Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės garbanų formavimui

taip mane irgi domina priemone garbanu formavimui znyplem arba suktukais? Kuri gerai laikytu ir nesulipintu plauku
Atsakyti
QUOTE(sausio_antra @ 2011 04 16, 18:38)
gal kas gali parekomenduoti priemone garbanoms formuoti,kad nesausintu plauku,butu be alkoholio.

Lavera putos plaukams, sante putos plaukams, giovanni putos plaukams.
Atsakyti
Garbanes ar jus nesikerpat ar laiko savo kirpeju vardus paslaptyje?? smile.gif) Pasidalinkite! Ieskau kirpejo, kuris moketu elgtis su garbanotais plaukais. smile.gif
Atsakyti
Sveiki. Noriu įsigyti plaukų sukimo žnyples stambioms garbanoms? Kokio gamintojo ir kokio storio pirkti, nes žiūrinėju, tai daug ten jų gamintojų ir išmatavimų yra. Ačiū iš anksto 4u.gif .
Atsakyti
Atsaku garbanei- garbane, apie plauku kirpima. Paskutini karta kirpausi Vilniuje "Nefertiteje" pas J. Morkuniene, labai patiko nukirpo ir sudziovino su fenu paprastai, o ne tiesino, kaip paprastai anksciau man kitos kirpejos darydavo. O paskui kai issiplauni galva, nebezinai kaip su jais elgtis... Vel ten vaziuosiu smile.gif
Atsakyti
Mielos garbanes Kaunietes,
gal kuri parekomenduos kirpeja kuri moketu elgtis su garbanotais plaukais 4u.gif
nes jau i nevilti puoliau.... neimanoma... toks jausmas kad kirpejas moko tik tiesius plaukus kirpt sad.gif pabuni iki vakaro grazi, o issiplovus galva nznai ka su tuo "kirpimu" daryt, nes visiskai netinka garbanotiems plaukams sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 04 20, 22:23)
Lavera putos plaukams, sante putos plaukams, giovanni putos plaukams.

O cia garbanotiems plaukams, ar tinka tiesiems sugarbanoti? g.gif
Atsakyti
http://gyvenimas.del...i.d?id=47274843 gal kam idomu bus
Atsakyti
Sveikutės. gal patartumėte kokio geriau diametro tiesinančias žnyples pirkti stambesnėms garbanoms formuoti? Ir galbūt tuo pačiu ir kokio gamintojo patartumėte?

O sakykite aš turiu tiesinančias žnyples, bet ar jos turėtų būti užapvalintais kampais? Nes pas amne neužapvalintais ir man neišėjo arba aš nemokėjau g.gif
Atsakyti
Jeigu norite stambesnių bangų, reikėtų pirkti ko didesnes žnyples pvz tokias:
user posted image
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diana24: 07 liepos 2011 - 12:23
QUOTE(SaulisPasaulis @ 2011 06 28, 11:03)
Mielos garbanes Kaunietes,
gal kuri parekomenduos kirpeja kuri moketu elgtis su garbanotais plaukais  4u.gif
nes jau i nevilti puoliau.... neimanoma... toks jausmas kad kirpejas moko tik tiesius plaukus kirpt sad.gif pabuni iki vakaro grazi, o issiplovus galva nznai ka su tuo "kirpimu" daryt, nes visiskai netinka garbanotiems plaukams sad.gif

Daug metų vargstu su garbanom. Buvau pas begalių "garsiu-brangių" kirpėjų. Kol kas patenkita esu Robertu. Tik vieną kartą kirpausi. Jau 3,5mėn. praėjo. Bet dar gerai. Tik po jo kirpimo galiu beveik prie veidrorodžio ryte nestovėt- tik susidrėkinu, pradžiūsta ir truputį pataisau (kaip kada kokie plaukai- garbanės supras- kaip diena, taip naujiena doh.gif )
Nors mes visos skirtingai garbanotos. Vienoms gerai, kitoms ne.
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2011 07 07, 13:34)
Daug metų vargstu su garbanom. Buvau pas begalių "garsiu-brangių" kirpėjų. Kol kas patenkita esu Robertu. Tik vieną kartą kirpausi. Jau 3,5mėn. praėjo. Bet dar gerai. Tik po jo kirpimo galiu beveik prie veidrorodžio ryte nestovėt- tik susidrėkinu, pradžiūsta ir truputį pataisau (kaip kada kokie plaukai- garbanės supras- kaip diena, taip naujiena doh.gif )
Nors mes visos skirtingai garbanotos. Vienoms gerai, kitoms ne.

o kur ta Roberta rasti? smile.gif 4u.gif
Atsakyti