as taip pat varvinu akeles jau kazkelinta vakara. svaidausi nuo modelio prie modelio. is pradziu atrodo oooo sitas, viskas sitas sitas. atsiverti rusiskuose psl atsiliepimus ir kruva issisakimu neigiamu. pas kazkuri modeli smirda plasmase, pas kita silpnas dangti, pas dar kazka permazas indas kondensatui rinktis ir t.t. pas kazka neatsijungia temperaturos palaikymo funkcija. na zodziu esu pasimetusi nerealiai.
pagrinde ziurejau redmondus ir polaris. redmondu kainos is paskaitymo zenkliai didesnes nei polaris. jau praktiskai buvau apsistojus ties modeliais 0517ad (yra pardavine lt) bet prisigazdinau ties prastais atsiliepimais programavimo, jog daugelyje programu negalima atideti starto. sekantis modelis 0523ad, viskas kaip ir super duper, bet pagrindinis minusas kuri ivardina kiekvienas pirkejas, jog prasta plasmase indelio, kuris skirtas virimui ant garu. po pirmuju gaminimu plasmase suminksteja ir nebesilaiko krenta i vandeni.
o su redmondais tai esu visiskai pasimetus. m110 su skaravarke, bet kaip supratau nera kondensatui kur rinktis aplamai. perziurejau youtubej ir m-90, ir m-70. zinau kad naujas modelis 250isejo,kurio isigyti aisku pokolkas neimanoma ir kogero kaina nesveika bus.
patarkit i ka atkreipti demesi , kuria pirkti, tos kurios naudojasi. is esmes kosiu nelabai valgome, bet tikiuosi eis pripratinti seimyna tai daryti, bent jau dukroms. labiau domintu funkcijos kepimas, tusinimas, plovas, gal koks jogurtas, duonos kepimas. is esmes tai norisi viska isbandyt ir atsirinkti ka naudosiu is funkciju daznai, o kas vis tik liks retiems pazaidimams.
zodziu norisi nepermoketi, bet tureti gera daikta su normalia kokybe ir realiai naudojamom programom. multipovar programa irgi reikalinga, jei kartais neuztektu uzprogramuotu programu.