Įkraunama...
Įkraunama...

Venų varikozė

Man pries kokius 10 metų išoperavo venas ant kojų, paskui kelis kartus dariausi skleroterapiją . O dabar šakės- ant rankų venos iššoko, ir atrodo dar baisiau negu ant kojų, nes jokiais rūbais nepalsėpsi.... kas nors ka nors žino, ką daryti?? nes rankų neoperuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauragana: 26 kovo 2010 - 15:37
QUOTE(angelinka @ 2010 03 25, 20:16)

Aciukas,bet as bandziau skambinti,kad uzsiregistruociau konsultacijai,bet man jie nekelia vis g.gif Nezinau,ka daryti..Gal tiesiai ten eiti neuzsirasius?

Bandyk eiti neuzsiregistravusi, nemanau, kad isvys.
Papildyta:
QUOTE(Lauragana @ 2010 03 26, 14:36)
Man pries kokius 10 metų išoperavo venas ant kojų, paskui kelis kartus dariausi skleroterapiją . O dabar šakės- ant rankų venos iššoko, ir atrodo dar baisiau negu ant kojų, nes jokiais rūbais nepalsėpsi.... kas nors ka nors žino, ką daryti?? nes rankų neoperuoja.

o ka sako gydytojai, juk vistiek kazkokia iseitis tai turi buti.
Atsakyti
na va as jau irgi po operaciju, dariausi su lazeriu, esu labai patenkinta nes galiu gyvent normalu gyvenima lyg neturejusi jokios operacijos ;-) vienintelis nepatogumas kad visa savaite negali maudytis ir sapnuoji kosmarus del stiprios kompresines kojines ir tvarsciu ant kojos ;-) taciau viskas gyja puikiai ir tikrai visoms rekomenduoju jei tik leidzia finansai darytis venu operacija lazeriu
Atsakyti
buciau labai dekinga, jei kuri nors atsakytu blush2.gif Kada kreiptis i gydytoja? g.gif
Man ant vienos kojos (blauzdos) matyti jau negraziai islinde venos, kartais niezti ta vieta, vakare atsigulus koja tirpsta, buna, kad ir patinsta. Bet viskas neatrodo labai tragiskai, tai ir galvoju eit pas gydytoja ar neit? g.gif tiesiog nenoriu, kad nuejus gydytojas tik paziures ir pasakys, kad nieko DAR daryt nereikia, tai pasijusiu lyg ligos sau ieskociau. Dar pagalvos, kad atejo kokia simuliante, gal dirbt nenori, tai ligu iesko blush2.gif Vat ir nenusprendziu, eit ar palaukt metus kitus?
Kada jus ejote pas gydytoja? Kada jau tikrai reikia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leksa: 04 balandžio 2010 - 22:21
Jei jauti diskomforta gali nueiti ir pasikonsultuoti su gydytoju, jie tam ir skirti ;-) Manau geriau anksciau, nei veliau susirupinti sveikata, o ka gydytojas pagalvos, manau turetum maziausiai sukti galva, svarbu kad gautum atsakyma i savo klausimus ir abejones, o lai jie galvoja ka nori ;-)
Atsakyti
QUOTE(Linuska mama @ 2010 04 04, 22:37)
Jei jauti diskomforta gali nueiti ir pasikonsultuoti su gydytoju, jie tam ir skirti ;-) Manau geriau anksciau, nei veliau susirupinti sveikata, o ka gydytojas pagalvos, manau turetum maziausiai sukti galva, svarbu kad gautum atsakyma i savo klausimus ir abejones, o lai jie galvoja ka nori ;-)

diskomforta tai jauciu, bet... bijau ten eiti. Ne del to, kad daktaru bijociau, o del to, kad nieko nepasakys ir dar ziures nelaiminga veido israiska, kad del smulkmenu is jo brangu laika atimu.
Kazkada buvau pas vidaus gydytoja del nemigos ir galvos skausmo. Labai daznai skaudejo galva, akis. O gydytoja isklausius seselei pasake: tokia jauna, o dirbt nenori, tai biletenio atejo. Nenoriu, kad kazkas tokio pasikartotu. Simuliante as juk nesu.
Atsakyti
Tai reikia eiti pas gera gydytoja, kuris yra profesionalas savo srityje ir kuriam gydytojo etika neleistu kalbeti tokiu nesamoniu....pas tokius gydytojus kaip rasai manes uz pinigus nenuvarytu ;-)
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2010 04 04, 23:17)
diskomforta tai jauciu, bet... bijau ten eiti. Ne del to, kad daktaru bijociau, o del to, kad nieko nepasakys ir dar ziures nelaiminga veido israiska, kad del smulkmenu is jo brangu laika atimu.

Aisku reikia nueiti.
maziua galvok,kad daktarai pasakys.
Man irgi sake sesele,kad simuliuoju...
tai jau plauti skauda,tai kosija..tai krauju kosija (tipo meluoju)
Tai kiauside skauda. galu gale tinti koja pradejo..gavau giliuju venu tromboze.ir skubiuoju atveju pagulde i reanimacija.Daktare nustebo,kodel anksciau nenustate,kad plauciu embolija buvo..

Taip ,kad jei jauti diskomforta butinai eik.pasimatuok koja.kiek buna didesne uz kita.jei tinsta.

O beja..kuo skiriasi sita liga nuo giliuju venu trombozes?
Atsakyti
QUOTE(~Dark Elf~ @ 2010 04 08, 11:41)

man irgi butu idomu suzinoti g.gif
Atsakyti
Gerai, ikalbejot biggrin.gif primadieniui uzsirasiau pas gydytoja. Bijau swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(~Dark Elf~ @ 2010 04 08, 12:41)

Varikozė ir trombozė skirtingos ligos. Varikozė- tai venų išsiplėtimas, pasidaro kai venų vožtuvai yra nepilnaverčiai, neuždaro pilnai venos ir kraujas iš kojų sunkiau pakyla iki širdies, dėl kraujo užsistovėjimo venos plečiasi. Trombozė - kraujagyslėje susidaręs kraujo krešulys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sauda @ 2010 04 10, 15:42)
Varikozė ir trombozė skirtingos ligos. Varikozė- tai venų išsiplėtimas, pasidaro kai venų vožtuvai yra nepilnaverčiai, neuždaro pilnai venos ir kraujas iš kojų sunkiau pakyla iki širdies, dėl kraujo užsistovėjimo venos plečiasi. Trombozė - kraujagyslėje susidaręs kraujo krešulys  ax.gif

Aciuka 4u.gif dabar zinosiu.. tai irgi zmones nesioja kompresines kojines?
Atsakyti