Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage parfumerija

QUOTE(Rudnosis88 @ 2011 06 07, 10:25)
Ties kuria foto kitiem sirdele suvirpejo ?

Man prie Guerlain. Nors nesu didelė jų kvapalų gerbėja, bet jų istorija ir tie nuostabaus grožio butelaičiai kažkaip visada sudrebina širdį. smile.gif Ačiū už gražius vaizdus. Beje, įdomu, koks kvapas ore tvyro įėjus į muziejų? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fuwari: 07 birželio 2011 - 09:32
Rudnosis88, ačiū už tokį nuostabų reginį bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
OOOOO, ačiū, Rudnosis88, už atgaivą akims ir sielai blush2.gif
Atsakyti
Dėkui Rudnosi už reportažą smile.gif Man labiausiai patiko prie vintažinių Guerlain įsipaišęs Idylle butelaitis , įdomus kontrastas smile.gif
Atsakyti
Beje, niekas netyčia neįžiūrėjot ko nors panašaus į tą mistinę miniatiūrą? Aš lyg ir ne. Tai gal ten kokia "nežymi"?
Atsakyti
QUOTE(Rudnosis88 @ 2011 06 07, 02:08)
Sveiki visi!!! Džiaugiuosi aplankytu "kvepalų muziejumi" Barselonoje lotuliukas.gif . Kas dar nebuvote siūlau aplankyti, o jei tokios galimybės neturėsite pasistengsiu padėti nusikelti bent jau  akimis ir mintimis  bigsmile.gif

user posted image

Pilnas albumas čia (nuo Colgate iki Coty, Rochas ir kt):

http://public.fotki....-parfum-museum/

smagaus žiūrėjimo  4u.gif

Teko buti, nerealus muziejus! As vieninetele lankytoja buvau, ileido mane tyliai, ir pasisalino... O kaip tau senovines kvepalu taros? Man dideli ispudi paliko smile.gif
Atsakyti
Ačiū, Rudnosis88 4u.gif
Žinoma Guerlain, ir dar Chanel tie tvarkingi minimalistiniai buteliukai visi kartu kruvelėje, ir dar PP koncentracijoje - negali mano širdies nesuvirpinti smile.gif Gražuuu...
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2011 06 07, 10:32)
Man prie Guerlain. Nors nesu didelė jų kvapalų gerbėja, bet jų istorija ir tie nuostabaus grožio butelaičiai kažkaip visada sudrebina širdį.  smile.gif Ačiū už gražius vaizdus. Beje, įdomu, koks kvapas ore tvyro įėjus į muziejų?  biggrin.gif

kvapas tvyro senuju Guerlain (foto: guerlain-classic) nes tik ju vienu leidzia pauostyti ir tai ju ten tik po maza laseli papildoma. visa kita sandariai uzdaryta buteliukuose ar "slojikuose" (kai kuriu Guerlain dydis stebina ir foto to nesimato). g.gif
Papildyta:
QUOTE(Voxi @ 2011 06 07, 13:59)
Teko buti, nerealus muziejus! As vieninetele lankytoja buvau, ileido mane tyliai, ir pasisalino... O kaip tau senovines kvepalu taros? Man dideli ispudi paliko smile.gif

Mus taip pat paliko ir pasišalino tad pleškinau į valias. Ne visi buteliukai papuolė po mano objektyvu, tad tai tikrai nera pilnas eksponatu sarasas. Kadangi labai skubejau tai senuju gerai ir neapziurejau, tiesa antikiniai primena vazas is Luvro ar kitų muziejų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudnosis88 @ 2011 06 07, 15:09)
kvapas tvyro senuju Guerlain (foto: guerlain-classic) nes tik ju vienu leidzia pauostyti ir tai ju ten tik po maza laseli papildoma.

Ach... swoon.gif Kada nors.
Atsakyti
QUOTE(Rudnosis88 @ 2011 06 07, 10:25)
Ties kuria foto kitiem sirdele suvirpejo ? My favorit aisq Dior wub.gif taip pat idomu buvo paspoksoti i Rochas, Paquin, Lubin ir kitus mažiau plačiajai liaudžiai žinomus  blink.gif

Net susigraudinau ties 4 foto-senas geras Nocturnes De Caron verysad.gif
Ir dar L'Heure Bleue...O už Balenciaga buteliukų "paragavimą" pusės karalystės nepagailėčiau.
Atsakyti
Oooooch, tu groži......... rolleyes.gif
Atsakyti
Siandien netycia aptikau kvepalu flakoniuku parduotuve, deje buvo uzdaryta pietu pertraukai, tai pasigrozejau tik vitrina wub.gif
Gaina nenufotografavau vintage stiliaus, senovinius buteliukus, jie yra atnaujinti, restauruoti ir tusti kainuoja iki 1200Eur blink.gif doh.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Na o cia mini kvepalu parduotuve wub.gif
user posted image
Atsakyti