Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (12 tema)

QUOTE(Audrone31 @ 2010 03 04, 18:36)
Radau internetinę išparduotuvę http://www.jonita.biz bet nuoroda neveikia, ar jum atsidaro?

VIRUSAS ČIA!!!
Atsakyti
QUOTE(Audrone31 @ 2010 03 04, 18:36)
Radau internetinę išparduotuvę http://www.jonita.biz bet nuoroda neveikia, ar jum atsidaro?

QUOTE(Lemyna @ 2010 03 04, 18:42)
VIRUSAS ČIA!!!

drinks_cheers.gif doh.gif man kaukt pradėjo doh.gif
Atsakyti
Sveikutės. 4u.gif
Va mano gražuolis,ilgai lauktas, kol pražys ax.gif

na ir aš pagaliau galiu pasidžiaugt žiedeliais,pražydo mano PINK-WHITE,o gal kas tikslesnį pavadinimą pasakys?...keturi žiedeliai ant pirmo stiebo ir dar antrasis skubinasi ,tik dar nežinau kiek žiedų ,tris tikrai matau o daugiau nesirodo....

user posted image

merginos pasakykit ,kaip teisingiau pasielgt būtų,anksčiau aš visada prasiskleidusį žiedą nupjaudavau ,kad skleistųsi kitas ir svogūnas nevargtų,o dabar čia pasiskaičius pas jus ,matau kad dauguma nepjaunat žiedų,ar nesuvargsta tie svogūnai?..kasmet žiedų sulaukdavau ,nenoriu be žiedų kitamet sėdėt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalka @ 2010 03 04, 19:19)
Sveikutės. 4u.gif
Va mano gražuolis,ilgai lauktas, kol pražys  ax.gif

QUOTE(zundyte @ 2010 03 04, 19:30)
na ir aš pagaliau galiu pasidžiaugt žiedeliais,pražydo mano PINK-WHITE,o gal kas tikslesnį pavadinimą pasakys?...keturi žiedeliai ant pirmo stiebo ir dar antrasis skubinasi ,tik dar nežinau kiek žiedų ,tris tikrai matau o daugiau nesirodo....

user posted image

merginos pasakykit ,kaip teisingiau pasielgt būtų,anksčiau aš visada prasiskleidusį žiedą nupjaudavau ,kad skleistųsi kitas ir svogūnas nevargtų,o dabar čia pasiskaičius pas jus ,matau kad dauguma nepjaunat žiedų,ar nesuvargsta tie svogūnai?..kasmet žiedų sulaukdavau ,nenoriu be žiedų kitamet sėdėt blush2.gif

koie groziai didis.gif thumbup.gif tikras pavasaris wub.gif
Atsakyti
agnir ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2010 03 04, 15:27)
Klausykit, LUTPEDE-STRAKS, taigi Rojaus sodų forumas siūlo Jus į moderatoriaus postą. nail.gif
ŠALTINIS  mirksiukas.gif Žiūrėti Dalios-Raimondos žinutę 2010 Kov 02 20:30.
Už kokius tokius nuopelnus?  g.gif Ar tik ne už tai, kad buvote priešų (RS) agentas mūsų (SM) stovykloje?  g.gif

wau bigsmile.gif pasirodo LUTPEDE-STRAKS bigsmile.gif
niu smagu kitam forume susimatyt bigsmile.gif thumbup.gif
niu fantastine moterele thumbup.gif ir moderatoriaus vieta jai kaip tik thumbup.gif
tai is jusu as gavau kruva veisliniu amariliu vaikuciu wub.gif friends.gif thumbup.gif
tik net nezinau jie kazko labai letai auga unsure.gif gal trasos reik nepagaileti g.gif

zebrina, fantastine Afrodite wub.gif

kristalka, zundyte niu jau groziai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 03 04, 19:17)
  tik nesupratau kodėl jiems palikti tik žiedkočiai?,o lapai visi nupjaustyti  g.gif

įtariu, kad dėl vietos stokos doh.gif
Papildyta:
Zundyte, žiedai romantika dvelkia wub.gif
Kristalka, žiedai super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2010 03 04, 22:47)
wau  bigsmile.gif  pasirodo  LUTPEDE-STRAKS bigsmile.gif 
niu smagu  kitam forume susimatyt  bigsmile.gif  thumbup.gif
niu fantastine moterele  thumbup.gif  ir moderatoriaus vieta jai kaip tik  thumbup.gif
tai  is jusu  as gavau kruva  veisliniu amariliu vaikuciu  wub.gif friends.gif  thumbup.gif 
tik net nezinau jie kazko labai letai auga  unsure.gif  gal trasos reik nepagaileti  g.gif

Ko čia spygauji? Orentuokis laike ir erdvėje. Čia ne tas forumas. Marš į RS ir ten užsiimk reklamine agitacija. nail.gif
Atsakyti
Prasideda pavasarinis žydėjimas:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 03 05, 11:54)
Prasideda pavasarinis žydėjimas:

Čia Celisia? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 03 05, 13:02)
Čia Celisia? bigsmile.gif

Bingo. Pirktas prieš kelis metus kaip kolekcinis
Atsakyti