Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės garbanų formavimui

Vakar išbandžiau Osis+ kremą garbanų formavimui thumbup.gif Mano plaukai paklusnūs, linkę garbanotis. Vakare išplovus galvą sugniaužiau plaukus su tuo kremu ir dar gniaužydama džiovinau su džiovintuvu, o ryte vėl juos sugniaužiau su kremu ax.gif ir į darbą ėjau garbanota bigsmile.gif
Artimiausiu metu dar išbandysiu Goldwell purškiklį garbanų formavimui blush2.gif
Atsakyti
gal kuri bandete tokias znyples?jos stambesniu garbanu formavimui,radau kur isigyti remington znyples tokias storas uz 70lt,ar verta? rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 11 28, 21:14)
gal kuri bandete tokias znyples?jos stambesniu garbanu formavimui,radau kur isigyti remington znyples tokias storas uz 70lt,ar verta? rolleyes.gif

user posted image

lb graziai gaunasi su tokiom, tik minusas kad plaukus degina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brilliante: 07 gruodžio 2008 - 16:13
Man geriausia priemone garbanms formuoti - Fluidas is selektyve firmos,baltas buteliukas. smile.gif
Atsakyti
o rekomenduot garbanom formuot, na mano plaukai lengvai banguojasi, paglamžau drėgnus ir išdžiūna banguoti(panasiai kaip foto) tiesiog ieškau kokio kremo , kad suglotnintu,atskirtų sruogas ir bangų efektuj pagerint biggrin.gif na norint išgaunt kažką panašaus:

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(brilliante @ 2008 12 07, 18:54)
o rekomenduot garbanom formuot, na mano plaukai lengvai banguojasi, paglamžau drėgnus ir išdžiūna banguoti(panasiai kaip foto) tiesiog ieškau kokio kremo , kad suglotnintu,atskirtų sruogas ir bangų efektuj pagerint biggrin.gif na norint išgaunt kažką panašaus:
user posted image

user posted image

manau,cia su znyplem formuota. pirma istiesinti plaukai,paskui subanguoti taip lengvai,tikrai ,,gniauzant rankom" tokio efekto nebus
Atsakyti
mano plaukai iškarpyti ir linke banguotis tai panašiai gaunasi.

antros foto nerodo ...

user posted image
Atsakyti
aš nesenai susidėjau stambių garbanų cheminį. Esu seniau turėjusi, o dabar vėl viska skaip iš naujo. Neberadau tokios priemonės, kokią naudodavau, tai dabar nusipirkau Niveos krema ir želę. Tai tepu abu. Bet vargelis koks. Tenka dar kai kurias sruogas vis sudrėkint, sutept ir vėl formuot. Geria būtų visk su vien apadaryti priemone.
Atsakyti
Oj Osis+ tai gėrių gėris thumbup.gif . Bet aš kai pakeičiau kirpyklą tai maniškėje nėra - kur Vilniuj galim tokio daikto įsigyt?

Ir lauksim rezultatų Goldwell ax.gif

QUOTE(Saule222 @ 2007 11 13, 10:34)
Vakar išbandžiau Osis+ kremą garbanų formavimui thumbup.gif Mano plaukai paklusnūs, linkę garbanotis. Vakare išplovus galvą sugniaužiau plaukus su tuo kremu ir dar gniaužydama džiovinau su džiovintuvu, o ryte vėl juos sugniaužiau su kremu  ax.gif ir į darbą ėjau garbanota bigsmile.gif
Artimiausiu metu dar išbandysiu Goldwell purškiklį garbanų formavimui blush2.gif

Atsakyti
nu as mazdaug isivaizduoju, kaip tas difuzorius atrodo, bet dar noriu pasitikslint. cia kaip ir paprastas fenas, tik tokia didelė galva su spygliais atskirai užsideda, prie to feno dažniausiai buna ir paprasti antgaliai ania blush2.gif ? planuoju dabar pirkti fena, tai galvoju, gal su tokia galva paieskot, bet vis tiek nesuprantu kaip ja naudotis ax.gif tiesiog įkisti į plaukus ir dziovinti? unsure.gif kokio dydžio tos garbanos gaunasi? tokios ryškios ar tik plaukai pasipučia ir pasibanguoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taram-param: 06 sausio 2009 - 22:22
QUOTE(taram-param @ 2009 01 06, 22:14)
nu as mazdaug isivaizduoju, kaip tas difuzorius atrodo, bet dar noriu pasitikslint. cia kaip ir paprastas fenas, tik tokia didelė galva su spygliais atskirai užsideda, prie to feno dažniausiai buna ir paprasti antgaliai ania blush2.gif ? planuoju dabar pirkti fena, tai galvoju, gal su tokia galva paieskot, bet vis tiek nesuprantu kaip ja naudotis ax.gif  tiesiog įkisti į plaukus ir dziovinti? unsure.gif kokio dydžio tos garbanos gaunasi? tokios ryškios ar tik plaukai pasipučia ir pasibanguoja?

taip tai toks fenas,jei tavo plaukai pacios banguojasi,tai susisuka garbanom,bet reik susitvarkyt jas,nes buna pasisiausia,bet jei tiesus tavo,gali nesusisukti
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 01 06, 22:51)
taip tai toks fenas,jei tavo plaukai pacios banguojasi,tai susisuka garbanom,bet reik susitvarkyt jas,nes buna pasisiausia,bet jei tiesus tavo,gali nesusisukti

o kaip tu sutvarkai, kad nebutu pasisiause?
Atsakyti