Kiek šaukštų žele reikai dėti į jogurto 1 litrą, jei juo planuoju biskvitą pertepti? Ačiū už atsakymą. Ar užteks dviejų šaukštų?
Priklauso nuo zelatinos, nes ju stiprumas skirtingas. Manau turetu uztekti.
Atsildyti galima.
Atsildyti galima.
laurindre o kaip darai separuotos varškės sluoksnį?su kažkuo maišai ar tiesiog trptis cukraus,vanilės ar rūgštelės ir viskas?galvoju ar nepertirštas būtų ar skiesti kažkuom
(tik kuom?)

QUOTE(Paslaptingoji @ 2010 04 02, 22:26)
laurindre o kaip darai separuotos varškės sluoksnį?su kažkuo maišai ar tiesiog trptis cukraus,vanilės ar rūgštelės ir viskas?galvoju ar nepertirštas būtų ar skiesti kažkuom
(tik kuom?)

Tik nuo taves priklauso, ko nori. Jei liesiau - skiedi su jogurtu, jei skaniau su grietinele. Jei nori purumo, grietinele galima isplakti. Man asmeniskai plakta per riebiai gaunasi. Man skaniau su neplakta. O skonis - nori citrinos sulciu, nori kokiu uogu. Eksperimentuok pagal savo norus ir skoni. Ragauk, kad tau skanu butu. Nepamirsk, kad sustingus skonio sumazeja, todel ir rugsteles ir cukraus reikia deti truputi daugiau negu paragavus norisi

Bet aplamai skiesti reiketu, nes vien varske sunku, man ir sprangu. Negarantuoju, kad visiems.
QUOTE(jola1 @ 2010 04 03, 21:45)
gal ir bus, jei rasim fotoaparata(nerandam


Pas mane vienas pasleptas
O kitas ne saldus.


mano zeliniai kiausiniai

QUOTE(Dai'na @ 2010 04 04, 15:06)
vau kokie kiausiniai... is kur forma gavot
QUOTE(son @ 2010 04 04, 19:28)
vau kokie kiausiniai... is kur forma gavot
forma tikru kiausiu.Nu vyrisku omeny neturejau
