Kas turi mažą krūtinę, ką darote, kad ji atrodytų didesnė? O gal iš vis nieko nedarote?
Anksciau labai kompleksuodavau
bet dabar... kazkaip vienodai sviecia
na nesioju liemeneles su pakietinimais, zinoma... o daugiau kaip ir nieko
Sveikos mergytes, mamytes
Visu pirma idomu butu suzinoti, ka laikote maza krutine
nes as pvz: pries puse metu kompeksuodavau del krutines, daraudavau, jei pratimus, buvau pradejusi dirbti ir su hanteliais
bet nzn, po triju menesiu vis mano treniruotes retejo, kol galiausiai isnyko
Vis nervuodavausi, kaip draugas ziuri, visokius piksiu juokelius
ar karsta vakareli
Bet pati kazkaip uzmeciau aki i ten
o gi ziuriu
kad pas mane tikrai ne maza krutine
tai dabar, jau visai nebekompleksuoju
QUOTE(xernesta @ 2010 01 30, 15:56)
Sveikos mergytes, mamytes
Visu pirma idomu butu suzinoti, ka laikote maza krutine
nes as pvz: pries puse metu kompeksuodavau del krutines, daraudavau, jei pratimus, buvau pradejusi dirbti ir su hanteliais
bet nzn, po triju menesiu vis mano treniruotes retejo, kol galiausiai isnyko
Vis nervuodavausi, kaip draugas ziuri, visokius piksiu juokelius
ar karsta vakareli
Bet pati kazkaip uzmeciau aki i ten
o gi ziuriu
kad pas mane tikrai ne maza krutine
tai dabar, jau visai nebekompleksuoju 
Na aš manau, kad maža krūtinė, tai iki B dydžio.Nors vėl, kaip ant kokio žmogaus.
QUOTE(_Saulužė_ @ 2010 01 30, 19:25)
Na aš manau, kad maža krūtinė, tai iki B dydžio.Nors vėl, kaip ant kokio žmogaus.
O ar pratimai kaip tik nemažina krūtinės, juk sportuojant deginami riebalai 
Na pas mane tikras C
QUOTE(xernesta @ 2010 01 30, 20:27)
Na pas mane tikras C
Nemanau, kad mazina... Nereikia ten kilnoti stangu... Paimi rankas pries save sulenki ties alkunemis delnus suglaudi ir spaudi viena kita
dar atsispaudimai lengvi nuo sienos atsispiriant, ai ir dar reikia su rankomis daryti lyg plauktumei varlyte
man tai nzn
papilnejo kazkaip nuo tu pratimu
o veliau darydavau lengvus pratimus su hanteliais
seip yra internete tos programeles...
Ir nuo ju man tikrai krutine nesumazejo o tik pagrazejo 
O gal pameni nuorodas programėlių?
Butu idomu paziureti,nes man nuo sporto tai visai sumazejo
bet turbut sportuojant reiktu dar treneriu paprasyti ,kad i programa itrauktu krutinei didinti pratimuku.Kompleksuoju ziauriai.
Bliam kolkas to psl nerandu,
radau tik tuos kur dar su hanteliais darydavau
http://www.grozioklu...p?n=64&l=30&k=1
http://www.grozioklu...p?n=64&l=29&k=1
Darydavau kas antra diena, bet keiciant programeles. Ir dar papildomai darydavau, pratimus tuos kur rasiau, spausti rankas, atsispaudimai stovint prie sienos, ir plaukimas varlyte... paieskosiu dar nuorodeles gal rasiu
Mat as atsispausdinusi
Dar kazkokius papildomai slaunims ir uzpakaliukui darydavau, kad stangrus butu
ko tik nebuvau prisigalvojusi 
Cia kulturizmo psl radau " augantis krutines raumenys ja tik iskele ir del to ji optiskai padideja jei nesilaikai dietu" o jei yra metamas svoris sportuojant tuomet ir visos kuno apimtys mazeja, nes mazeja riebaliukai
tai labai indvidualu, priklauso nuo zmogaus jei merginos krutine didele, tuomet ar ji bus apvali ar liekna krutine vistiek optiskai atrodys didele. o jei ji vidutine, taciau mergina apvalute ie jei metant svori, jos krutine tai pat mazes...
va
http://www.grozioklu...p?n=64&l=30&k=1
http://www.grozioklu...p?n=64&l=29&k=1
Darydavau kas antra diena, bet keiciant programeles. Ir dar papildomai darydavau, pratimus tuos kur rasiau, spausti rankas, atsispaudimai stovint prie sienos, ir plaukimas varlyte... paieskosiu dar nuorodeles gal rasiu
Mat as atsispausdinusi
Cia kulturizmo psl radau " augantis krutines raumenys ja tik iskele ir del to ji optiskai padideja jei nesilaikai dietu" o jei yra metamas svoris sportuojant tuomet ir visos kuno apimtys mazeja, nes mazeja riebaliukai
maciau yra temu pavadinimu maza krutine, bet ten diskutuoja netgi ir B, ir C dydzius turincios. ir jos patarineja nekompleksuoti, nes tipo su maza krutine galima vaiksciot be liemeneles ir t.t. Man verkt noris tokius paskaicius, nes man B atrodo jau lb daug.
Todel skelbiu tema toms, kurios neturi netgi A dydzio.
man A dydis yra didokas. Tai sukelia nepatogumu, sunku netgi rast apatini trikotaza, pakietinimai mazai padeda, nes vistiek matosi, kad liemenele kabo, o be liemeneles jauciuos kaip be rankos ar kojos, nes atrodau kaip berniukas
. mano vaikinas nuolat sakydavo, kad jam mano krutine patinka. jo deka as ir atsikraciau daugumos kompleksu. bet viena karta netycia leptelejo, kad didesne aisku butu gerai, bet gerai ir tokia kokia yra
tiesa apie silikona mastau skeptiskai, nes neturiu atliekamu pinigeliu, be to gasdina poveikis sveikatai.
tai idomu, kaip gyvenat tos nulinukes, kaip ir kur ir kokius renkates rubus, ar mastot apie operacijas, ar jums kyla nepatogumu ir sunkumu del to, ka mano jusu vyrai, ar nesusiduret su neigiamoms vyru reakcijom, kompleksuojat ar nekompleksuojat.
bukit geros, nerasykit tos, kurios turit bent B, man juokinga, kai moteriske su B dydziu skundziasi, nes as tai buciau lb patenkinta tokia.
butu lb idomu, kad ir koks netycia uzklydes vyrukas pasireikstu.
Todel skelbiu tema toms, kurios neturi netgi A dydzio.
man A dydis yra didokas. Tai sukelia nepatogumu, sunku netgi rast apatini trikotaza, pakietinimai mazai padeda, nes vistiek matosi, kad liemenele kabo, o be liemeneles jauciuos kaip be rankos ar kojos, nes atrodau kaip berniukas
tai idomu, kaip gyvenat tos nulinukes, kaip ir kur ir kokius renkates rubus, ar mastot apie operacijas, ar jums kyla nepatogumu ir sunkumu del to, ka mano jusu vyrai, ar nesusiduret su neigiamoms vyru reakcijom, kompleksuojat ar nekompleksuojat.
bukit geros, nerasykit tos, kurios turit bent B, man juokinga, kai moteriske su B dydziu skundziasi, nes as tai buciau lb patenkinta tokia.
butu lb idomu, kad ir koks netycia uzklydes vyrukas pasireikstu.
suprantu sita rupesti. pas mane krutine tarp A ir AA, per pacia placiausia imanoma vieta galima butu ismieruot 76 cm. cia iskaitant gana placia (ivertinus kuno sudejima) krutines lasta. patys atsikisimai kur kas kuklesni
. mano vyras irgi lyg patenkintas situo rinkiniu, nes mes abu sutariam labiau vertinti vienas kito smegenu vingius, nei atsikisimus
. kartais lepteli, kad butu visai nieko uz krutines palaikyti, nes dabar jos tiesiog nera
bet as tai priimu kaip poksta ir net nelinkusi svarstyti kaip priekaisto. vat idomu ar yra tokiu liemeneliu, kurios padidintu krutine iki iziurimo numerio, bet neatrodytu nenaturaliai, kai tarp kauselio ir odods lieka tarpas, nes nera ko pakelti
. nors lovoje vyro vis tiek neapgausiu, bet aplink tiek daug vyru, ir butu smagu tureti didesne nei ju krutine.
Kompleksuoju
ypac tokiose vietose,kaip papludimys,baseinas,dar kol liemenele su pakietinimu ir apsirengus tai nieko.Kadangi esu kriauses formos figuros tai tikrai ne kaip isrodo.O kas liecia vyra tai kartais pasijuokiame is mazos krutines,o kartais skaudu pasidaro.Kas liecia krutu didinima tai gal ir surinktume pinigeliu ,bet as truputi prisibijau tokiu dalyku.Kaip ten kas po to buna,ar sveikatai nekenkia