maciau yra temu pavadinimu maza krutine, bet ten diskutuoja netgi ir B, ir C dydzius turincios. ir jos patarineja nekompleksuoti, nes tipo su maza krutine galima vaiksciot be liemeneles ir t.t. Man verkt noris tokius paskaicius, nes man B atrodo jau lb daug.
Todel skelbiu tema toms, kurios neturi netgi A dydzio.
man A dydis yra didokas. Tai sukelia nepatogumu, sunku netgi rast apatini trikotaza, pakietinimai mazai padeda, nes vistiek matosi, kad liemenele kabo, o be liemeneles jauciuos kaip be rankos ar kojos, nes atrodau kaip berniukas

. mano vaikinas nuolat sakydavo, kad jam mano krutine patinka. jo deka as ir atsikraciau daugumos kompleksu. bet viena karta netycia leptelejo, kad didesne aisku butu gerai, bet gerai ir tokia kokia yra

tiesa apie silikona mastau skeptiskai, nes neturiu atliekamu pinigeliu, be to gasdina poveikis sveikatai.
tai idomu, kaip gyvenat tos nulinukes, kaip ir kur ir kokius renkates rubus, ar mastot apie operacijas, ar jums kyla nepatogumu ir sunkumu del to, ka mano jusu vyrai, ar nesusiduret su neigiamoms vyru reakcijom, kompleksuojat ar nekompleksuojat.
bukit geros, nerasykit tos, kurios turit bent B, man juokinga, kai moteriske su B dydziu skundziasi, nes as tai buciau lb patenkinta tokia.
butu lb idomu, kad ir koks netycia uzklydes vyrukas pasireikstu.