Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas susitikimas su vaiku

Suprantu, kaip sunku laukti.Tikėkit, kad viskas bus gerai.Aš ir pati laukiu ir tikiu, kad viskas išsispręs.Stiprybės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(salelė @ 2010 03 22, 21:44)
Suprantu, kaip sunku laukti.Tikėkit, kad viskas bus gerai.Aš ir pati laukiu ir tikiu, kad viskas išsispręs.Stiprybės thumbup.gif

Ir jums to paties linkim 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, pas mus begalinis džiaugsmas smile.gif mergaitę jau dvi dienas gyvena pas mus thumbup.gif valio
Atsakyti
Sveikinam. kokio amžiaus? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, mūsų mažyliai 3mėn ir 8 dienos.Mes begalo laimingi thumbup.gif
Atsakyti
Saldu skaityti 4u.gif Sėkmingai sulaukti teismo ir ramiai augti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(salelė @ 2010 04 29, 11:00)

na tikra kruopa! soske.gif
linkiu kuo maziau sirgti...galvoju,kad labai gerai ,kad kruopyte maza:"uzaugsit" kartu ir kartu visko ismoksit!
...kai prakutussi vaikiuka parsivezi-turi praeiti laiko kol vieni prie kitu 'prisiderinam".reikia laiko pazinti savo vaika. flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(salelė @ 2010 04 29, 23:00)

Sveikinimai, pagaliau ir jūs sulaukėte savo mažiukės 4u.gif bigsmile.gif Mes taip pat po truputį judame į priekį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(salelė @ 2010 04 29, 22:00)

Didžiausi Jums sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kaip džiugu už jus, kad jau sulaukėte savo angelėlio wub.gif
Aukit didutės, stiprutės ir sveikutės smile.gif
Mes taip pat laukiame savo mažylės, tik nežinia , kada ateis ta laiminga diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(salelė @ 2010 04 24, 20:20)
Sveiki, pas mus begalinis džiaugsmas smile.gif mergaitę jau dvi dienas gyvena pas mus thumbup.gif valio

Sveikinu. Ir labai dziaugiuosi kad yra tokiu geru zmoniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sekmes auginti mazyle.
Atsakyti
laba diena.
Tyli kazkodel sitas skyrelis, atostogas...
Gal kas nors pades man isspresti mano situacija.
Mums pasiule 1.5 berniuka, jisai gyvena globeju seimoje. Motynai neterminuotai apribota valdzia. Bet labai idomiai taip atsitiko. Neseniai klausiau ivaikinimo tarnyba kelinti mes eileje, mazdaug 30 buvome, o po poros dienu pasiulymas. Netiketai...

Tai reiskia kad kitiems nesiule, o mums? Ar tie 30 atsisake?

Berniukas tikrai mielas, priziurimas, rimtu ligu neturejo. Bet vyras sako, kad biski per anksti, planavome po 3-4 menesiu mazdaug kaip eile juda. Dabar irenginejame nama, tai jeigu mes imsime vaika, tiesiog viename kambary taip greitai ne paruosim normaliu salygu.
Tai mums siulo susipazinti su vaiku. Jeigu atsisakome rastu pranesti priezasti. Kaip geriau parasyti kad biski per anksti pasiule? Nes man taip sunku atsisakyti, atrodo taip norisi nuvaziuoti, pasiziureti, bet dar sunkiau bus tada apsispresti. Geriau is karto atideti.
Bet kaip taip parasyti?
Atsakyti
geriau važiuokit susipažinti. tik keista, kad siūlo jau globojamą vaiką... o kol susipažinsit, kol dokumentus pasirengsit - ir parsivešit? ar patyts dabar gyvenate po pušele?
Atsakyti