QUOTE(dier @ 2010 02 08, 10:45)
savaitgali buvom nuvaziave prie triobikes, tai ziurim, kad sveciu buvom sulauke, matyt, ieskojo, kokio tai gerbuvio, ale teko nusivilti, nes nieko doro ten nebuvo....
vaikas tiek prisisiuto lauke prie nami, kad jau antra para ziauriai kosti

, bus ir man kaip rytinei kavai

taip dziaugiausi, kad vaikas neserga ir se tau
tai gerai, kad nebuvo ko nesti... Bet gi pas jus salia kaimynai jau gyvena?
As kelis kartus atvaziavusi radau zmoniu ****** aplink nama, vadinasi kazkas vaiksciojo, pro langus ziurinejo... Greiciau jau prieki tvora uztvertu...
Ta "liustra" - mano kokiu 8 metu svajone

Vis nebuvo kur jos pritaikyti...Ji labai puikiai tinka art deco stiliui, ar moderniai klasikai...

Dar galvos skausmas,koki sviestuva kabinti svetaineje, kad tiktu prie sio?
p.s. valyti butent sia lempa labai lengva, nes cia tos "zilkutes" su kristaliukais paprasciausiai uzvuniotos

Man labai patikdavo pas mociute plauti kristolini sietyna- nusikabindavome tuos kristalus ir verdavomes sau i ausis kaip auskarus

ir maivydavomes su puske viena pries kita
RK, o kam tu tos elektros tiek nori prisivedzioti lauke

Bus virs garazo ta stipri lempas su davikliu ir visiskai uzteks kiemui.. o pavesinej ar terasoj sedint as nieko kito daugiau neisivaizduoju kaip zvakes...

Na blogiausiu atveju isijungsi kambari sviesa- ir lauke pasisedejimui tikrai uzteks sviesos... Gi is "blogosios" namo puses tai nedarysi nei kubilo,nei vaiku zaidimo aiksteles..
Pas mus kadangi sklypas gaunas ilgas, tai lempikes lauke bus pagal ivaziavima, prie vartu, prie krioklio... ant namo virs garazo, virs "ukiniu" lauko duru, treaselej prie iejimo ir kitoj namo pusej dvi- viena terasoj,kita paprasciausiai ant sienos...