QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 02 18, 17:27)
O siaube,nu ir "pasiseke" sitaip
Uztat man ta gydytoja ir siulo issioperuot jei darytu laparoskopija,nes negimdinis uztvirtintas jau trecias.Kiti trys persileidimai man jau su klaustuku,nes istorijos ju tokios pacios kaip negimdiniu.
Tik kazkaip turint bent viena kiausintaki vis dar gali tureti vilties "stebuklui",norisi kazkaip tketi,akd viena grazu ryta pamatysi teigiama testuka ir viskas bus gerai.O issiemus-atgal nesusidesi.
Dangutex,sestadieniui linkiu ir teigiamo testuko ir nemazu skaiciuku,trecias kartas nemeluos
Aciu uz palaikyma. Man taip pat siule juos pasalinti, bet nusprendziau pasilikti, tuo labiau kad abu sveiki - taip pat nenoriu prarasti vilties stebuklui. Zinau, kad ir si karta rizika yra, bet keista, kad pojuciai visai kiti. Praeita karta labai skaudejo, spazmavo gimda. Atrodo, kad organizmas dejo visas pastangas atsikratyti mano mazyliais, o si karta nepaprastai ramu, ypac dabar. nei pilvukas maudzia, nei krutine pozymius kokius rodo. Del to ir labai nekantrauju, kas gi vyksta.....
T.P Keberiokst linkiu tau teisingai nuspresti. Tikiu, kad labai sunku. Nezinau net ka as daryciau jei man tai pasikartotu.