Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose $$$$$

QUOTE(vitamax @ 2010 01 30, 16:06)

Ačiū,už pagyras, mirksiukas.gif o Tamsta didelė Šaunuolė,nenuilstanti Rašytoja,džiaugiuosi tokiais žmogiukais, thumbup.gif ,aš tai retkarčiais įlendu paskaitinėt,pasisemt idėjų,bet pati neturiu kol kas kuo pasidalint,esu apmąstymuose apie virtuvę g.gif

Ir tau aciu uz pagyras ax.gif .
O ka apie virtuve mastai?

GAL KURI TURI susidejusi LEDus ??????????????? MB buvo parduotuvej "terra lucci" (kazkaip taip), tai jam "pudrino smegenis", kad labai taupo ir labai gerai sviecia tie LEDai. Na, as tuo LABAI abejoju, nes manau, kad siltos gelsvos sviesos neisgausi su LEDais g.gif , o man tas svarbiausia. Ir dar reguliuoti negali atrodo g.gif . O as noriu visur reguliuojamu, vajey kaip noriu, nes man labai faina kai galima pasidaryti tolygu blanku apsvietima.
g.gif Reik kazkaip apsisprest kokias lemputes suksim, nes nuo to priklauso kiek isvedziot sviestuvu reiks.
Atsakyti
Baltike, o turi jusu lempos tuos balastus:hm ?

cia is straipsnio:
Liuminescencinius šviestuvus naudokite tik su elektroniniais balastais. Tai prailgina lempos tarnavimo laiką, panaikina mirgėjimą, sutaupo 25 % el. energijos.
Atsakyti
Baltike, issiasiknau as tuos balastus biggrin.gif , neturit ju. Temoj apie elektra parasiau apie juos:ax: :
http://www.supermama...?...p=34352169

Prisijunkit gi apie elektra padiskutuot rolleyes.gif
Papildyta:
Kam idomu aplamai taupymas:
http://www.taupymas.eu/
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 30, 21:04)
Ir tau aciu uz pagyras  ax.gif .

GAL KURI TURI susidejusi LEDus ??????????????? MB buvo parduotuvej "terra lucci" (kazkaip taip), tai jam "pudrino smegenis", kad labai taupo ir labai gerai sviecia tie LEDai. Na, as tuo LABAI abejoju, nes manau, kad siltos gelsvos sviesos neisgausi su LEDais g.gif , o man tas svarbiausia. Ir dar reguliuoti negali atrodo g.gif . O as noriu visur reguliuojamu, vajey kaip noriu, nes man labai faina kai galima pasidaryti tolygu blanku apsvietima.
g.gif Reik kazkaip apsisprest kokias lemputes suksim, nes nuo to priklauso kiek isvedziot sviestuvu reiks.

Labas,
Is visu lempuciu LED lempos yra taupiausios!!! thumbup.gif Jos ilgiausiai tarnauja, maziausiai rija elektros energija, taciau jos yra zymiai brangesnes.
Del lempuciu manau kad galima ta silta balta sviesa isgaut. Bent ant LED juostos tai yra ta balta silta spalva.
Jei butu atliekamu pinigiuku manau tikrai suktume visur LED'us.
Del reguliavimo tikrai nieko nezinau...
Plius ka pasakiau apie LED'us ta pati mums pasake musu elektrikas. Zdz LED tai netolima ateitis kada bus beveik kiekvienoje seimoje biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 30, 21:04)
Ir tau aciu uz pagyras  ax.gif .

Beje kaip ir minejau pas mus nemazai bus halogenu. Bet pirkom geresnius titaninius halogenus OSRAM 35 w bet sviecia kaip 50 w. Tai irgi gan neblogai elektrikas apie juos atsiliepe. Tikiuosi gal ir elektra kiek pasitaupys. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vitamax @ 2010 01 29, 17:51)
sveika,pas mus turėtų iki pavasario atsilaisvint jei norėsit tikrai galėsit pasižiūrėt. thumbup.gif

Aciu Vitamax, pavasari dar pasidomesiu.
Atsakyti
QUOTE(Sonata_B @ 2010 01 31, 13:17)
Labas,
Is visu lempuciu LED lempos yra taupiausios!!!  thumbup.gif  Jos ilgiausiai tarnauja, maziausiai rija elektros energija, taciau jos yra zymiai brangesnes.
Del lempuciu manau kad galima ta silta balta sviesa isgaut. Bent ant LED juostos tai yra ta balta silta spalva.
Jei butu atliekamu pinigiuku manau tikrai suktume visur LED'us.
Del reguliavimo tikrai nieko nezinau...
Plius ka pasakiau apie LED'us ta pati mums pasake musu elektrikas. Zdz LED tai netolima ateitis kada bus beveik kiekvienoje seimoje  biggrin.gif
Papildyta:
Beje kaip ir minejau pas mus nemazai bus halogenu. Bet pirkom geresnius titaninius halogenus OSRAM 35 w bet sviecia kaip 50 w. Tai irgi gan neblogai elektrikas apie juos atsiliepe. Tikiuosi gal ir elektra kiek pasitaupys.  4u.gif

Kazkada LEDai bus labai populiarus, bet kiek skaitau, tai ju dar tik pradzia ir dar nera ant tiek istobuleje, kad apsviest visas gyvenamas patalpas, o kiek cia teisybes, tai nezinau. Tos LED lemputes, kur atrodo kaip kaitrines tai man gal nieko, bet tos taskines tai dar kazkaip nepriimtinos, paziurejus i jas, akis suskausta.
Kiek skaiciau reguliuot negalima verysad.gif

Kad OSRAM gera firma ir as skaiciau. O kaip mazdaug skaiciavot, kiek reikia halogenu (35w) jusu patalpomes? Tarkim kiek kvadratu salionas ir kiek bus halogenu 35w? Jei nesunku parasyk ax.gif
Vat halogenus galim reguliuot atrodo.
O kiek stipriausias halogenas yra? Man norisi stipresniu voniose, nes esu buvusi ne vienoj vonioj, kur keli halogenai vos apsviecia patalpa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava: 31 sausio 2010 - 14:51
QUOTE(Sonata_B @ 2010 01 31, 13:17)

Jo, galima bigsmile.gif
Baltos spalvos šviesos diodų šiluminė spalvinė temperatūra gali būti nuo 2000 iki 10000K pasirinktinai.
Apie K, rasiau elektros temoj ax.gif

Nu bet kaina tu LED'u doh.gif .
Atsakyti
Pasirodo galima tas liuminescensines reguliuoti . Skaitau, aiskinuos, o kam idomu, prasom i elektros tema biggrin.gif. Cia apie elektra jusu nebeuzknisinesiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava: 31 sausio 2010 - 16:21
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 31, 16:45)
Kazkada LEDai bus labai populiarus, bet kiek skaitau, tai ju dar tik pradzia ir dar nera ant tiek istobuleje, kad apsviest visas gyvenamas patalpas, o kiek cia teisybes, tai nezinau. Tos LED lemputes, kur atrodo kaip kaitrines tai man gal nieko, bet tos taskines tai dar kazkaip nepriimtinos, paziurejus i jas, akis suskausta.
Kiek skaiciau reguliuot negalima verysad.gif

Kad OSRAM gera firma ir as skaiciau. O kaip mazdaug skaiciavot, kiek reikia halogenu (35w) jusu patalpomes? Tarkim kiek kvadratu salionas ir kiek bus halogenu 35w? Jei nesunku parasyk ax.gif
  Vat halogenus galim reguliuot atrodo.
O kiek stipriausias halogenas yra? Man norisi stipresniu voniose, nes esu buvusi ne vienoj vonioj, kur keli halogenai vos apsviecia patalpa.

Kiek stipriausias halogenas yra tikrai nezinau bet kad 50 w yra tai faktas. ax.gif
O kiek reikes lempeliu tai tikrai neskaiciavom. Standartiniams kambariams antam aukste elektros lempikiu sumoje yra nuo 150 W - 200 W smile.gif
Salione pas mus halogenai tik virtuves zonoj virs pacio salono bus LED juosta ir sviestuva pakabinamas virs valgomojo ir dar du sviestuvai BRA ant sienos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonata_B @ 2010 01 31, 19:45)
Kiek stipriausias halogenas yra tikrai nezinau bet kad 50 w yra tai faktas.  ax.gif
O kiek reikes lempeliu tai tikrai neskaiciavom. Standartiniams kambariams antam aukste elektros lempikiu sumoje yra nuo 150 W - 200 W  smile.gif
Salione pas mus halogenai tik virtuves zonoj virs pacio salono bus LED juosta ir sviestuva pakabinamas virs valgomojo ir dar du sviestuvai BRA ant sienos. smile.gif

Bet kai desit lubas, tai turesit zinot, kiek reikes halogeniniu lempeliu g.gif , gi reiks lubose kazkiek skyliu palikt g.gif . Nesuprantu unsure.gif , pas jus elektra isvedziota ir nezinai kiek bus lempu cool.gif . As galvojau, kad reikia zinoti, vedant elektra, kiek lubose bus halogenu, ar 6 ar 12 tarkim........... nu nieko nebesuprantu............

Atsakyti
Nu jus man pasakykit, tai kiek tos led lempos kainuoja,kad sakot labai brangu g.gif Mes laiptus darysim su ledukais sone ir svetainej tas pasleptas apsvietimas - tai cia toks pirminis paskaiciavimas is diodas.lt man buvo atsiustas:
.....sumontuoti 3mm sviesos diodus vienam metrui kainuotu apie 27 lt. I viena metra 10 vnt. plius reikes maitinimo blokelio 20 lt. ir ijungimo / isjungimo tasko, jei
rankinis tai apie 10 lt., o su nuotoliniu valdymu apie 60 lt.
Toliau laiptams apsviesti is sono, tik su sviesos diodams (labai dideles raiskos) kaina
butu apie 220 lt. plius blokelis ir valdymas atskirai.....

Na dar rase, kad kainos dvigubai mazesnes kadangi nauja imone, tai dar neplesia...
Atsakyti
Indruciuk, Sania rase kad apvadui 12 metru isleido 1200 lt. su viskuo, ko reikia, cia ta juosta sviesos diodu. (jei ko nemaisau).
Papildyta:
QUOTE(indruciukas @ 2010 01 31, 22:21)
.....[font=Courier]sumontuoti 3mm sviesos diodus vienam metrui kainuotu apie 27 lt. I viena metra 10 vnt. 

Tai 1 metras = 270 litu g.gif
Atsakyti