezasties kaip ir nera. Gal dabar jau amzius tik gali buti. Laikas bega nenumaldomai, kai virs 35. Bet tyrimai visi geri. Isbandziau jau galima sakyti viska.
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2010 02 18, 14:59)
sveikos,
Esu naujoke forume, bet senbuve musu problemose. Guliu namuose po 3 IVf, siandien 10 dpo. Laukimas zudo, tai siandien pasidariau testa, taciau jis neigiamas. verysad.gif Bet dar neprarandu upo. Sestadieni HCG paskirtas. Tiesiog tikejausi, kad gal koks vaiduokliukas jau ir siandien pasirodis.
Esu aktyvi forumo skaitytoja jau seniai, bet siandien nutariau prisijungti ir papasakoti savo patirti. Noriu pasakyti T.P. Keberiokst, kad negimdinis nestumas po IVF galimas. Sunku patiketi, bet po praeitos proceduros musu dvynukai buvo isitaise mano abiejuose kiausintakiuose  verysad.gif

O siaube,nu ir "pasiseke" sitaip blink.gif
Uztat man ta gydytoja ir siulo issioperuot jei darytu laparoskopija,nes negimdinis uztvirtintas jau trecias.Kiti trys persileidimai man jau su klaustuku,nes istorijos ju tokios pacios kaip negimdiniu.
Tik kazkaip turint bent viena kiausintaki vis dar gali tureti vilties "stebuklui",norisi kazkaip tketi,akd viena grazu ryta pamatysi teigiama testuka ir viskas bus gerai.O issiemus-atgal nesusidesi.
Dangutex,sestadieniui linkiu ir teigiamo testuko ir nemazu skaiciuku,trecias kartas nemeluos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 02 18, 17:27)
O siaube,nu ir "pasiseke" sitaip  blink.gif
Uztat man ta gydytoja ir siulo issioperuot jei darytu laparoskopija,nes negimdinis uztvirtintas jau trecias.Kiti trys persileidimai man jau su klaustuku,nes istorijos ju tokios pacios kaip negimdiniu.
Tik kazkaip turint bent viena kiausintaki vis dar gali tureti vilties "stebuklui",norisi kazkaip tketi,akd viena grazu ryta pamatysi teigiama testuka ir viskas bus gerai.O issiemus-atgal nesusidesi.
Dangutex,sestadieniui linkiu ir teigiamo testuko ir nemazu skaiciuku,trecias kartas nemeluos  mirksiukas.gif

Aciu uz palaikyma. Man taip pat siule juos pasalinti, bet nusprendziau pasilikti, tuo labiau kad abu sveiki - taip pat nenoriu prarasti vilties stebuklui. Zinau, kad ir si karta rizika yra, bet keista, kad pojuciai visai kiti. Praeita karta labai skaudejo, spazmavo gimda. Atrodo, kad organizmas dejo visas pastangas atsikratyti mano mazyliais, o si karta nepaprastai ramu, ypac dabar. nei pilvukas maudzia, nei krutine pozymius kokius rodo. Del to ir labai nekantrauju, kas gi vyksta.....

T.P Keberiokst linkiu tau teisingai nuspresti. Tikiu, kad labai sunku. Nezinau net ka as daryciau jei man tai pasikartotu.
Atsakyti
QUOTE(Zaizute @ 2010 02 17, 19:54)
Labas  4u.gif  Mano gyd. praejusi men. sake, kad jei testas bus teigiamas, Estrofem galeciau nutraukti. Kaip visada, geriau pasitark su savo gyd., nes vaistai ir ju kiekis skiriami individualiai  ax.gif

Visoms aciu uz atsakyma 4u.gif

Likus kelioms dienoms iki hcg darymo jau pradejau ne tik nerimauti, bet ir abejoti ar gerai supratau gydytoja, ar viska darau ka reikia smile.gif

Atsakyti
QUOTE(VELI @ 2010 02 18, 16:52)
g.gif kai kurios klinikos naudoja spec klijus, prikabinti embrionui prie gimdos sieneles...rizika yra, bet  procentu irgi nezinau  schmoll.gif

Naudojant tuos embrionu klijus,jie daugiau nebesiblasko po gimda,todel taip uzkertamas kelias negimdiminiui ax.gif .O kad su jais didesnis sansas pastoti -tai ne,nes priklauso nuo to ar embrionas isitvirtina i gimdos sienele.
Atsakyti
gera skaityt, kad sitaip skyrelis atsigaves clap_1.gif
mojuoju ir labai sveikinu naujasias nestuke.gif
lola.lola, meskutex, cassabella wub.gif oro_buckis.gif
Atsakyti