Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

QUOTE(PUPA13 @ 2010 02 05, 18:20)
Kompleksuoju verysad.gif ypac tokiose vietose,kaip papludimys,baseinas,dar kol liemenele su pakietinimu ir apsirengus tai nieko.Kadangi esu kriauses formos figuros tai tikrai ne kaip isrodo.O kas liecia vyra tai kartais pasijuokiame is mazos krutines,o kartais skaudu pasidaro.Kas liecia krutu didinima tai gal ir surinktume pinigeliu ,bet as truputi prisibijau tokiu dalyku.Kaip ten kas po to buna,ar sveikatai nekenkia

mieloji, reikia save myleti kad ir kas butu. as gal 15 metu saves nekenciau, nes figura piestuko formos. atrode tai rankos liesos, tai keliu sanariai atsikise, tai papu nera, tai akys issprogusios, tai sonkauliai per bliuske sviecia. vienu zodziu, daug visokiu priezasciu save niekinti. ir nuo to laimingesne netapau, ir kunas mano nepasikeite. man pagal amziu jau laikas teptis kremu nuo rauksliu, o tik pernai spuogai nuo veido isnyko blink.gif . aisku, galima gincytis, bet chirurgo peilis turetu buti vaistas nuo fiziniu, o ne psichologiniu negalavimu. nebent psichologines bedos jau virsta fizinemis.
kazkada maciau laida per telika. mergina labai blogai jautesi del savo mazos krutines. jos vaikinas sake, kad jam viskas gerai, bet mergina netikejo juom, mane, kad jis tik nenori uzgauti. tada mergina pasidare operacija. o vaikinas pasake, kad jam vienodai ir jam nereiksmingas skirtumas tarp buvusio dydzio ir esamo merginos krutines dydzio.
beje, kaip mano vyras sako, o tam beje, pritaria ir kiti mano pazistami vyrai: nesvarbu ar moteris turi didele ar maza krutine, svarbu kad ja turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikulis @ 2010 02 05, 18:43)
mieloji, reikia save myleti kad ir kas butu. as gal 15 metu saves nekenciau, nes figura piestuko formos. atrode tai rankos liesos, tai keliu sanariai atsikise, tai papu nera, tai akys issprogusios, tai sonkauliai per bliuske sviecia. vienu zodziu, daug visokiu priezasciu save niekinti. ir nuo to laimingesne netapau, ir kunas mano nepasikeite. man pagal amziu jau laikas teptis kremu nuo rauksliu, o tik pernai spuogai nuo veido isnyko  blink.gif . aisku, galima gincytis, bet chirurgo peilis turetu buti vaistas nuo fiziniu, o ne psichologiniu negalavimu. nebent psichologines bedos jau virsta fizinemis.
kazkada maciau laida per telika. mergina labai blogai jautesi del savo mazos krutines. jos vaikinas sake, kad jam viskas gerai, bet mergina netikejo juom, mane, kad jis tik nenori uzgauti. tada mergina pasidare operacija. o vaikinas pasake, kad jam vienodai ir jam nereiksmingas skirtumas tarp buvusio dydzio ir esamo merginos krutines dydzio.
beje, kaip mano vyras sako, o tam beje, pritaria ir kiti mano pazistami vyrai: nesvarbu ar moteris turi didele ar maza krutine, svarbu kad ja turi  smile.gif

As ir save myliu wub.gif tik vat buna kartais akimirku tokiu,bet nedarau problemos,stengiuosi sumazinti sikniuka tongue.gif fitness3.gif tai ir krutine ne tokia maza atrodys.Yra liemeneles kurios mus gelbeja,o jei issirinko vyras su tokia krutine tai vadinasi tinka.Svarbiausia is to nedaryti problemos.
Atsakyti
O kokius maudymukus jūs renkatės? ax.gif
Atsakyti
Mano krūtinė A dydžio.Aš visiškai nekompleksuoju.Kodėl turėčiau?Kas sakė,kad tik didelė krūtinė yra graži g.gif Aš net nesvajoju apie dideles krūtis smile.gif Mano vyras sakė,kad jam gražu visuma.t.Y jam aš graži visa,mano atskirų kūno dalių jis nematuoja,nelygina su kitom ir tiek.Beje jo dalių aš taip pat nematuoju( biggrin.gif )
Todėl nekompleksuokit mielosios,na kodėl visos įsitikinusios,kad krūtinė būtinai turi būt didelė doh.gif Mylėkit save labiau ir pasitikėkit savimi labiau.
Maudymuką aš pirkau atskirą,margą toky,viduriuke tarp krutų surišimas kaspinuku,apačia trptį pakietinta pakelia šiek tiek krūtinę. smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Mano krūtinė irgi A smile.gif Oj kaip kompleksuodavau dėl to anksčiau,o dabar kažkaip ne smile.gif Matyt pamilau save tokią, kokia esu . Negražu man iodelės krūtinės, bet B pats tas..Dėje, nepadovanojo dievulis, tai ar verta sau gadinti nervus ? Išsvis šiais laikais visi pervertina išvaizda.Jai daugiau dėmesio skiriama nei protui..
Iš savo patirties galiu pasakyt, kad sportas sumažina tikrai krūtinę, net jei nedarai krūtinei pratimų. Tačiau daugumoje pratimų ir krūtinė atlieka kažkokį vaidmenį .. :} Anksčiau galvojau mest sportą dėl krūtinės, nes labai mažėjo.Tikslaiu išsvis nieko nebuvo likę, bet dabar susiprotėjau ir visai man nesvarbu A ar B dydis...Svarbaisuai pati gerai jaučiuosi.O kas norės, tas mylės tokią smile.gif
Atsakyti
na ir puiku 4u.gif
man su maudymuku tai kita blogybe. as einu i nudistu pliaza, pirtyje irgi nieko nesirengiu, todel ir maudymuko neturiu. kazkada buvo stresas, nes reikejo vaziuot vidury ziemos i vandens parka, tai lekiau per pardes ieskot ko nors. nusipirkau kazkoki bele koki, bet spaudzia, verzia doh.gif . o siaip ji pirkti tokiems atvejams nematau reikalo, pasens mada greiciau, nei as ji panaudosiu lotuliukas.gif . tiesa, turiu dar viena vientisa, be jokiu kauseliu, tai su juom mano nugara nuo priekio mazai skiriasi, bet bent plaukti patogu, pasipriesinimo irgi nera tongue.gif
vat su liemenelem tai aktualu, juk reikia kazka parodyt... kur sita geri randat? kad nebutu labai brangus, noretusi. as labai skriaginu drabuziams, bet negailiu kitiems dalykams. vien zo, savi prioritetai ax.gif
Atsakyti
Mano irgi A nesiekia. Po antro maitinimo, kai buvau svorio priaugus, gal siekė. biggrin.gif O paskui svoris nukrito... nuo krūtinės pirmiausia. biggrin.gif biggrin.gif Nuo pilvo ir sėdynės irgi krito, bet dar liko riebalų, ech kad taip jie ant krūtinės pereitų.

Kompleksavau jaunystėj, exui buvo labai gražu (išsiskyrėm ne dėl krūtinės), tai jau seniai nebekomplesuoju. Maudomukus renkuos vientisus, nes tie atskiri tai ima vandeny ir "pavažiuoja" aukštyn tuštumą atidengdami. biggrin.gif Liemenėlės dažnai nenešioju biggrin.gif nu vistiek visos per didelės, o be to guodžiuos, kad "spanielio ausu" bent neturėsiu.

O gražu man didelė krūtinė, tikrai didelė. Tokia, kurios turėtojos svajoja susimažint. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daniella: 06 vasario 2010 - 21:59
QUOTE(zuikulis @ 2010 02 05, 18:43)
beje, kaip mano vyras sako, o tam beje, pritaria ir kiti mano pazistami vyrai: nesvarbu ar moteris turi didele ar maza krutine, svarbu kad ja turi  smile.gif

o jeigu neturi? na jei maziau uz A tai jos kaip ir ner. tai ka tada mano tie vyrai. ?
Atsakyti
Isikniaubiu i pagalve ir verkiu verkiu ir verkiu cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Daniella @ 2010 02 06, 21:58)
O gražu man didelė krūtinė, tikrai didelė. Tokia, kurios turėtojos svajoja susimažint. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

oi ne ne, nenorėkite tokios, net neįsivaizduojat, kiek vargo su ja ir nepatogumųdoh.gif
Atsakyti
Na atsiprašau,o kokia moteris norėtų būt su vyru, kuriam tik krūtinė svarbu?
Ir nesamonė,kad į tokias moteris nežiūri vyrai. Pilna garsių moteriškių, kurios turi A ar dar mažesnes, bet tai nei kiek neužgožia jų grožio ir vyrukų netrūksta. Taip, kad auksčiau nosytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiisma @ 2010 02 07, 01:32)
Isikniaubiu i pagalve ir verkiu verkiu ir verkiu  cray.gif  cray.gif

reikėtų džaiugtis jeigu neturite gyvenime dėl ko verkti,o ne susigalvoti,kad dabar verksite nes jūsų krūtinė maža,atsiprašau,bet nesąmonė... doh.gif Tik nesupykite,bet reikėtų gal prioritetus gyvenime kitaip susidėlioti ir pasitikėjimo savimi jums linkiu įgyt kuo daugiau 4u.gif
Atsakyti