Įkraunama...
Įkraunama...

Autistukai

Sveikos,

Ice, pasiskambink pati pas genetikus ir sužinosi rezultatus. Jie neskambins ir nepraneš patys.

Mes pernai gegužės mėn. pradėjom žygius. Sausio mėn. jau žinojom atsakymus ir ilgiausiai trukusių tyrimų. Aišku, tolimesniems tyrimams ribų nėra. Na pries trejetą metų kai kuriuos tyrimus darėm Kaune pas genetikus, kai ką - kitose gydymo įstaigose.

Dėl VRC išvadų, manau, kad jos iki galinio adresato kol ateina, tai ir užtrunka. Peržiūri visokie vedėjai ir t.t. Aš nuvažiuodavau ir pasiimdavau patvirtintą kopiją prieš išsiuntimą.

Pukpuk, būtų smagu, jei paliktum kokius kontaktus, kuriais būtų galima tave pasiekti.
Atsakyti
QUOTE(Nomeda111 @ 2010 02 27, 21:25)
o tai kokia cia kepenu liga gali buti? As tai kazkaip manau, kad cia nuo antibiotiku. Ir jei nuo ju, tai cia pirmine ar antrine butu?

jei nuo antibu - pirmine jei pasekme kokios traumos, kuria pasalinus pasveiktu ir kepenys - antrine 4u.gif
Atsakyti
Nomeda111, o kas per problemos?
Atsakyti
Ice, cia man savotiskas "nusizudymas". As taip noriu.

Palieku kontaktus:
skype - gryzella
email: aleksandra.rasteniene@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2010 02 28, 14:23)
Nomeda111, o kas per problemos?

nezinau dar tiksliai, man tik telefonu taip pasake. Kovo 24 vaziuosim papildomiems tyrimams tada ir issiklausinesiu daugiau. Labai nervuojuos. Lyg tam vaikui dar mazai bedu butu.
Atsakyti
Pukpuk, aš tave suprantu. Man taip pat kartais atrodo lengviau viską nubraukus. Žinau, kad po metų taip ir padarysiu bei pradėsiu naują gyvenimo etapą. Tam ruošiuos.

Noriu tau padėkoti, nes davei daug. Racionaliai, apmąstančiai, turtingai ir turiningai.
Jei tau taip lengviau, gerbiu už pasirinkimą ir ryžtą.
Sėkmės jūsų šeimai. Tikiu tavo darbu, tikiu tavim ir tavo vaiku.
Gero ir lengvo kelio pirmyn 4u.gif
Atsakyti
Prisidedu prie Pou palinkėjimų
Atsakyti
O aš tai nesuprantu tokių "išsibraukimų iš forumo". Juk čia tik forumas. Nenori - nebendrauji, viską užmiršti. Paskaitai, bet nerašai. Kartais parašai, bet neskaitai. Juk čia tik kompas, virtuali erdvė. Na, tiesa, gal ir per daug mes čia susigyvename...Tas tiesa. Bet vis dėlto - kam taip susireikšminti.

Pvz. kažkada aktyvia dalyvavau nesulaukiančių gandro skyrelyje. Labai aktyviai dalyvavau, to man reikėjo ir mytuose dalyvavau. Na o paskui...pasikeitė interesai, poreikiai ir išnykau iš ten. Bet tikrai niekad neskiau: viskas, išeinu, nebereikia man jūsų, nebereikia, nes nebenoriu prisiminti blogų dalykų, kuriuos jaučiau, kai buvo sunkumų susilaukti vaikelio.

Gal per daug aš čia išsiplėčiau. Bala nematė. Kažkokia rašliavos naktinė gyslelė atsirišo. Aj, einu geriau miegot...

Be to, netikiu, pukpuk, kad tu čia daugiau nepaskaitysi, netikiu ir viskas tongue.gif mirksiukas.gif

Dar Jonukas vakare rankytę apsiplikino. Laimei, kad nelabai didelį plotą dilbukyje. Tai kažko neramu, gal dėl to ir nesinori eiti miegoti verysad.gif Bijau, kad neprabustų vaikas verkdamas verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 01 kovo 2010 - 00:57
Labas rytas. smile.gif
QUOTE(Ice @ 2010 03 01, 00:53)
Dar Jonukas vakare rankytę apsiplikino. Laimei, kad nelabai didelį plotą dilbukyje. Tai kažko neramu, gal dėl to ir nesinori eiti miegoti  verysad.gif Bijau, kad neprabustų vaikas verkdamas  verysad.gif

Kaip šiandien Jonukas jaučiasi? 4u.gif
Atsakyti
Jau saulelė vėl atkopdama budino svietą
Ir žiemos šaltos trūsus pargriaudama juokės.
Šalčių pramonės su ledais sugaišti pagavo,
Ir putodams sniegs visur į nieką pavirto smile.gif

Tegul pavasaris pražysta ne tik kalendoriaus lape, bet ir Jūsų širdyse 4u.gif

Laimei, Jonukui rankytės odelėje puslės neiššoko, tik liko vyšninė raudona dėmė, kolkas jis ją pamiršęs, nei verkia, nei liečia.
Atsakyti
Su pavasariu, mielosios! Apsikaustęs ledais ir purvinais sniegynais, pildamas vandenį iš dangaus (bent jau Vilniuje), siausdamas vėjais ir saulę kažkur giliai paslėpęs, bet... jis vis dėlto jau įžengė į mūsų kraštą bigsmile.gif
Atsakyti
Pauksciu balsai: http://detkam.e-papa.ru/mp/90/
Atsakyti