Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

Sena tema
Kas turi mažą krūtinę, ką darote, kad ji atrodytų didesnė? O gal iš vis nieko nedarote? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Saulužė_: 29 sausio 2010 - 18:27
Anksciau labai kompleksuodavau blush2.gif bet dabar... kazkaip vienodai sviecia biggrin.gif na nesioju liemeneles su pakietinimais, zinoma... o daugiau kaip ir nieko 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes, mamytes 4u.gif Visu pirma idomu butu suzinoti, ka laikote maza krutine blush2.gif nes as pvz: pries puse metu kompeksuodavau del krutines, daraudavau, jei pratimus, buvau pradejusi dirbti ir su hanteliais showoff.gif bet nzn, po triju menesiu vis mano treniruotes retejo, kol galiausiai isnyko blink.gif Vis nervuodavausi, kaip draugas ziuri, visokius piksiu juokelius gun_rifle.gif ar karsta vakareli gun_rifle.gif Bet pati kazkaip uzmeciau aki i ten lotuliukas.gif o gi ziuriu blink.gif kad pas mane tikrai ne maza krutine mega_shok.gif yahoo.gif tai dabar, jau visai nebekompleksuoju didis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xernesta: 30 sausio 2010 - 14:57
QUOTE(xernesta @ 2010 01 30, 15:56)
Sveikos mergytes, mamytes  4u.gif  Visu pirma idomu butu suzinoti, ka laikote maza krutine  blush2.gif  nes as pvz: pries puse metu kompeksuodavau del krutines, daraudavau, jei pratimus, buvau pradejusi dirbti ir su hanteliais  showoff.gif  bet nzn, po triju menesiu vis mano treniruotes retejo, kol galiausiai isnyko  blink.gif  Vis nervuodavausi, kaip draugas ziuri, visokius piksiu juokelius  gun_rifle.gif ar karsta vakareli  gun_rifle.gif Bet pati kazkaip uzmeciau aki i ten  lotuliukas.gif  o gi ziuriu  blink.gif  kad pas mane tikrai ne maza krutine  mega_shok.gif  yahoo.gif tai dabar, jau visai nebekompleksuoju  didis.gif

Na aš manau, kad maža krūtinė, tai iki B dydžio.Nors vėl, kaip ant kokio žmogaus. rolleyes.gif O ar pratimai kaip tik nemažina krūtinės, juk sportuojant deginami riebalai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Saulužė_ @ 2010 01 30, 19:25)
Na aš manau, kad maža krūtinė, tai iki B dydžio.Nors vėl, kaip ant kokio žmogaus. rolleyes.gif  O ar pratimai kaip tik nemažina krūtinės, juk sportuojant deginami riebalai ax.gif

Na pas mane tikras C 4u.gif Nemanau, kad mazina... Nereikia ten kilnoti stangu... Paimi rankas pries save sulenki ties alkunemis delnus suglaudi ir spaudi viena kita smile.gif dar atsispaudimai lengvi nuo sienos atsispiriant, ai ir dar reikia su rankomis daryti lyg plauktumei varlyte bigsmile.gif man tai nzn g.gif papilnejo kazkaip nuo tu pratimu g.gif o veliau darydavau lengvus pratimus su hanteliais smile.gif seip yra internete tos programeles... 4u.gif Ir nuo ju man tikrai krutine nesumazejo o tik pagrazejo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2010 01 30, 20:27)
Na pas mane tikras C 4u.gif  Nemanau, kad mazina... Nereikia ten kilnoti stangu... Paimi rankas pries save sulenki ties alkunemis delnus suglaudi ir spaudi viena kita  smile.gif  dar atsispaudimai lengvi nuo sienos atsispiriant, ai ir dar reikia su rankomis daryti lyg plauktumei varlyte  bigsmile.gif  man tai nzn  g.gif  papilnejo kazkaip nuo tu pratimu  g.gif  o veliau darydavau lengvus pratimus su hanteliais  smile.gif  seip yra internete tos programeles...  4u.gif  Ir nuo ju man tikrai krutine nesumazejo o tik pagrazejo  wub.gif

O gal pameni nuorodas programėlių? ax.gif
Atsakyti
Butu idomu paziureti,nes man nuo sporto tai visai sumazejo verysad.gif bet turbut sportuojant reiktu dar treneriu paprasyti ,kad i programa itrauktu krutinei didinti pratimuku.Kompleksuoju ziauriai.
Atsakyti
Bliam kolkas to psl nerandu, doh.gif radau tik tuos kur dar su hanteliais darydavau smile.gif
http://www.grozioklu...p?n=64&l=30&k=1
http://www.grozioklu...p?n=64&l=29&k=1
Darydavau kas antra diena, bet keiciant programeles. Ir dar papildomai darydavau, pratimus tuos kur rasiau, spausti rankas, atsispaudimai stovint prie sienos, ir plaukimas varlyte... paieskosiu dar nuorodeles gal rasiu mirksiukas.gif
Mat as atsispausdinusi lotuliukas.gif Dar kazkokius papildomai slaunims ir uzpakaliukui darydavau, kad stangrus butu lotuliukas.gif ko tik nebuvau prisigalvojusi ax.gif

Cia kulturizmo psl radau " augantis krutines raumenys ja tik iskele ir del to ji optiskai padideja jei nesilaikai dietu" o jei yra metamas svoris sportuojant tuomet ir visos kuno apimtys mazeja, nes mazeja riebaliukai smile.gif tai labai indvidualu, priklauso nuo zmogaus jei merginos krutine didele, tuomet ar ji bus apvali ar liekna krutine vistiek optiskai atrodys didele. o jei ji vidutine, taciau mergina apvalute ie jei metant svori, jos krutine tai pat mazes... bigsmile.gif va biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xernesta: 03 vasario 2010 - 12:06
maciau yra temu pavadinimu maza krutine, bet ten diskutuoja netgi ir B, ir C dydzius turincios. ir jos patarineja nekompleksuoti, nes tipo su maza krutine galima vaiksciot be liemeneles ir t.t. Man verkt noris tokius paskaicius, nes man B atrodo jau lb daug.

Todel skelbiu tema toms, kurios neturi netgi A dydzio.

man A dydis yra didokas. Tai sukelia nepatogumu, sunku netgi rast apatini trikotaza, pakietinimai mazai padeda, nes vistiek matosi, kad liemenele kabo, o be liemeneles jauciuos kaip be rankos ar kojos, nes atrodau kaip berniukas lotuliukas.gif . mano vaikinas nuolat sakydavo, kad jam mano krutine patinka. jo deka as ir atsikraciau daugumos kompleksu. bet viena karta netycia leptelejo, kad didesne aisku butu gerai, bet gerai ir tokia kokia yra g.gif tiesa apie silikona mastau skeptiskai, nes neturiu atliekamu pinigeliu, be to gasdina poveikis sveikatai.

tai idomu, kaip gyvenat tos nulinukes, kaip ir kur ir kokius renkates rubus, ar mastot apie operacijas, ar jums kyla nepatogumu ir sunkumu del to, ka mano jusu vyrai, ar nesusiduret su neigiamoms vyru reakcijom, kompleksuojat ar nekompleksuojat.

bukit geros, nerasykit tos, kurios turit bent B, man juokinga, kai moteriske su B dydziu skundziasi, nes as tai buciau lb patenkinta tokia.
butu lb idomu, kad ir koks netycia uzklydes vyrukas pasireikstu.
Atsakyti
Baik tu, as tokia turiu ir visai nekompleksuoju. Man netgi grazu 4u.gif Apatini trikotaza perku lasenza, ten tikrai yra is ko rinktis mirksiukas.gif
Tik jau negalvok apie jokias operacijas ir maziau imk i galva kas ka galvoja.
Atsakyti
suprantu sita rupesti. pas mane krutine tarp A ir AA, per pacia placiausia imanoma vieta galima butu ismieruot 76 cm. cia iskaitant gana placia (ivertinus kuno sudejima) krutines lasta. patys atsikisimai kur kas kuklesni blush2.gif . mano vyras irgi lyg patenkintas situo rinkiniu, nes mes abu sutariam labiau vertinti vienas kito smegenu vingius, nei atsikisimus lotuliukas.gif . kartais lepteli, kad butu visai nieko uz krutines palaikyti, nes dabar jos tiesiog nera lotuliukas.gif bet as tai priimu kaip poksta ir net nelinkusi svarstyti kaip priekaisto. vat idomu ar yra tokiu liemeneliu, kurios padidintu krutine iki iziurimo numerio, bet neatrodytu nenaturaliai, kai tarp kauselio ir odods lieka tarpas, nes nera ko pakelti biggrin.gif . nors lovoje vyro vis tiek neapgausiu, bet aplink tiek daug vyru, ir butu smagu tureti didesne nei ju krutine.
Atsakyti
Kompleksuoju verysad.gif ypac tokiose vietose,kaip papludimys,baseinas,dar kol liemenele su pakietinimu ir apsirengus tai nieko.Kadangi esu kriauses formos figuros tai tikrai ne kaip isrodo.O kas liecia vyra tai kartais pasijuokiame is mazos krutines,o kartais skaudu pasidaro.Kas liecia krutu didinima tai gal ir surinktume pinigeliu ,bet as truputi prisibijau tokiu dalyku.Kaip ten kas po to buna,ar sveikatai nekenkia
Atsakyti