QUOTE(PUPA13 @ 2010 02 05, 18:20)
Kompleksuoju
ypac tokiose vietose,kaip papludimys,baseinas,dar kol liemenele su pakietinimu ir apsirengus tai nieko.Kadangi esu kriauses formos figuros tai tikrai ne kaip isrodo.O kas liecia vyra tai kartais pasijuokiame is mazos krutines,o kartais skaudu pasidaro.Kas liecia krutu didinima tai gal ir surinktume pinigeliu ,bet as truputi prisibijau tokiu dalyku.Kaip ten kas po to buna,ar sveikatai nekenkia

mieloji, reikia save myleti kad ir kas butu. as gal 15 metu saves nekenciau, nes figura piestuko formos. atrode tai rankos liesos, tai keliu sanariai atsikise, tai papu nera, tai akys issprogusios, tai sonkauliai per bliuske sviecia. vienu zodziu, daug visokiu priezasciu save niekinti. ir nuo to laimingesne netapau, ir kunas mano nepasikeite. man pagal amziu jau laikas teptis kremu nuo rauksliu, o tik pernai spuogai nuo veido isnyko

kazkada maciau laida per telika. mergina labai blogai jautesi del savo mazos krutines. jos vaikinas sake, kad jam viskas gerai, bet mergina netikejo juom, mane, kad jis tik nenori uzgauti. tada mergina pasidare operacija. o vaikinas pasake, kad jam vienodai ir jam nereiksmingas skirtumas tarp buvusio dydzio ir esamo merginos krutines dydzio.
beje, kaip mano vyras sako, o tam beje, pritaria ir kiti mano pazistami vyrai: nesvarbu ar moteris turi didele ar maza krutine, svarbu kad ja turi