taip mane irgi domina priemone garbanu formavimui znyplem arba suktukais? Kuri gerai laikytu ir nesulipintu plauku
QUOTE(sausio_antra @ 2011 04 16, 18:38)
gal kas gali parekomenduoti priemone garbanoms formuoti,kad nesausintu plauku,butu be alkoholio.
Lavera putos plaukams, sante putos plaukams, giovanni putos plaukams.
Atsaku garbanei- garbane, apie plauku kirpima. Paskutini karta kirpausi Vilniuje "Nefertiteje" pas J. Morkuniene, labai patiko nukirpo ir sudziovino su fenu paprastai, o ne tiesino, kaip paprastai anksciau man kitos kirpejos darydavo. O paskui kai issiplauni galva, nebezinai kaip su jais elgtis... Vel ten vaziuosiu

Mielos garbanes Kaunietes,
gal kuri parekomenduos kirpeja kuri moketu elgtis su garbanotais plaukais
nes jau i nevilti puoliau.... neimanoma... toks jausmas kad kirpejas moko tik tiesius plaukus kirpt
pabuni iki vakaro grazi, o issiplovus galva nznai ka su tuo "kirpimu" daryt, nes visiskai netinka garbanotiems plaukams

nes jau i nevilti puoliau.... neimanoma... toks jausmas kad kirpejas moko tik tiesius plaukus kirpt

QUOTE(Fleur de force @ 2011 04 20, 22:23)
Lavera putos plaukams, sante putos plaukams, giovanni putos plaukams.
O cia garbanotiems plaukams, ar tinka tiesiems sugarbanoti?

http://gyvenimas.del...i.d?id=47274843 gal kam idomu bus
Sveikutės. gal patartumėte kokio geriau diametro tiesinančias žnyples pirkti stambesnėms garbanoms formuoti? Ir galbūt tuo pačiu ir kokio gamintojo patartumėte?
O sakykite aš turiu tiesinančias žnyples, bet ar jos turėtų būti užapvalintais kampais? Nes pas amne neužapvalintais ir man neišėjo arba aš nemokėjau
O sakykite aš turiu tiesinančias žnyples, bet ar jos turėtų būti užapvalintais kampais? Nes pas amne neužapvalintais ir man neišėjo arba aš nemokėjau

QUOTE(SaulisPasaulis @ 2011 06 28, 11:03)
Mielos garbanes Kaunietes,
pabuni iki vakaro grazi, o issiplovus galva nznai ka su tuo "kirpimu" daryt, nes visiskai netinka garbanotiems plaukams 

Daug metų vargstu su garbanom. Buvau pas begalių "garsiu-brangių" kirpėjų. Kol kas patenkita esu Robertu. Tik vieną kartą kirpausi. Jau 3,5mėn. praėjo. Bet dar gerai. Tik po jo kirpimo galiu beveik prie veidrorodžio ryte nestovėt- tik susidrėkinu, pradžiūsta ir truputį pataisau (kaip kada kokie plaukai- garbanės supras- kaip diena, taip naujiena

Nors mes visos skirtingai garbanotos. Vienoms gerai, kitoms ne.
QUOTE(tura @ 2011 07 07, 13:34)
Daug metų vargstu su garbanom. Buvau pas begalių "garsiu-brangių" kirpėjų. Kol kas patenkita esu Robertu. Tik vieną kartą kirpausi. Jau 3,5mėn. praėjo. Bet dar gerai. Tik po jo kirpimo galiu beveik prie veidrorodžio ryte nestovėt- tik susidrėkinu, pradžiūsta ir truputį pataisau (kaip kada kokie plaukai- garbanės supras- kaip diena, taip naujiena
)

o kur ta Roberta rasti?