Labuka, turiu venu varikoze ir ko gero paveldima (tetis turejo) jau nuo 12 m pradejo lysti melynumai veliau mazgai darytis. pries 8 metu operavaus kaire koja. bet dabar jau desine isvagota gumbuota pasidare
ir kaireje kojoje taip pat kitose vietose lenda mazgai . darbas mano stovimas bet labai daug vaiksciot reikia aisku matyt ir darbas turi itakos nes visa diena ant koju gyvenu. Tik tie kad nieo neskauda niekad ir neskaudejo man tu koju. reik operacijos jau be kalbu bet tuomet tikriausiai reiktu ir kojines nesiot nuolat? nes kita vertus visas venas tektu is koju isimti anksciau ar veliau
dilema didziule

dilema didziule

Hm hm, kazkuriam portale radau gyd.Dagilaicio pasakojima apie varikoze, atrodo sita liga pagydoma ar palengvinama pasalinus sergancia su subyrejusiu voztuveliu vena, idant kitos venos dirbtu normaliu rezimu, o kojines, kiek zinau, po operaciju devimos visada. Jos neleidzia venai plestis ir pagerina kraujo nutekejima is kojos i sirdi ir neleidzia jam uzsistovet venoj, berods dar ir kresuliai nesusidaro, bet kojine nusimovus liga progresuoja toliau
pataisykit, jeigu klystu.

QUOTE(Murlyka @ 2011 01 21, 16:31)

QUOTE(* Pati Ta* @ 2011 01 22, 00:13)
Ne gydytoja as, bet manau, kad kai liga gerokai pazengus tai teks muvet didesnes kompresijos pedkelnes ar kojines (storesnes tokios, oprofilaktiniu tai kazi ar uztektu nors ir nekenktu gal)... Arba operuotis ir vistiek kazkiek laiko pedkelnes muvet

As turejau 140denu tokias pedkelnes, panasios i iprastas, bet vistiek kazkiek kojoms lengviau buvo, o uzvakar vaistinej ieskojau iki puses slaunu, tai istrauke storas tokias atvirais pirstais (gaila mano dydzio nebuvo), daug patogesnes, nereiktu nuolat taisytis smunkancio ir besiraitancio juosmens

Gal nelabai as i tema, bet...
Vasara ant slaunu ir per kelio lenkima atsiranda labai daug sutrukinejusiu kapiliaru, o ziema ju nera. Galvoju apie konsultacja, taciau ar verta, nes gydytojas nieko nepamatys, o vasara tikriausiai neatliekamas sklerozavimas? Ar kaip
Vasara ant slaunu ir per kelio lenkima atsiranda labai daug sutrukinejusiu kapiliaru, o ziema ju nera. Galvoju apie konsultacja, taciau ar verta, nes gydytojas nieko nepamatys, o vasara tikriausiai neatliekamas sklerozavimas? Ar kaip

I tema, nes sutrukinejusiu kapiliaru pas mane nuo pedkelniu buvo atsirade, gal labai jau jie trapus buvo ar kaip, cia per tuos didziuosius karscius. Jei rimti daktarai, tai kiek esu macius kazkokia stipria sviesa apsviete tuos kapiliarus pamato (esu macius per siuzetus tv), bet daugiau nelabai ka tezinau... Man ir paciai aktualu, nes slaunu sonai tokie primarginti...
QUOTE(Murlyka @ 2011 01 18, 16:57)
As vis pamirsdavau paklaust, ar jum kraujagysliu ant ranku, delnu ispampusiu nera? Nu kaip man ziauriai atrodo, rankos liesos o kraujagysles kaip desros 

Aha,as nuo vaikystes tokia,kuda kaip kartis o venos kaip desros

Nu va, o as vasara nuo saules slepiausi, kad tik dar labiau tom kraujagyslem nepakenkt
tai galejau bent pasidegint, gal ne tiek butu buve baisu

Sveikutes
Turiu ir as problemu su savo kojytemis
Tiksliau jose pilna pavirsiniu kapiliaru
Skletorepija daryta jau berods 4kartus ,pakutine pries metus.
Bet deja , kraujagysliniu rezginiu vis daugeja
Labai noreciau isbandyti lazerini smulkiu kraujagysliu salinimo buda
Tik zinoma reiktu patekti konsultacijai i GK klinika(beje cia esu salinusi savo sunui kraujagyslini apgama nuo veido lazeriu ir vaziavau su mazuoju del hemangiomos konsultacijai pas gyd Posiuna)
Didziausias man skleroterapijos minusas tos baisios melynes po proceduros ir likusios durio vietos zymes...kazin kaip po lazerio proceduros ,ar buna taip?
Aciu.
Gal kada vasario men vel pasitaikytu konsultacija ,mielai atlekciau ir is Kauno

Turiu ir as problemu su savo kojytemis

Bet deja , kraujagysliniu rezginiu vis daugeja

Labai noreciau isbandyti lazerini smulkiu kraujagysliu salinimo buda

Didziausias man skleroterapijos minusas tos baisios melynes po proceduros ir likusios durio vietos zymes...kazin kaip po lazerio proceduros ,ar buna taip?
Aciu.

Gal kada vasario men vel pasitaikytu konsultacija ,mielai atlekciau ir is Kauno