Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (12 tema)

QUOTE(Lutpede @ 2010 02 23, 10:47)
Ice tea
padėčiau tau, bet tuose kompiuterių reikaluose  nieko nenusimanau. blush2.gif
Merginos negi neatsiras kas pagelbėtų Ice tea?

Tai aš supratau, kad diasaja padės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 23, 09:51)
Tai supratau- siunčiu sąrašiuką ir pirmo posto info diasajai  thumbup.gif  thumbup.gif Bet tuo pačiu reiks ir FOTO sukelti  mirksiukas.gif

jeigu laikinai-tai sutinku smile.gif būna dienų, kai neprisėdu prie kompo-viskas priklauso nuo mano 10mėn kavalieriaus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 02 23, 11:46)
jeigu laikinai-tai sutinku smile.gif būna dienų, kai neprisėdu prie kompo-viskas priklauso nuo mano 10mėn kavalieriaus wub.gif

SUPER thumbup.gif thumbup.gif
Aš pažadu, kad kovo 8 dieną būsiu čia su jumis wub.gif
Gal gali man savo e-mail'ą įmesti į až rolleyes.gif Aš net ir temą galėsiu sukurti ketvirtadienį, jei GERAI papliurpsim bigsmile.gif mirksiukas.gif Beliks, tik kas 10 lapų įmesti po fotkę ir sąrašiuką mirksiukas.gif Nu dar ir fotkes sudėti į fotki.com, bei pasekti lens.gif kas ką naujo įsigijo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 23, 12:55)
SUPER  thumbup.gif  thumbup.gif
Aš pažadu, kad kovo 8 dieną būsiu čia su jumis  wub.gif

Sutinku, tik su tokia sąlyga-kad tavo gandrui garsiakalbiai italai ausų būgnelius atgaivintų mirksiukas.gif
d.logopede@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 02 23, 12:00)
Sutinku, tik su tokia sąlyga-kad tavo gandrui garsiakalbiai italai ausų būgnelius atgaivintų mirksiukas.gif

ax.gif rolleyes.gif OK thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristele10 @ 2010 02 23, 08:47)
UUPS, Tavo Benfica prazydo  thumbup.gif
Vakare nufotkinsiu ir ikelsiu  mirksiukas.gif

bigsmile.gif lauksiu pasigrozhet:) ir dar AZ parashysiu ax.gif

QUOTE(Ice tea @ 2010 02 23, 09:01)
O TAAAAIP  yahoo.gif  yahoo.gif Lekiam į Italijos kalnus kas slidinėt, o kas pasivartyt  rolleyes.gif  thumbup.gif
Nu būūūūūūūūūkit geros- IŠLEISKIT, nes būsiu PIKTA IR NIŪRZGA  protest.gif

nu, tokio reikalo tai ishleisim bigsmile.gif thumbup.gif smagaus laiko tada ir prashomkokiu grazhiu vaizdu parvezht wub.gif
Atsakyti
Kam vazonuose pavasaris, Vilniaus Prismoj Ferariai po 10.30 Lt. Sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 02 23, 10:51)
Tai supratau- siunčiu sąrašiuką ir pirmo posto info diasajai  thumbup.gif  thumbup.gif Bet tuo pačiu reiks ir FOTO sukelti  mirksiukas.gif
Kol kas aš galiu pakeisti  ax.gif Aš čia dar būsiu iki ketvirtadienio 17 val  rolleyes.gif

Ačiū 4u.gif Gerai pailsėk mirksiukas.gif vacation4.gif
Atsakyti
Pink Surprise sugalvojo ir lapus leist ir antrą žiedkotį thumbup.gif , bet man kaip gražu kai žiedkotis kartu su lapais auga wub.gif
user posted image
ir pirmą kartą pamčiau ką reiškia, kad svogūnas sulenda į žemę pats, rolleyes.gif nes visad kaip patupdydavau, ant viršaus taip ir tupėdavo..
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2010 02 24, 10:38)
Pink Surprise sugalvojo ir lapus leist ir antrą žiedkotį thumbup.gif , bet man kaip gražu kai žiedkotis kartu su lapais auga wub.gif

o koks žiedpumpuris stoooooras wub.gif na nors kur moterys gali pasidžiaugti storumu lotuliukas.gif blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 02 24, 09:51)
o koks žiedpumpuris stoooooras wub.gif na nors kur moterys gali pasidžiaugti storumu lotuliukas.gif  blush2.gif  thumbup.gif

taip... ne tik storas, bet ir kietas, toks tvirtas blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2010 02 23, 17:07)
nu, tokio reikalo tai ishleisim bigsmile.gif  thumbup.gif  smagaus laiko tada ir prashom kokiu grazhiu vaizdu parvezht wub.gif

QUOTE(jediara @ 2010 02 23, 22:07)
Ačiū  4u.gif  Gerai pailsėk  mirksiukas.gif  vacation4.gif

aciuks.gif aciuks.gif assa.gif assa.gif

Labai gaila ant palangės palikti besiskleidžiančią Blossom Peacock sad.gif Gal kartu pasiimti hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti