Mano puodas atveztas is Rusijos, skirtas jis buvo ne Lietuvos rinkai, bet taip nutiko, jog liko Lietuvoje

.
Jau ne viena troskini su svogunais ir cesnakais gaminau, nieko ta keramika nesugeria. Labai skaniai pavyksta pagaminti rizota. Ko dar negaminau, tai omletu, duonos.
Truputi apie puoda.
Galia 860W. Puodo danga - keramika ANATO kaip ir Redmondu, yra 2 rankenos, kas labai palengvina jo istraukima

, nereikia jokiu nesamoningu znypliu. Puodas 5L. Komplektacijoje yra 6 jogurto indeliai su dangteliais.
Lietimui jautrus ekranas keicia spalvas: oranzine - niekas nevyksta, zalia - vykdoma programa, raudona - automatinis maisto pasildymas.
Isiutos 24 programos, papildoma Multipovar plius, kurioje galima uzprogramuoti 9 skirtingas programas. Beveik visoms programoms galima keisti tiek maisto ruosimo laika, tiek temperatura. Temp ribos 40-160 laipsniu, zingsnis 5 laipsniai, laikas nuo 5 min iki 16 val - zingsnis 5min ir/arba po 1 val. Taip pat yra maisto pasildymo funkcija, kuria galima isjungti. Ruosimo atidejimas 24val.
Papildyta:
Ar receptas iš receptų knygos, ar rastas interneto platybėse? Kaip gaminate? Kurią programą naudojate?