Aš rekomenduočiau šitą, pati dariau, patiko.

Receptas iš SM, tik niekaip nepamenu, kieno konkrečiai. Tikiuosi, kad nesupyks, kad paskelbiau.
Siūlau išbandyti va tokį desertą...
Pavadinčiau ji debesėliai ne...gal rožiniai debesėliai. Nes tokie lengvučiai Čia net nežinau kas...suflė gal...gal zefyras irgi..
Jums reiks:
pakelis želatinos (pas mane 20 gr.)
pakelis braškių žėlė, pas mane va toks
cukraus 200 gramų
galima pagal skonį vanilinio cukraus
Želatiną užpyliau maždaug 100 ml šalto virinto vandens ir palikau 10 min.
Į indą kur plaksime dedame cukrų ir žėlę. Išmaišome. Užpilame 300 ml karšto vandens ir labai gerai išmaišome kad viskas ištirptų.
Želatiną statome ant ugnies ir maišydami ištirpiname Užvirinti nereikia.
Dabar abi masės sumaišome .Paliekame kad atauštų iki kambario temperatūros.
Sunkiausias darbas...plakimas. Plakti reikia 15/20 min. Masė turi sutirštėti.
Imame formą, išklojame kepimo popieriumi ir išpilame masę. Išlyginame su šaukštu ir dedame į šaldytuvą. Geriausiai nakčiai.
Kai masė sustingsta apibarstome viršų cukraus pudra, apverčiame ir nuimame popierių. Supjaustome gabaliukais norimo dydžio. Kiekvieną gabaliuką apvoliojame cukraus pudroje.
Skanaus.
dvieju spalvu.kita karta eciau ne 200 gr cukraus o 50 gr, tada butu nerealus jie