Įkraunama...
Įkraunama...

Po 15 metų jau padėvėta

QUOTE(Mili @ 2010 02 02, 14:41)
vat būtent Jadze, JEIGU tas seksualinis gyvenimas normalus yra. O jeigu moteriškė pagimdžiusi trečią vaikiuką, KT geria, libido pradingęs, orgazmus vaidina - tai gal ir norisi kad kitas diedas taviškę ,,ištratintų" (persiprašau bet regis čia įprastas šiai temai žodis), kol tu kitą apturėsi.

Na, taip. Autorės žodžio paskutiniuose puslapiuose labai trūksta. Bo nutylėjimų čia yra.
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2010 02 02, 13:37)
Bet jei yra normalus seksualinis gyvenimas, tai načiort tas trečias svetimas reikalingas ????

Sunku pasakyti, vat jums oralinis patapo priimtinas, o kitai taip ir liko šlykštyne, kitiems grupinis patapo priimtinas, kitiems ne, bet tai nereiškia, kad vieni ar kiti geresni ar blogesni, skirtingi požiūriai ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(PaŠarka @ 2010 02 02, 15:39)
vienareiksmes tiesos gal ir nera lotuliukas.gif

bet tirosios vertybes islieka per amzius. Amen lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tikruju vertybiu sarasa, o tiksliau virtualiu ir reliatyviu savoku kratini update'tint reiktu kas kokius 10 metu:) ir tai dar skirtingose valstybesi skirtingai. Tai kas yra tikroji vertybe lietuviui, prancuzui gali kelti isteriska krizenima... Tai kuris teisus ziurint placiau nei per savo isivaizduojamu isistikinimu tvoros plysi? Manau, kad i si klausima atsakymo nera....
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2010 02 02, 13:43)
Na, taip. Autorės žodžio paskutiniuose puslapiuose labai trūksta. Bo nutylėjimų čia yra.

autorė nebesirodo nuo ..regis Medinio įžvalgaus pastebėjimo, kad problema jos baimėse. Arba teisingiau nuo ten kur moteriškės nustojo žvygauti kad ,,lagaminą jam į rankas ir pašol".

Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 02 02, 15:41)
nesuprantu, kokioje vietoje tai yra galvos problema? megsti ne-misioneriu, tai i vasaros 5, nes iskrypelis ir reikia jau vos ne vaistais gydyti?

suprantate, jeigu kazkas megsta kitaip nei jus, tai nereiskia, kad jus ligonis.

leidau sau kiek pakoreguoti:))
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 02 02, 14:41)
nesuprantu, kokioje vietoje tai yra galvos problema? megsti ne-misioneriu, tai i vasaros 5, nes iskrypelis ir reikia jau vos ne vaistais gydyti?

suprantate, jeigu kazkas megsta kitaip nei jus, tai nereiskia, kad jis ligonis.

man nesvarbu ka tu megsti, tau nesvarbu ka as megstu biggrin.gif

kalbu apie grupini, kokiam beviltiskai neizvalgiam reikia buti, kad nesuprasti, kad grupinis purvina siela, nuo kada orgijos yra cool? su savo tu isdarinek ka nori, man pom blink.gif

o prostitucija gerai? anot jusu turetu buti gerai, nes grupinis panasu yra i prostitucija (prostitucija nebutinai kai gaunamas atlygis pinigine israiska)
ar zinai kokia yra prostitutes siela? ji yra beviltiskai sugniuzdyta blink.gif
Atsakyti
QUOTE(PaŠarka @ 2010 02 02, 13:47)

kalbu apie grupini, kokiam beviltiskai neizvalgiam reikia buti, kad nesuprasti, kad grupinis purvina siela, nuo kada orgijos yra cool? su savo tu isdarinek ka nori, man pom blink.gif

o prostitucija gerai? anot jusu turetu buti gerai, nes grupinis panasu yra i prostitucija (prostitucija nebutinai kai gaunamas atlygis pinigine israiska)

Kas yra "purvina siela"?
Atsakyti
QUOTE(PaŠarka @ 2010 02 02, 13:47)

nu čia jau man užkliuvo. Aš pavyzdžiui savo darbe pardavinėju savo protą, kitas - savo jėgą, trečias - savo laiką, ketvirtas savo miegą (pvz naktinis sargas) dar kiti - bet kokį savo sugebėjimą - rankų ar smegenų. Tad kuo jau ta siela prostitutės sugniuždytą? Kad parduoda vieną kūno sugebėjimą? Kiti labiau jaučiasi sugniuždyti kad tenka leisti ,,p-ti" protą.
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2010 02 02, 14:45)
Sunku pasakyti, vat jums oralinis patapo priimtinas, o kitai taip ir liko šlykštyne, kitiems grupinis patapo priimtinas, kitiems  ne, bet tai nereiškia, kad vieni ar kiti geresni ar blogesni, skirtingi požiūriai ir tiek.

Dėl šito aš ir nesiginčiju. Jei kažkam yra priimtinas grupinis, zoofilija ar guminės moterys - tai jų laisvas pasirinkimas. Blogiau, kai žmonės gyvena gyvena ir staiga tik bac - ir patraukia kažkurį vieną perversijų link ir į tai jis bando įtraukti ir kitą. Tokiu atveju konfliktas yra neišvengiamas.
Atsakyti
QUOTE(double_cat @ 2010 02 02, 14:45)
tikruju vertybiu sarasa, o tiksliau virtualiu ir reliatyviu savoku kratini update'tint reiktu kas kokius 10 metu:) ir tai dar skirtingose valstybesi skirtingai. Tai kas yra tikroji vertybe lietuviui, prancuzui gali kelti isteriska krizenima... Tai kuris teisus ziurint placiau nei per savo isivaizduojamu isistikinimu tvoros plysi? Manau, kad i si klausima atsakymo nera....

nesigincysiu, nes beprasmiska

tik atsakyk nuo kada orgiju paleistuvyste yra siektina vertybe?

kas buvo pries tiek metu ir t.t. taip pasaulis yra gerai supuves
Atsakyti
QUOTE(PaŠarka @ 2010 02 02, 15:47)

ar ne per drasus vertinimai:) akivaizdu, kad tave gyvenime vis dar stebina begales dalyku....
Atsakyti
QUOTE(Mili @ 2010 02 02, 14:52)
nu čia jau man užkliuvo. Aš pavyzdžiui savo darbe pardavinėju savo protą, kitas - savo jėgą, trečias - savo laiką, ketvirtas savo miegą (pvz naktinis sargas) dar kiti - bet kokį savo sugebėjimą - rankų ar smegenų. Tad kuo jau ta siela prostitutės sugniuždytą? Kad parduoda vieną kūno sugebėjimą? Kiti labiau jaučiasi sugniuždyti kad tenka leisti ,,p-ti" protą.

tikrai netinkamai lygini, kiek pazinojai prostituciu? gal teko dirbti su buvusiom ar kaip kitaip susidurti su medziaga su psichologija

todel, kad parduoti kuna negali atskirai nuo sielos, po kiek laiko uzsiklyks siela vienokia ar kitokia israiska, tai nelieka be pedsako, o tavo palyginimai, nu sorry netinkami schmoll.gif
Atsakyti