Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio šniokštimas naktimis

QUOTE(angelu kalva @ 2010 03 29, 14:49)
Man visai nejuokinga. Atvirksciai - net baugoka, kai kudikiu uzsikimsus nosis yra gydoma antibiotikais, nuo kuriu jie vemia. Nes kai pagalvoji, tai kuo tada gydyti rimtas infekcijas? Jei antibiotikai skiriami nuo, atsiprasau, snarglio. O su tokia beda, manau, susiduria turbut kiekviena mama. As - tikrai neisimtis.

sakyk ka nori man tas pats....o savo vaikui daryk ka nori.visu pirma ne snarglius ,kaip jus vadinate as gydziau antibiotikais.jum nera prasmes aiskinti doh.gif .
jei nesusidurete su siomis problemomis ,tai ir nekomentuok.
is jusu pasakymo,atrodo pati isgalvojusi paemiau ir nupirkau vaistus .
matosi,kad neturite ka veikti,taip ir kabinejates,jau ne prie vienos forumietes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2010 03 29, 16:46)
sakyk ka nori man tas pats....o savo vaikui daryk ka nori.visu pirma ne snarglius ,kaip jus vadinate as gydziau antibiotikais.jum nera prasmes aiskinti doh.gif .
jei nesusidurete su siomis problemomis ,tai ir nekomentuok.
is jusu pasakymo,atrodo pati isgalvojusi paemiau ir nupirkau vaistus .
matosi,kad neturite ka veikti,taip ir kabinejates,jau ne prie vienos forumietes blush2.gif

As gi jusu neuzsipuoliau blink.gif Ir tikrai nepamaniau, kad vaistus pasiskyret ir nusipirkot pati. Net ir panorejus nepavyktu, nes antibiotiku be recepto neparduoda. Man tikrai idomu, nuo ko skyre vaistus, nes kaip supratau, vaikas snopuodavo naktimis, o issivemes nuo antibiotiku nebesnopavo. Nes visam aprasyme nematau jokios sasajos tarp simptomu, gydymo paskyrimo ir atomazgos. Uztat ir parasiau, kad skamba kaip is pasaku knygos.
Kaip minejau praeitam poste, su tokia problema (o gal jusu kitokia, nezinau)esu susidurusi, o pasisakyti forume turiu tokia pat teise kaip ir jus.

Pastebejau viena dalyka, kad stojus menulio pilnaciai ir keletas dienu pries stojant, zymiai paastreja kai kuriu forumieciu reakcija i pasisakymus. Prasideda tuscios rietenos ir aplamai nereikalingas apsizodziavimas. Gal tokiom dienom reikia idemiau skaityti postus ir labiau pamastyti pries rasant? Kad nepripeckiot ko nereikia. Ir nereikia visko priimt kaip asmeninio kaltinimo (ka kazkodel ipadaret)reikia isiskaityt i teksta..
Atsakyti

Vargau ir as su izsikimsusia nosyte koki menesi. Paryciais vargsiukas jau vos snopuodavo. Tai lasindavau juros vandeni ir didziulius baubus issiurbdavau. Kol viena diena besiurbiant pastebejau kraujuka doh.gif
Tada tik as (bloga mama) emiausi priemoniu- drekinti kambarius. Dabar isvezu i lauka po 2 kartus ir kagi- uztenka karta per diena tiesiog krapstuku praeiti pro snervytes smile.gif
QUOTE(angelu kalva @ 2010 03 29, 23:35)
Pastebejau viena dalyka, kad stojus menulio pilnaciai ir keletas dienu pries stojant, zymiai paastreja kai kuriu forumieciu reakcija i pasisakymus.

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma4 @ 2010 01 28, 15:42)
Pagelbekit mamytes
Kudikeliui menesiukas, o nuo kokios antros savaites baisiausiai (net nezinau kaip cia pavadinti) sniokscia, snirpscia, krankia naktimis, ypac i ryto puse. Toks jausmas, kad butu baisiausia sloga ir mazylis tiesiog negaletu ikvepti. Puse naktis muistosi, galvyte sukioja, rankytem uz nosytes griebia. Ipurskiu juros vandens, traukiu snargliukus, bet nieko nera smile.gif Nebesuprantu kas jam darosi  doh.gif - dienomis buna ramus, miega ramiai kvepuodamas  g.gif  Gal kurios mazyliui irgi taip buvo? Kaip jam padeti?
Aciu uz komentarus  4u.gif

Sausas kambario oras unsure.gif
Atsakyti
Jei del sauso oro sniokscia, reiketu i nosyte pries nakti i lasinti spec. aliejuko, kad gleivine nebutu tokia sausa. O jei del slogos, tai i nosyte pies nakti ilasinti vaistuku ir butinai kiek tai pakelti ta lovytes gala, kur buna mazojo galvyte. Mes po pora knygu po kiekviena lovytes kojele pakisom ir kiek tai issprendem sita problema.
Atsakyti
Mano tigriukui irgi ta pati problemele. Ir viskas prasidejo nuo trecios savaites: naktimis pradejo knarkti, snioksti. Is pradziu pati nusipirkau lasiuku nuo slogos, bet kai nepadejo, nulekiau pas gydytoja. Tai paaiskino, jog maziukams taip buna. Ypatingai vasara, kai labai karsta, issauseja nosies gleivine. Ir nelabai ka cia ir bepadarysi, kai uz lango 35 karscio....
Atsakyti
QUOTE(DoViVi @ 2010 07 10, 14:38)
Mano tigriukui irgi ta pati problemele. Ir viskas prasidejo nuo trecios savaites: naktimis pradejo knarkti, snioksti. Is pradziu pati nusipirkau lasiuku nuo slogos, bet kai nepadejo, nulekiau pas gydytoja. Tai paaiskino, jog maziukams taip buna. Ypatingai vasara, kai labai karsta, issauseja nosies gleivine. Ir nelabai ka cia ir bepadarysi, kai uz lango 35 karscio....

ghm.. o mano bishki shniokscia kai paryciais imu ja i lova ir miegancia pamaitinugulimoj padety. blush2.gif kadangi tuo metu buna labi dauk pieno prisikaupe nes praejusios apie 5 valandos buna tai spaudimas didelis buna ir i nosiarykle pribega. Na cia jeigu neilga laika snopuoja -man taip aiskino gydytoja 4u.gif
Atsakyti
mum panasi problema su tais snargliukais, atsirado gal pries sav..kadangi esam uk ir cia vaistinese neturi juros vandens laukiu siuntinio is lt, kad nrml pravalyt vaikui nosyte,nes snargliuku yra, tik ngl nrml isvalyt verysad.gif nes taip gaila jo kai nrml ngl kvepuoti verysad.gif ir nzn ar cia nuo per sauso oro, nes klimatas cia ir taip gan dregnas ir ne karsta siomis dienomis..tai nupirkau kazkokiu stebuklingu lasiuku kuriuos reikia lasinti i karsta garuojanti vandeni ir lygtais geriau kvepuoja mano vaikas, nes kai uzeidavo tie snopavimai, tai net baugu darydavosi unsure.gif o dar pabandysiu pakelti lovytes virsugalvi ir ziuresiu smile.gif
Atsakyti